Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
Na gradskom stadionu u Banja Luci

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Treba da igra na male u dvoristu 1 gimnazije.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ti si dvije od najgorih tema vratio iz smrti da se raja dzaba prepire. Ohladi malo sviju ti...Cautinho je napisao/la:Bilino,definitivno i zakljucavaj.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nije da se prepire, vec da se zezaAzRimiRzA je napisao/la:Ti si dvije od najgorih tema vratio iz smrti da se raja dzaba prepire. Ohladi malo sviju ti...
- Cautinho
- Kontakt:
Volim to,aktivirati stare teme.
Hladan sam kao led i volim zayebanciju.
Hladan sam kao led i volim zayebanciju.
Keep walking.
Lokacija Jaklića je 70230.7aprildomemoj je napisao/la:Jaklić Bugojno i ne zaključavaj baš je zanimljivo
Ma moze i Beogradska Marakana ako je to uvjet da ne igramo na Kosevu 
Koje su nam sve reprezentacije dolazile na koševo? Nikako ne mogu da nadjem ili da se sjetim
Nad tobom sunce najljepše sja
Koja god je dosla na kosevo poderala nas je ko ista.
Kad se izgradi ova Mercedes arena na Grbavici. 
Pa idi sta cekas ne mora niko doci na kosevo hinje jedne sta covjek nece procitat fol nemamo srece, vodili i izgubimo zahvaljujuci Papetu pustite se toga.chily-rz je napisao/la:Ma moze i Beogradska Marakana ako je to uvjet da ne igramo na Kosevu
Neka repka igra na svakom stadionu koji zadovoljava uslove za igranje tekmi po UEFI I FIFI...I neka savez odabira stadione domacinstva...Bilino se nece siriti sigurno vise samo sredstvima grada Zenice kao što je do sada bio slucaj...Gradu i Čeliku je itekako dovoljno ovakvo Bilino...Ko hoce da ga prosiruje i povecava kapacitet bujrum...Al grad Zenica nece vise ulagat u Bilino...Sada je najveci prioritet izgradnja "glavne gradske magistrale"koja se gradi po planu...Vaznije za grad Zenicu je da se odradi moderna saobracajnica,nego da grad Zenica prosiruje Bilino...
::::SAMO ČELIK::::
tako je komsija, da se ovaj GGM zavrsi, pa onda tunel ispod crkvickog da se povezu Crkvice i Blatusa,...ima Zenica dovoljno drugih poslova na kojima treba da potrosi pare, nego da izgrađiva tribine na kojima ce biti dijaspora koja nabija cijene kartama tako da domorodci ostaju kod kuce da gledaju utakmice reprezentacijezamorano je napisao/la:Neka repka igra na svakom stadionu koji zadovoljava uslove za igranje tekmi po UEFI I FIFI...I neka savez odabira stadione domacinstva...Bilino se nece siriti sigurno vise samo sredstvima grada Zenice kao što je do sada bio slucaj...Gradu i Čeliku je itekako dovoljno ovakvo Bilino...Ko hoce da ga prosiruje i povecava kapacitet bujrum...Al grad Zenica nece vise ulagat u Bilino...Sada je najveci prioritet izgradnja "glavne gradske magistrale"koja se gradi po planu...Vaznije za grad Zenicu je da se odradi moderna saobracajnica,nego da grad Zenica prosiruje Bilino...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mi na Koševu baš kao i "Vatreni" na Poljudu jednostavno nemamo sreće. Ne volim te proročke priče, ali jbg, to su činjenice...
Abd u nekoj bližoj budućnosti nadam se da će i Mostar biti organizator utakmica naše A selekcije.
Kada kažem Mostar i bliska budućnost, onda svakako mislim na teren R.S.D Veleža, jer još nisu normalna vremena za Veležovo drugo igraliste.
Abd u nekoj bližoj budućnosti nadam se da će i Mostar biti organizator utakmica naše A selekcije.
Kada kažem Mostar i bliska budućnost, onda svakako mislim na teren R.S.D Veleža, jer još nisu normalna vremena za Veležovo drugo igraliste.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
old school
- Kontakt:
hahahaha joj ovih zenicana covjek sa strane bi rekao po njihovoj prici da je to velegrad,a ne grad pun smoga i cega ne balvani pravi 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Sarajlijice osjecaju duboku bol u supku sto Zenica je mjesto gdje svi igraci vole igrati, sto imamo najbolji stadion, sto imamo travu ko na Nou Campu.
Nek je grad smoga ali njega se reprezentacije boje, njega protivnicke reprezentacije spominju poslije meca, njenu atmosferu svi vole i ne znam zasto ljubomora kad smo ista drzava.
Na kraju kad budemo ih gledali na travnjaku Brazila, svi cemo za BiH navijati a Bilino Polje ce se velicati kao sredstvo, jer se na njemu odlican fudbal mogao igrati.
Gazi Bosno Gazi !!
[youtube][/youtube]
Nek je grad smoga ali njega se reprezentacije boje, njega protivnicke reprezentacije spominju poslije meca, njenu atmosferu svi vole i ne znam zasto ljubomora kad smo ista drzava.
Na kraju kad budemo ih gledali na travnjaku Brazila, svi cemo za BiH navijati a Bilino Polje ce se velicati kao sredstvo, jer se na njemu odlican fudbal mogao igrati.
Gazi Bosno Gazi !!
[youtube][/youtube]
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Titova-Juga
- Kontakt:
... i Hercegovino 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
NaravnoTitova-Juga je napisao/la:... i Hercegovino
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Naravno, ali stekao sam utisak da ljudi pored toga sto favoriziraju odredjeni dio drzave zbog toga sto tu zive ( bila Bosna ili Hercegovina ) su jednostavno lijeni da izgovaraju puno ime drzave. Cinjenica je da nam treba pola sata dok izgovorimo drago nam ime Bosna i Hercegovina.Titova-Juga je napisao/la:... i Hercegovino
Kada jednom udjes u "grad smoga" neces vjerovati da si u BiH jara.old school je napisao/la:hahahaha joj ovih zenicana covjek sa strane bi rekao po njihovoj prici da je to velegrad,a ne grad pun smoga i cega ne balvani pravi
Grad koji se 100% ubrzano izgradjuje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz i 21 gost.