NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kako sam čuo Nurdo je vidno razočaran tolikim uvredama od strane pojedinaca na račun njega.Treba to podnijeti i nastaviti dalje.I ako nastavi,nastavit će zbog pritiska Fadila.Nadziru se neka rjesenja
Moglo bi se isplesti nesto lijepo nakon svega ovog.Ono sto je najvaznije da je Nurdi ukazano na greske od strane nestručne ekipe kojoj je on ukazao povjerenje.

-
- Kontakt:
Haman smo kupili utakmicu od Slavije
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
batigol777 je napisao/la:Haman smo kupili utakmicu od Slavije
Ma mi i da kupimo utakmicu nebi znali dat gola

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
hahahah tvoja stara zna iza koga se krijemklixonja je napisao/la:Inace je legija poznat po casti i postenju i obrazu o kome naveliko pise na forumu, a ne pise kako ce najebati kad ga uhvati momak od cure koju je zvao? Frajer si u grupi i krijes se iza njih, sta ces kad te on uhvati kad te ne bude niko branio? Imat ces ti onda i obraz i facu, samo sto ce biti poderanalegijaRD07 je napisao/la:joj al imas mudaTkanton je napisao/la:Meni jarane iskreno zaboli neka stvara i za tobom i za zvijezdom.... Ti se uderas u prsa sto si lupo bubnjom 8 godina.... a ljdui koji su dosad dali milione jos nigdje nisam vidio da se javno kurce sa tim..... nit je tebe ko natjero da lupas u bubanj nit je ove da daju pare za zvijezdu... a ti sad skontaj sam ko ima vise prava ti stu lupas bubanj 8 godina ili onaj sto daje pare da ti imas osnova da lupas u taj bubanjjoj Boze dragi
jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza
upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB
ja imam vise prava
JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub
on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu
![]()
onda cemo se cuti, momcino s mudima
naravno ako ti ostanu na mjestu :*

20.8. igramo prijateljsku sa Sladnom na otvorenju njihovog stadiona.....
protivnik po mjeriTkanton je napisao/la:20.8. igramo prijateljsku sa Sladnom na otvorenju njihovog stadiona.....

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
pripreme za nizi rang 

sada ce cijela bih odigrati keca na slaviju a ono x2 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
ma razbit ce nas slavija
jedino ako se sta tu ne kupi pa eto ,ova ekipa zvijezde nece pobijedit posteno nikoga citavu ovu polusezonu 

Ma nije ni Slavija nesto.Igrački nisu kvalitetniji.Po svim prametrima smo bolji od njih,sem u jednom......kompaktnost ekipe,svako svoj posao obavi na nivou,od trenera,igrača pa do uprave i obrnuto.Profesionalizam te ekipe nas moze dobiti.Kada sve saberes i oduzmes Gaćinoviću i ne ostaje nista drugo nego da igra bunker i nabijanja do Pandze ,pa sta bude gore.Napadački ne mozemo igrati jer nema ko napad organizovati i kada se organizuje nazad se ne mogu vratiti. 

Trejic se uvijek vrati, samo jbg nikakve koristi od njegavatreni je napisao/la:Ma nije ni Slavija nesto.Igrački nisu kvalitetniji.Po svim prametrima smo bolji od njih,sem u jednom......kompaktnost ekipe,svako svoj posao obavi na nivou,od trenera,igrača pa do uprave i obrnuto.Profesionalizam te ekipe nas moze dobiti.Kada sve saberes i oduzmes Gaćinoviću i ne ostaje nista drugo nego da igra bunker i nabijanja do Pandze ,pa sta bude gore.Napadački ne mozemo igrati jer nema ko napad organizovati i kada se organizuje nazad se ne mogu vratiti.
-
- Kontakt:
Ma od ove zvijezde su svi bolji covjece ljudi se doslovno vuku na terenu isto ko da su se usr...
ovo ej daleko najgora generacija zvijezde koja je ikad bila 

-
- Kontakt:
Eno naš Gradimir Crnogorac optužen za namiještanje utakmice Sloboda-Budućnost 

ko je glavni arbitar
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
bla bla bla bla bla stfup tisina mi prija tekma se odvija, bla bla bla bla bla ne vristi toliko stresiras pivo ono nije krivo....klixonja je napisao/la:Inace je legija poznat po casti i postenju i obrazu o kome naveliko pise na forumu, a ne pise kako ce najebati kad ga uhvati momak od cure koju je zvao? Frajer si u grupi i krijes se iza njih, sta ces kad te on uhvati kad te ne bude niko branio? Imat ces ti onda i obraz i facu, samo sto ce biti poderanalegijaRD07 je napisao/la:joj al imas mudaTkanton je napisao/la:Meni jarane iskreno zaboli neka stvara i za tobom i za zvijezdom.... Ti se uderas u prsa sto si lupo bubnjom 8 godina.... a ljdui koji su dosad dali milione jos nigdje nisam vidio da se javno kurce sa tim..... nit je tebe ko natjero da lupas u bubanj nit je ove da daju pare za zvijezdu... a ti sad skontaj sam ko ima vise prava ti stu lupas bubanj 8 godina ili onaj sto daje pare da ti imas osnova da lupas u taj bubanjjoj Boze dragi
jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza
upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB
ja imam vise prava
JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub
on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu
![]()
onda cemo se cuti, momcino s mudima
naravno ako ti ostanu na mjestu :*

Treba pokušat uzet makar bod u Istočnom Sarajevu to bi nam bilo ohrabrenje pred Široki. Novi direktor je na vidiku i mogo bi već u sledećoj sedmici bit imenovan 

astra1922 je napisao/la:ko je glavni arbitar
Irfan Peljto iz Sarajeva

Vrijeme je da Zvijezda proradi, nije ovo toliko loš tim koliko se govori, treba mu malo vremena, a 3 kola su premalo. A za novog direktora ne vjerujem da će uskoro biti imenovan. Mustafa je tu još sigurno, svidjelo se to kome ili ne..... On ti je kao tim, treba mu dati malo prostora......Zmajjj je napisao/la:Treba pokušat uzet makar bod u Istočnom Sarajevu to bi nam bilo ohrabrenje pred Široki. Novi direktor je na vidiku i mogo bi već u sledećoj sedmici bit imenovan
Treba mu datZuk3E je napisao/la:Vrijeme je da Zvijezda proradi, nije ovo toliko loš tim koliko se govori, treba mu malo vremena, a 3 kola su premalo. A za novog direktora ne vjerujem da će uskoro biti imenovan. Mustafa je tu još sigurno, svidjelo se to kome ili ne..... On ti je kao tim, treba mu dati malo prostora......Zmajjj je napisao/la:Treba pokušat uzet makar bod u Istočnom Sarajevu to bi nam bilo ohrabrenje pred Široki. Novi direktor je na vidiku i mogo bi već u sledećoj sedmici bit imenovan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.