NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 14 avg 2013, 15:36

Kako sam čuo Nurdo je vidno razočaran tolikim uvredama od strane pojedinaca na račun njega.Treba to podnijeti i nastaviti dalje.I ako nastavi,nastavit će zbog pritiska Fadila.Nadziru se neka rjesenja ;) Moglo bi se isplesti nesto lijepo nakon svega ovog.Ono sto je najvaznije da je Nurdi ukazano na greske od strane nestručne ekipe kojoj je on ukazao povjerenje.

SamoJa
Kontakt:

Post Postao/la SamoJa » 14 avg 2013, 15:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 14 avg 2013, 15:57

Haman smo kupili utakmicu od Slavije
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 14 avg 2013, 16:57

batigol777 je napisao/la:Haman smo kupili utakmicu od Slavije

Ma mi i da kupimo utakmicu nebi znali dat gola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

legijaRD07
Kontakt:

Post Postao/la legijaRD07 » 14 avg 2013, 19:09

klixonja je napisao/la:
legijaRD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Meni jarane iskreno zaboli neka stvara i za tobom i za zvijezdom.... Ti se uderas u prsa sto si lupo bubnjom 8 godina.... a ljdui koji su dosad dali milione jos nigdje nisam vidio da se javno kurce sa tim..... nit je tebe ko natjero da lupas u bubanj nit je ove da daju pare za zvijezdu... a ti sad skontaj sam ko ima vise prava ti stu lupas bubanj 8 godina ili onaj sto daje pare da ti imas osnova da lupas u taj bubanj
joj al imas muda :D joj Boze dragi :D jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza :D upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB :) ja imam vise prava :D JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub :) on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu
Inace je legija poznat po casti i postenju i obrazu o kome naveliko pise na forumu, a ne pise kako ce najebati kad ga uhvati momak od cure koju je zvao? Frajer si u grupi i krijes se iza njih, sta ces kad te on uhvati kad te ne bude niko branio? Imat ces ti onda i obraz i facu, samo sto ce biti poderana :D :lol: onda cemo se cuti, momcino s mudima :twisted: naravno ako ti ostanu na mjestu :*
hahahah tvoja stara zna iza koga se krijem :D strasno mi je neugodno hahahaha et ti si frajer ja na forumu se zna ko sam :D cak sam i br telefona ostavio :D a ti se napusi lagano :D al bez zurbe lagano!!! kada ja budem bez muda obratit cu ti se samo reci ko si :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 avg 2013, 13:02

20.8. igramo prijateljsku sa Sladnom na otvorenju njihovog stadiona.....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2013, 13:52

Tkanton je napisao/la:20.8. igramo prijateljsku sa Sladnom na otvorenju njihovog stadiona.....
protivnik po mjeri :D salim se vjerovatno sloboda i gradina odbili
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 15 avg 2013, 21:00

pripreme za nizi rang :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2013, 21:03

sada ce cijela bih odigrati keca na slaviju a ono x2 :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 15 avg 2013, 21:05

ma razbit ce nas slavija :D jedino ako se sta tu ne kupi pa eto ,ova ekipa zvijezde nece pobijedit posteno nikoga citavu ovu polusezonu :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 avg 2013, 21:26

Ma nije ni Slavija nesto.Igrački nisu kvalitetniji.Po svim prametrima smo bolji od njih,sem u jednom......kompaktnost ekipe,svako svoj posao obavi na nivou,od trenera,igrača pa do uprave i obrnuto.Profesionalizam te ekipe nas moze dobiti.Kada sve saberes i oduzmes Gaćinoviću i ne ostaje nista drugo nego da igra bunker i nabijanja do Pandze ,pa sta bude gore.Napadački ne mozemo igrati jer nema ko napad organizovati i kada se organizuje nazad se ne mogu vratiti. :(

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 avg 2013, 21:38

vatreni je napisao/la:Ma nije ni Slavija nesto.Igrački nisu kvalitetniji.Po svim prametrima smo bolji od njih,sem u jednom......kompaktnost ekipe,svako svoj posao obavi na nivou,od trenera,igrača pa do uprave i obrnuto.Profesionalizam te ekipe nas moze dobiti.Kada sve saberes i oduzmes Gaćinoviću i ne ostaje nista drugo nego da igra bunker i nabijanja do Pandze ,pa sta bude gore.Napadački ne mozemo igrati jer nema ko napad organizovati i kada se organizuje nazad se ne mogu vratiti. :(
Trejic se uvijek vrati, samo jbg nikakve koristi od njega

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 15 avg 2013, 21:44

Ma od ove zvijezde su svi bolji covjece ljudi se doslovno vuku na terenu isto ko da su se usr... :D ovo ej daleko najgora generacija zvijezde koja je ikad bila ;)

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 15 avg 2013, 21:54

Eno naš Gradimir Crnogorac optužen za namiještanje utakmice Sloboda-Budućnost :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2013, 22:21

ko je glavni arbitar

Nova sezona nova nafaka

legijaRD07
Kontakt:

Post Postao/la legijaRD07 » 16 avg 2013, 00:38

klixonja je napisao/la:
legijaRD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Meni jarane iskreno zaboli neka stvara i za tobom i za zvijezdom.... Ti se uderas u prsa sto si lupo bubnjom 8 godina.... a ljdui koji su dosad dali milione jos nigdje nisam vidio da se javno kurce sa tim..... nit je tebe ko natjero da lupas u bubanj nit je ove da daju pare za zvijezdu... a ti sad skontaj sam ko ima vise prava ti stu lupas bubanj 8 godina ili onaj sto daje pare da ti imas osnova da lupas u taj bubanj
joj al imas muda :D joj Boze dragi :D jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza :D upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB :) ja imam vise prava :D JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub :) on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu
Inace je legija poznat po casti i postenju i obrazu o kome naveliko pise na forumu, a ne pise kako ce najebati kad ga uhvati momak od cure koju je zvao? Frajer si u grupi i krijes se iza njih, sta ces kad te on uhvati kad te ne bude niko branio? Imat ces ti onda i obraz i facu, samo sto ce biti poderana :D :lol: onda cemo se cuti, momcino s mudima :twisted: naravno ako ti ostanu na mjestu :*
bla bla bla bla bla stfup tisina mi prija tekma se odvija, bla bla bla bla bla ne vristi toliko stresiras pivo ono nije krivo.... :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :twisted: :twisted: ostavio sam br telefona na forumu, Emir Hasanovic, mozes me vidjet samog u vecini dana, nazovi svrati :* :* :* vidim tvoja muda i neam blage o cemu pricas, necu spavat nocima :D sigurno me puno volis :D

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 avg 2013, 09:35

Treba pokušat uzet makar bod u Istočnom Sarajevu to bi nam bilo ohrabrenje pred Široki. Novi direktor je na vidiku i mogo bi već u sledećoj sedmici bit imenovan ;)

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 16 avg 2013, 09:44

astra1922 je napisao/la:ko je glavni arbitar

Irfan Peljto iz Sarajeva :D

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 16 avg 2013, 11:10

Zmajjj je napisao/la:Treba pokušat uzet makar bod u Istočnom Sarajevu to bi nam bilo ohrabrenje pred Široki. Novi direktor je na vidiku i mogo bi već u sledećoj sedmici bit imenovan ;)
Vrijeme je da Zvijezda proradi, nije ovo toliko loš tim koliko se govori, treba mu malo vremena, a 3 kola su premalo. A za novog direktora ne vjerujem da će uskoro biti imenovan. Mustafa je tu još sigurno, svidjelo se to kome ili ne..... On ti je kao tim, treba mu dati malo prostora......

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 avg 2013, 12:06

Zuk3E je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Treba pokušat uzet makar bod u Istočnom Sarajevu to bi nam bilo ohrabrenje pred Široki. Novi direktor je na vidiku i mogo bi već u sledećoj sedmici bit imenovan ;)
Vrijeme je da Zvijezda proradi, nije ovo toliko loš tim koliko se govori, treba mu malo vremena, a 3 kola su premalo. A za novog direktora ne vjerujem da će uskoro biti imenovan. Mustafa je tu još sigurno, svidjelo se to kome ili ne..... On ti je kao tim, treba mu dati malo prostora......
Treba mu dat :lol: :lol: :lol: :lol: da još kojeg golmana dovede iz Subotice da nam još kog dobrog igrača otjera iz kluba al sve što je valjalo je on je to i otjero

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.