Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Amer o Grbavici i Kosevu
http://www.kurir-info.rs/amerikanac-u-b ... nak-936043
Tipicno amerisko ismijavanje svega sto nije njihovo, ali je ovdje debelim dijelom i u pravu.
http://www.kurir-info.rs/amerikanac-u-b ... nak-936043
Tipicno amerisko ismijavanje svega sto nije njihovo, ali je ovdje debelim dijelom i u pravu.
Ma sve je propalo u Doboju. Zeljo je trenutno 3. liga RS-a.Murga je napisao/la:Sjecam se utakmica ovde prije rata kad sam bio dijete i kad sam zivio u Doboj-u. Vjerovatno je Zeljo isto tako propao kao i Sloga.Signore je napisao/la:Zamrla nam tema. Sve sto ima na njoj je vec dosadna prica o BP koju je najpametnije pricekati, te ove slike stadiona koji se ne renoviraju, vec se tu stavljaju cisto onako. Evo izgleda da se u Doboju radi nesto.
Neki su govorili da neće biti tako, al' na tribini Centra za reprezentaciju je počelo postavljanje stolica.
Čelik Zenica 1945
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Veceras sija Crkvicko brdo (trening kamp) sve popaljeno ja ljepote pogledat.....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
lijepo,jos kad bi bile slike? meni je bilo cudno da se Centar otvara nedovrsen bez stolica na tribinama,koje su boje znas li? pretpostavljam plave,mada boja i nije toliko vazna...Nimla_RZ je napisao/la:Neki su govorili da neće biti tako, al' na tribini Centra za reprezentaciju je počelo postavljanje stolica.
Slagat ću te, al' mislim da su zelene.bosnas_ je napisao/la:lijepo,jos kad bi bile slike? meni je bilo cudno da se Centar otvara nedovrsen bez stolica na tribinama,koje su boje znas li? pretpostavljam plave,mada boja i nije toliko vazna...Nimla_RZ je napisao/la:Neki su govorili da neće biti tako, al' na tribini Centra za reprezentaciju je počelo postavljanje stolica.
Čelik Zenica 1945
- sagitarius
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo novi klip
I jesu stolice zelene boje 
Evo novi klip
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Odlicno sve to djeluje.
A stolice su identicne k'o ove sto su nedavno postavljane na zapadnoj tribini Koseva.
A stolice su identicne k'o ove sto su nedavno postavljane na zapadnoj tribini Koseva.
Super je ovo, ako Bog da u septembru pred utakmicu u centar pa pripreme obavit.
A onda se Slovacima sjetit familije, uze i sire.
A onda se Slovacima sjetit familije, uze i sire.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kad dolazi Platini da vidi taj centar ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- sagitarius
- Kontakt:
Platini ce doci il 2 il 3 septembra, a nasi ce se najverovatnije pripremati prvi put na crkvickom pred utakmicu s Lihtenstajnom
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
-
vivaILchelik
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica 
- katalinski
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica
Ajvatar
Što to tebe zanima? Da ga nećeš provodati po čaršiji?AgresivnoDjubre je napisao/la:Kad dolazi Platini da vidi taj centar ?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hoce da ga opljacka.samocelik je napisao/la:Što to tebe zanima? Da ga nećeš provodati po čaršiji?AgresivnoDjubre je napisao/la:Kad dolazi Platini da vidi taj centar ?![]()
![]()
Celik!3,2,2.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da se angazujem za parolu uefa mafia.samocelik je napisao/la: Što to tebe zanima? Da ga nećeš provodati po čaršiji?![]()
![]()
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Kod nas sve mora biti zelene boje, trotoari su zeleni, stolice na Iskrinom stadionu su zelene, čitav enterijer tog trening centra je zelen. Ma bljak.Signore je napisao/la:Bio bi taj centar puno ljepsi u plavo-zutoj ili plavo-bijeloj boji, ovako imam dojam da je to trening centar Olimpica
- anonymousHD
- Kontakt:
Čak i trava zelena... 
To je već nešto drugo.AgresivnoDjubre je napisao/la:Da se angazujem za parolu uefa mafia.samocelik je napisao/la: Što to tebe zanima? Da ga nećeš provodati po čaršiji?![]()
![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.