NK Žepče
Re: NK Žepče
03.08 prvi pravi trening seniora NK Žepča bit će održan na GS u Žepču od 19:00h 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Izgleda da Zepce i nece bit nesto jako ove sezone. Prema informacijama na treninzima bude svega 15tak igraca koji i ne pokazuju neku pretjeranu formu, a i od tih 15 bude 4-5 golmana. Trebat ce Koci puno da ih dovede u red i da to lici na ekipu koja zna igrat nogomet.
1.kolo
Vis - Zepce
Vis - Zepce
Kosova padaSignore je napisao/la:1.kolo
Vis - Zepce

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Odigrana je i prva pripremna utakmica.
NK Proleter Makljenovac - NK Zepce 1-2
Ovaj Proleter je prosle sezone zavrsio posljednji u Kantonalnoj ligi upisavsi pet pobjeda, remi i deset poraza.
NK Proleter Makljenovac - NK Zepce 1-2
Ovaj Proleter je prosle sezone zavrsio posljednji u Kantonalnoj ligi upisavsi pet pobjeda, remi i deset poraza.
Ajde,dobro je barem su krenuli pobjedom u svoj "novi zivot"
Znas li tko su bili strijelci?

Znas li tko su bili strijelci?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne znam, al ako saznam napisat cu. Nadam se da ce brzo neki ogleda u Zepcu, dugo mi je cekat pocetak sezone, a i kad docekam bit ce gostovanje.
Seniorski pogon Nogometnog kluba Žepče ponovno je aktivan. Ovih dana je odigrao i prvi prijateljski susret s Krivajom. Nogometaši Žepča su na gostovanju u Zavidovićima bili uspješniji od domaćina rezultatom 2-1.
Golove za Žepčake su postigli Nikola Tadić i Omer Halilović, dok je strijelac za Krivaju bio Šefik Bašić.
Trener Žepčaka ove sezone je Tado Tomas, a klub će ove sezone igrati u četvrtoj ligi – ligi Zeničko-dobojske županije.
http://www.postaja.ba/index.php/vijesti ... o-u-pogonu
Golove za Žepčake su postigli Nikola Tadić i Omer Halilović, dok je strijelac za Krivaju bio Šefik Bašić.
Trener Žepčaka ove sezone je Tado Tomas, a klub će ove sezone igrati u četvrtoj ligi – ligi Zeničko-dobojske županije.
http://www.postaja.ba/index.php/vijesti ... o-u-pogonu
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Cuj Krivaja. Ja dobih drugaciju informaciju ili je ovo druga utakmica.
Kao što je sportzdk.ba i najavio, NK Žepče će od naredne jeseni imati seniorsku ekipu. Nova uprava koju predvodi Vlado Tadić, vođenje prvog tima povjerila je harizmatičnom treneru, Tadi Tomasu, koji je ne tako davno kao kormilar istog kluba, seniore odveo do polufinala Kupa BiH. „Uh, mnogo teže nego što sam se nadao“, bile su prve riječi s kojima nas je trener Tado Tomas dočekao ove sedmice na glavnom travnjaku Gradskog stadiona u Žepču. „Za sada vrijedno radi dvadesetak mladića, različitog nogometnog iskustva. Fizički su dosta zapušteni. Volje ima, a kako će biti kada krenu pripremne utakmice i prvenstvo, pokazat će vrijeme pred nama“, kazao je iskusni trener nogometaša Žepča, te dodao.
„U kadru su od provjerenih igrača golman Josip Jurić, napadači Dino Dizdarević i Petar Duspara, stoper Tomislav Jukić, možda nam se priključi i Kristijan Ivešić koji je trenutno bez angažmana. Ima bivših juniora, možda se pojavi još neko poznato ime. Plan nam je napraviti kvalitetnu ekipu, koja će ravnopravno s drugima konkurisati za prvo mjesto. Klub ima uslove da se takmiči u višem rang. Zašto kriti, cilj nam je i prvo mjesto. Ako nam se ukaže prilika, znat ćemo je iskoristiti“, istakao je Tado Tomas, trener NK Žepče. U 1. kolu Kantonalne lige, Žepčaci su gosti NK Vis u Kosovi.
„U kadru su od provjerenih igrača golman Josip Jurić, napadači Dino Dizdarević i Petar Duspara, stoper Tomislav Jukić, možda nam se priključi i Kristijan Ivešić koji je trenutno bez angažmana. Ima bivših juniora, možda se pojavi još neko poznato ime. Plan nam je napraviti kvalitetnu ekipu, koja će ravnopravno s drugima konkurisati za prvo mjesto. Klub ima uslove da se takmiči u višem rang. Zašto kriti, cilj nam je i prvo mjesto. Ako nam se ukaže prilika, znat ćemo je iskoristiti“, istakao je Tado Tomas, trener NK Žepče. U 1. kolu Kantonalne lige, Žepčaci su gosti NK Vis u Kosovi.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
NK Zepce - Vis Kosova 2-3
Jedan gol je zabio N.Tadic(Lovnica), a drugi ne znam. Navodno i nisu toliko losi, al nitko ne moze trcat
Igrao je i K.Ivesic.
Jedan gol je zabio N.Tadic(Lovnica), a drugi ne znam. Navodno i nisu toliko losi, al nitko ne moze trcat

Igrao je i K.Ivesic.
Sutra, 22.8.2013. u 17.30h na Gradskom stadionu u Zepcu se sastaju Zepce i Nemila.
Na rucku cudoh dva gospodina kako stol iza mene razgovaraju o klubu. Nisam htio da se okrecem, a brzo su otisli, nisam stigao da ja prije ustanem i onda vidim tko su. Uglavnom su pricali kako klub uopce nema vecih ambicija, da cak nemaju ambiciju da se udje u rang vise. Ukoliko se ostvari ulazak igrat ce Drugu Federalnu, ali nece se silit da udju. Cak i kad udju nece dovoditi igrace sa strane, niti ce ikoga placati da bi igrao za Zepce. Potpuno ce se osloniti na omladinsku skolu, te ce valjda tako pokusat nesto napraviti.
Na rucku cudoh dva gospodina kako stol iza mene razgovaraju o klubu. Nisam htio da se okrecem, a brzo su otisli, nisam stigao da ja prije ustanem i onda vidim tko su. Uglavnom su pricali kako klub uopce nema vecih ambicija, da cak nemaju ambiciju da se udje u rang vise. Ukoliko se ostvari ulazak igrat ce Drugu Federalnu, ali nece se silit da udju. Cak i kad udju nece dovoditi igrace sa strane, niti ce ikoga placati da bi igrao za Zepce. Potpuno ce se osloniti na omladinsku skolu, te ce valjda tako pokusat nesto napraviti.
Zepce - Nemila 4-0
Po poluvrijeme su odigrale dvije razlicite momcadi uz to da je i tu bilo zamjena sto znaci da u Zepcu ima oko 25 igraca i to je dobro. Mislim da su obje ekipe podjednake i da je igrala ona najjaca vecinu utakmice da bi rezultat bio duplo veci. Prvi gol je zabio Nikola Tadic(Lovnica) u prvom poluvremenu, a ostale je u drugom poluvremenu utrpao Petar Duspara-Perce. Pokazao je da ce ova liga za njega biti smijurija. Zepce je odigralo puno bolje, to je i sam rezultat pokazao, te u iducih deset dana mogu da se jos bolje spreme za prvo kolo i gostovanje na Kosovi gdje ocekujem 3 boda.
Posjeta je bila solidna ako se uzme u obzir da je prijateljska i tko je protivnik. Navijanje odlicno, 20tak momaka se odmah na pocetku utakmice odvojilo, te cijelu utakmicu odlicno navijalo. Samo nek nastave ovako.
Po poluvrijeme su odigrale dvije razlicite momcadi uz to da je i tu bilo zamjena sto znaci da u Zepcu ima oko 25 igraca i to je dobro. Mislim da su obje ekipe podjednake i da je igrala ona najjaca vecinu utakmice da bi rezultat bio duplo veci. Prvi gol je zabio Nikola Tadic(Lovnica) u prvom poluvremenu, a ostale je u drugom poluvremenu utrpao Petar Duspara-Perce. Pokazao je da ce ova liga za njega biti smijurija. Zepce je odigralo puno bolje, to je i sam rezultat pokazao, te u iducih deset dana mogu da se jos bolje spreme za prvo kolo i gostovanje na Kosovi gdje ocekujem 3 boda.
Posjeta je bila solidna ako se uzme u obzir da je prijateljska i tko je protivnik. Navijanje odlicno, 20tak momaka se odmah na pocetku utakmice odvojilo, te cijelu utakmicu odlicno navijalo. Samo nek nastave ovako.
Zao mi je ako nemaju vece ambicije za buducnost,ali ipak dobro je sto imamo svoj klub.Zao mi je sto nisam vise u Bosni,pa cu propustiti veci dio sezone 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
E jbg. A vec sam se bio zabrinuo za tebe, ja pisem o utakmicama, a ti ne odgovaras
. Sutra igraju prijateljsku u Nemiloj i u nedjelju gostovanje na Kosovi. Cujem i da su Cannibali spremni za put
. Ekipa je dobra, mislim da se kroz sezonu, maksimalno dvije moze uci u Drugu Federalnu. To bi trebao biti neki minimum, jer Kanton igraju samo sela, bilo bi sramotno da Zepce u toj ligi ostane duze od dvije sezone. U Drugoj Federalnoj barem ce biti nekih zanimljivih utakmica, tu su Natron i Krivaja, stari rivali, a i Borac Jelah, visocka Bosna, TOSK, Usora, dosta zanimljivih protivnika, a i najbitnije da ce biti puno utakmica, ta liga broji 16 klubova, a ova 8. Steta sto su Ser suspendirali, to su dvije utakmice manje.

Prijateljska, danas
Nemila - Zepce 1-2
Ne znam tko je zabio golove, samo znam da je Nemila zabila iz penala i da je 15 Cannibala bodrilo nase
. Drago mi je da se odmah uz klub odmah pokrenulo i navijanje.
Nemila - Zepce 1-2
Ne znam tko je zabio golove, samo znam da je Nemila zabila iz penala i da je 15 Cannibala bodrilo nase

-
- Kontakt:
Nova pobjeda seniora Žepča, ovog puta protiv FK Nemile u gostima rezultatom 1:2. Oba pogotka je postigao Nikola Tadić koji je u pripremnim utakmicama postigao 5 pogodaka (3 protiv ekipe Nemile).
LISTA STRIJELACA:
1. Nikola Tadić - 5
2. Petar Duspara - 3
3. Omer Halilović - 2
4. Robert Jurić - 1
5. Josip Duspara - 1
LISTA STRIJELACA:
1. Nikola Tadić - 5
2. Petar Duspara - 3
3. Omer Halilović - 2
4. Robert Jurić - 1
5. Josip Duspara - 1
Ojjjjjj sad bih se ubioSignore je napisao/la:Prijateljska, danas
Nemila - Zepce 1-2
Ne znam tko je zabio golove, samo znam da je Nemila zabila iz penala i da je 15 Cannibala bodrilo nase. Drago mi je da se odmah uz klub odmah pokrenulo i navijanje.

BTW Jel ostao Ivesic?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pocelo se, pocelo, i proslu kuci s Nemilom, a i sad u gostima. Sad cujem da ce ici na sve domace, a i gostujuce utakmice koje slijede.
Ivesic nije igrao kuci s Nemilom, a u gostima nisam bio, ne vjerujem da je ostao, on sigurno moze da igra minimalno u Prvoj Federalnoj. Bitno da je Perce tu, covjek ih jede ko malu djecu. Do sad su u prijateljskim upisali 4 pobjede i 1 poraz.
Inace, dva gola u Nemiloj zabio je Nikola Tadic(Lovnica).
Ivesic nije igrao kuci s Nemilom, a u gostima nisam bio, ne vjerujem da je ostao, on sigurno moze da igra minimalno u Prvoj Federalnoj. Bitno da je Perce tu, covjek ih jede ko malu djecu. Do sad su u prijateljskim upisali 4 pobjede i 1 poraz.
Inace, dva gola u Nemiloj zabio je Nikola Tadic(Lovnica).
E kako mi je zao sto nisam tu,da se pridruzim na tribini
.Reci mi,jel bilo "Zepce je sampion s Krajnjace"?
Ma ja za Kikija se zna da moze igrati u visim rangovima,ali steta sto nije tu jer s njim bi sigurno usli u rang vise,a Perce je meni uvijek bio igracina.Odlicno sto ga je Koco vratio u klubu.A zar Nikola igra napadaca,pa je zabio toliko?

Ma ja za Kikija se zna da moze igrati u visim rangovima,ali steta sto nije tu jer s njim bi sigurno usli u rang vise,a Perce je meni uvijek bio igracina.Odlicno sto ga je Koco vratio u klubu.A zar Nikola igra napadaca,pa je zabio toliko?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.