Pa brate, gdje ti je Benz ili MorataL_blancos je napisao/la:----------CR-----Bale-----
-------------Ozil-----------
-------Modric----Isco----
-------------Illara--------
Marcelo-Ramo-Varane-Dani
San Iker
To je to.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Koga izabra sugradjaninu ?neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji strucnjaci u pm!
Ronalda il Garetha
bila je rasprava.Ustvari ti si siguran da ce CR7 doci , oslobodila se i sedmica jos

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Benzema
Ronaldo Ozil Isco
Xabi Modrić
Marcelo Varane Ramos Arbeloa
Diego Lopez
Ronaldo Ozil Isco
Xabi Modrić
Marcelo Varane Ramos Arbeloa
Diego Lopez
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
--------------------------------Casilas/Diego Lopez---------------------------------
--------Carvajal/Arbeloa--------Ramos/Nacho-------Varane/Pepe-----Marcelo/Coentrao----------
-----------------------------Ilarramendi/Xabi/Khedira/Casemiro-------------------------
-----------------------Isco/Kaka---------------------------------Modric----------------------------------
-----------Mesut/Di Maria--------------Benzema/Morata----------Ronaldo/Jese-------------
kava:
25 igraca.
Bez Velskog princa na ovih 4-3-3.
Kao i druge varijacije sa dva DMF-a , gdje vidimo da ima izbora.
Ili sa Murinjovskih 4-2-3-1 , a Mesutom ili Iscom na ceneru itd. itd.
A nek se Carlo i Zizu muce , roster ne moze biti puniji.
--------Carvajal/Arbeloa--------Ramos/Nacho-------Varane/Pepe-----Marcelo/Coentrao----------
-----------------------------Ilarramendi/Xabi/Khedira/Casemiro-------------------------
-----------------------Isco/Kaka---------------------------------Modric----------------------------------
-----------Mesut/Di Maria--------------Benzema/Morata----------Ronaldo/Jese-------------
kava:
25 igraca.
Bez Velskog princa na ovih 4-3-3.
Kao i druge varijacije sa dva DMF-a , gdje vidimo da ima izbora.
Ili sa Murinjovskih 4-2-3-1 , a Mesutom ili Iscom na ceneru itd. itd.
A nek se Carlo i Zizu muce , roster ne moze biti puniji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovo je protiv Barce bez Isca. Njega sam žrtvovao da dodam još jednog u sredinu.Raul_64 je napisao/la:Zaboravio si onog malog, kako mu je ime **** ..
A ako Bale ne dođe, sve je jasno.
Iker, Dani, Sergio, Varane, Marcelo, Xabi, Modrić, Ronaldo, Isco, Ozil, Benz
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa nije više Mourinho trener Real Madrida da se igra sa tri zadnja vezna, to se apsolutno više nikada neće desiti. Sve zavisi, ako Bale dođe, ispast će Benzema, ne Isco/Ozil. Ukoliko bi Isco ispadao iz sastava sada bi se već neki novi napadač angažovao, jer Benzema i Morata sami celu sezonu, to jednostavno ne ide. Jedan je debel, drugom još treba utakmica i samopouzdanja.
Moćno izgleda, što jest jest.Raul_64 je napisao/la:--------------------------------Casilas/Diego Lopez---------------------------------
Pogotovo zadnja linija + Iker...
Jedan Pepe na klupi, jbt u Barci bi imao zašalovano mjesto u prvih 11, barem u ovoj trenutnoj situaciji u kakvoj je Barcina odbrana.
Ma jok ba svejedno mi je, no smijesan mi ovaj potencijalni sastav.Raul_64 je napisao/la:Koga izabra sugradjaninu ?neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji strucnjaci u pm!
Ronalda il Garethabila je rasprava.
Ustvari ti si siguran da ce CR7 doci , oslobodila se i sedmica jos
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Strašni smo svakako 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- hule_barca
- Kontakt:
Sad kad nema Arbeloe u prvih 11, imate mnogo više šansi za trofeje 
Mes Que Un Club
Istina.hule_barca je napisao/la:Sad kad nema Arbeloe u prvih 11, imate mnogo više šansi za trofeje
Opet će CR da nadmojestianonymousHD je napisao/la: jer Benzema i Morata sami celu sezonu, to jednostavno ne ide. Jedan je debel, drugom još treba utakmica i samopouzdanja.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ronaldo vec dosta vremena igra neku vrstu napadaca, a da mu Benz i Higuain pokrivaju ledja. Sa Ronaldom koji ima slobodnu ulogu u napadu i Baleom da mu dadnes istu takvu ulogu mislim da ne fali nikakav napadac. Mislim da pored Ronalda i Balea u timu ne treba vise potrosaca lopti.Pa brate, gdje ti je Benz ili Moratamora biti nekakav napadac gore jbg.... ili je to samo protiv Barce tako
![]()
I na pripremama je Ronaldo pocesto znao igrati najisturenijeg, a jos mu je par puta bio partner Kaka u napadu i to nije nista losije izgledalo nego kad je Benzema tu.
Staviti Balea, Isca, Ozila, Modrica, Ronalda i Benzemu + ofanzivne bekove u isto vrijeme na teren je pomalo defanzivno neodgovorno.
Polako prolazi vrijeme za klasicne centarfore u fudbalu.
@neo
Jesul ti smajlici zbog toga sto mislis da pisem postavu Manchestera na temi Reala il?
Posto inace dolazite po Modrica, Ronalda, Ozila, Balea...
pokupova united pola real madrida 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RickBlaine
- Kontakt:
O kojem ti Baletu pricas Elvine? :kava:
btw. Pero: "Unitedu ne bih prodao ni virus" :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
To su moguce samo formacijske opcije ako dodje, znas i ti sam da je meni apsolutno svejedno i da ne forsiram nesto njegov dolazak. Do nedavno sam bio i pomalo protiv transfera dok nisam shvatio da ce doci kao i Modric.RickBlaine je napisao/la:O kojem ti Baletu pricas Elvine? :kava:
A tvoja propaganda, suprotna od one za Kuna, Javija, Suareza, bi mogla sad i da prodje.
- RickBlaine
- Kontakt:
Da, razlicita od te. Ali identicna onoj za Vicentea, Adriana, Joaquina, Villu i ostale
Jedina razlika je u tome sto sam se sad pripremio na njegov nedolazak 
Zajeban imam iduci tjedan, ako to dobro prodje i ako Bale dodje (zipa rimuje se) valjat ce. U suprotnom se depresija produljava :kava:
Daniel Levy apurará con Gareth Bale hasta el último día
Ovo ne valja kurcu. Momak nije odigrao nijednu utakmicu u ovoj predsezoni (osim one koju je odigrao :kava: ), i dolazi pred sam kraj prijelaznog roka. S tim sto je on superman, pa mi to ulijeva nadu da mu nece trebati vremena kao Modricu.
Zajeban imam iduci tjedan, ako to dobro prodje i ako Bale dodje (zipa rimuje se) valjat ce. U suprotnom se depresija produljava :kava:
Daniel Levy apurará con Gareth Bale hasta el último día
Ovo ne valja kurcu. Momak nije odigrao nijednu utakmicu u ovoj predsezoni (osim one koju je odigrao :kava: ), i dolazi pred sam kraj prijelaznog roka. S tim sto je on superman, pa mi to ulijeva nadu da mu nece trebati vremena kao Modricu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nema dileme. Kikser klupa.Debe decidir entre Casillas y Diego López en la portería
El gran dilema de Ancelotti
2012/2013
- RealMoudrid
- Kontakt:
http://espnfc.com/news/story/_/id/15239 ... rt?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false; Pametnom dosta...
2012/2013

Sta reci
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.