Ja mislio Sulejmanovic?nerminh74 je napisao/la:zar nece prije njega jusufVolvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Lijep kolektiv za buducnost 
sajo10 je napisao/la:Ja mislio Sulejmanovic?nerminh74 je napisao/la:zar nece prije njega jusufVolvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac![]()
Sehic
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ne sulejmanovic ima sjajnu sansu da bude europska zvijezda, ali sa ovim fizikalijama tesko ce dobaciti do NBAsajo10 je napisao/la:Ja mislio Sulejmanovic?nerminh74 je napisao/la:zar nece prije njega jusufVolvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac![]()
jusuf vec ima sve predispozicije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
[/quote]nerminh74 je napisao/la:Volvic je napisao/la:Djedovic ce bit nakon Mirze nas drugi NBA igrac
Ako bogda svi.
Hvala bogu, ljepa boducnost.
Ahmedic,Aleksic i naravno Djedovic vodili nas opet do nove velike pobjede
konobar mi je navukoa suhvu jer sto jest jest sehic izgleda daleko starije nego sto jeste (brada), pa se bojim da nije akcelerantYucca je napisao/la:
Sehic![]()
duboko se nadam da to nije slucaj, pogotovu sto mu je i otac bio i reprezentativac
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
neno#4@ Nikolina Dzebo reprezentativka U-18 jeli ona cerka bivse A reprezentativke Time Dzebo
Dzebo je danas izdominirala Njemacku sa sestrama Delic

SVAKA CAST DJEVOJKAMA
POSEBNA CESTITKA MOMCIMA sad janeze dobiti za A diviziju

Dzebo je danas izdominirala Njemacku sa sestrama Delic
SVAKA CAST DJEVOJKAMA
POSEBNA CESTITKA MOMCIMA sad janeze dobiti za A diviziju
Iz inata sada janeze dobit 
nije...Yucca je napisao/la:neno#4@ Nikolina Dzebo reprezentativka U-18 jeli ona cerka bivse A reprezentativke Time Dzebo![]()
Nikolina iz Vlasenice, rođena 1995, a Tima je tad igrala po Europi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Dvije sestre blizanke igraju za nas 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Može li ljepše nego dobiti Janeze...
ZELJEZNICAR 1921!
Jedan rezultat sa EP U-18 WOMEN DIVIZIJA B
Litvanija - Norveska 115-19

Litvanija - Norveska 115-19
-
vladedivac
- Kontakt:
Rezultat treće četvrtine 32:0.Yucca je napisao/la:Jedan rezultat sa EP U-18 WOMEN DIVIZIJA B![]()
Litvanija - Norveska 115-19![]()
![]()
Ima li kakvih informacija u vezi prenosa utakmice polufinala?Hoce li se gospoda sa BHT-a sama sjetiti ili cemo opet mi forumasi morat slat mejlove da bi oni uopste saznali da se nesto desava...
Oooojjj ljudi nije nam uredu ovo...mi se ovdje radujemo i slavimo uspjehe kadeta i juniorki,a tamo nam neki "kolega po forumu" suze lije i proklinje Zorana Mikesa i jos neke ljude iz kosarke.Spominje na jednom forumu kako je ovo tuzan dan za Srbijansku kosarku,cetiri ekstra igracice sa podrucja republike Srpske zaigrale su za svoju drzavu BIH!!
Albione,ovo ti je za Sulejmanovica-payback
p.s ovo je samo pocetak
Albione,ovo ti je za Sulejmanovica-payback
p.s ovo je samo pocetak
A sto ne placu kako nam otese Djoku Salica ? I sada mi nije jasno kako se to dogodilo.Lotus je napisao/la:Oooojjj ljudi nije nam uredu ovo...mi se ovdje radujemo i slavimo uspjehe kadeta i juniorki,a tamo nam neki "kolega po forumu" suze lije i proklinje Zorana Mikesa i jos neke ljude iz kosarke.Spominje na jednom forumu kako je ovo tuzan dan za Srbijansku kosarku,cetiri ekstra igracice sa podrucja republike Srpske zaigrale su za svoju drzavu BIH!!
Albione,ovo ti je za Sulejmanovica-payback![]()
![]()
![]()
p.s ovo je samo pocetak
A koja su to cetri extra igraca iz RS:a koji su zaigrali za svoju domovinu?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne opterecujte se nebitnim likovima, najgori dani za njih tek dolaze. Sad cemo da naplatimo sve dugove iz proslosti i sad cemo da im pokazemo da smo jos zivi
Svakodnevno se borimo u FIBA - i i nasu djecu cemo braniti cime god bude trebalo!
Na minus pet, smo vidjeli krv u ocima. Kada je dosla voda do grla odigrali smo najbolje role. Opustili smo se, poceli trcati kontre, igramo sve bolje i bolje. Sve vise momci izgledaju kao pravi tim, a ekipa koja se ovako vraca nije slucajnost. Ima nesto u njima, pobjednickog mentaliteta. Sve moguce im je obezbijedjeno, a oni vracaju na najljepsi nacin. Gledamo kadete i pratimo situaciju iz Madjarske, a onda Delic pogadja i ludilo nastaje
..Poslije toga smo ih zgazili..Bilo bi nefer pricati o nekom, tim je pobijedio. U subotu se samo bojim sto smo ih dobili tri puta u pripremama.
Na minus pet, smo vidjeli krv u ocima. Kada je dosla voda do grla odigrali smo najbolje role. Opustili smo se, poceli trcati kontre, igramo sve bolje i bolje. Sve vise momci izgledaju kao pravi tim, a ekipa koja se ovako vraca nije slucajnost. Ima nesto u njima, pobjednickog mentaliteta. Sve moguce im je obezbijedjeno, a oni vracaju na najljepsi nacin. Gledamo kadete i pratimo situaciju iz Madjarske, a onda Delic pogadja i ludilo nastaje
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hvala na korektnom komentaru a i za ono "momak". Vise se i ne sjecam kad me je neko tako oslovio...zaboljisportuBiH je napisao/la:O tome ti ja pričam sve vrijeme. Kontriraš raji a ne čitaš šta su napisali. Momak je napisao i više nego realan post. Ima par stvari sa kojima se ni ja ne slažem ali daleko od toga da je neznalica. Čim se čovjek u jednoj stvari ne slaže s tobom ti ga ne uzimaš u razmatranje. Aleksić i Durak ako budu zaigrali za našu A repku ja prestajem gledati košarku. Aleksić možda ako ga okrenu na pleja i tu ga počnu forsirati jer mislim da se može prilagoditi toj poziciji. Naravno obojica nam trenutno trebaju kako bi ostvarili drugi cilj po prioritetu a to je plasman u A. Prvi i najbitniji je okupljati i upoznavati igrače koji će sutra biti nosioci u A timu. Namjerno ne kažem praviti igrače jer utiacaj repke u tome je trenutno nekih 10-20%, ali eto ako hoćete mogu dodati i praviti.neno#4 je napisao/la:Prestao sam citati kod toga kad si rekao Aleksic nista. Pametnom dosta. Kada sam rekao Nurkic, onda po ucinku u prvoj utakmici. Je li zaista nekada trebam nacrtati da se nesto shvati?
Svi mi ponekad pretjeramo ali ovaj mladic sto se petlja oko Saveza i igraca neno4 bas voli da je uvijek u pravu. Glumi autoritet ovim tinejdzerima a i sam je jako mlad. Na forum navrate i velika igracka i trenerska imena bivse SFRJ. Treba pokazati malo vise postovanja prema misljenju drugih. Mladicu, hajde nam ucini uslugu pa malo ohladi.
- legenda reala
- Kontakt:
a šta će frajer ima dvostruke aršine, kao svi Srbi treba da igraju za Srbiju, kad zaigra neki iz Pazara za Tursku on pljuje savez što ga nisu kontaktiraliLotus je napisao/la:Oooojjj ljudi nije nam uredu ovo...mi se ovdje radujemo i slavimo uspjehe kadeta i juniorki,a tamo nam neki "kolega po forumu" suze lije i proklinje Zorana Mikesa i jos neke ljude iz kosarke.Spominje na jednom forumu kako je ovo tuzan dan za Srbijansku kosarku,cetiri ekstra igracice sa podrucja republike Srpske zaigrale su za svoju drzavu BIH!!
Albione,ovo ti je za Sulejmanovica-payback![]()
![]()
![]()
p.s ovo je samo pocetak
extra igračice, ženska juniorska reprezentacija on spominje 4 iz ove genracije 95 i tri iz prošle generacije 94, već su Mikeš,neki Branko proglašeni izdajnicima srpskog naroda što ove cure ne igraju za Srbiju jer kažu da su veliki potencijalsajo10 je napisao/la:A koja su to cetri extra igraca iz RS:a koji su zaigrali za svoju domovinu?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, antisisoja1919, BIHpatriota, bordobijeli, galia95, Hightower, Jarodwest, L-Train, NebeskaSila96, RajvoSA03 i 26 gostiju.