ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Oj Rafa , jesi normalan ti ? Boze sacuvaj. Koliko samo gresaka u drugom setu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kako los drugi set, drugi servis katastrofa, generalno forehand ne slusa....ajmo rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To što ti neprecizno nazivaš "pravilnik" zove se pravopis. A po pravopisu se piše "rječnik", nema tu šta "po tebi" biti pravilnije, nisi ti meritoran da dovodiš u pitanje pravopis. A ako misliš da je "riječnik" bolje rješenje, onda predloži Matici Srpskoj da u novom pravopisu i rječniku napravi tu izmjenu, mada bi ti po mom skromnom mišljenju to bilo čisto gubljenje vremena. Dok se to ne desi ti si dužan da koristiš riječ "rječnik" u svakom formalnom razgovoru ili dokumentu. I, vjeruj mi, to je najbolje rješenje.delko je napisao/la: yep kaze se, al recimo i ja bih uvijek rekao rijecniki po meni je to pravilnije nego rjecnik
to sto pise u pravilniku ne znaci da je i najbolje rjesenje
Murray rutinski.
To je to !
Popravio se u 3. setu i bez nekih vecih problema dolazi do 3. seta.
Iduci je Federer.
Popravio se u 3. setu i bez nekih vecih problema dolazi do 3. seta.
Iduci je Federer.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
samosarajvo
- Kontakt:
Moje brzinsko viđenje meča
Dimitrov nije bio nista specijalno dobar, ono sto ga je drzalo u igri je dobar bekhend, pogotovo u defanzivi jer mislim da vinera nije napravio iz njega.Dakle defanzivni bekhend i ritern iz istog udarca na sto Rafa nije navikao kad igra npr protiv Rogera.Tjerao ga je na udarac vise zbog cega je Rafa grijesio vise nego obicno,fh nije sluso kako treba, plus par cudnih gresaka i padova koncentracije prilikom servisa i eto ti izgubljenog seta.
Generalno mi se ovaj mec nije svidio jer se Rafa vratio zbog njega na onog starog Rafu tj puno fh dijagonala, pasivno dosta, defanzivno isl.
Dosad se sve mjenjao i prilagođavao Novaku sa mixovanjem, agresivnom igrom i PUNOOOOOO vise i/o - forehanda na protivnikov forehand također (udarac koji je po meni odlucio zadnje meceve sa Novakom),agresivni bekhendi isl..takav Rafa mi se puno vise sviđa a sutra cemo nazalost vrlo vjerovatno gledati slicnog danas zbog samog Rogera...
sta mislis formance o ovom?
Dimitrov nije bio nista specijalno dobar, ono sto ga je drzalo u igri je dobar bekhend, pogotovo u defanzivi jer mislim da vinera nije napravio iz njega.Dakle defanzivni bekhend i ritern iz istog udarca na sto Rafa nije navikao kad igra npr protiv Rogera.Tjerao ga je na udarac vise zbog cega je Rafa grijesio vise nego obicno,fh nije sluso kako treba, plus par cudnih gresaka i padova koncentracije prilikom servisa i eto ti izgubljenog seta.
Generalno mi se ovaj mec nije svidio jer se Rafa vratio zbog njega na onog starog Rafu tj puno fh dijagonala, pasivno dosta, defanzivno isl.
Dosad se sve mjenjao i prilagođavao Novaku sa mixovanjem, agresivnom igrom i PUNOOOOOO vise i/o - forehanda na protivnikov forehand također (udarac koji je po meni odlucio zadnje meceve sa Novakom),agresivni bekhendi isl..takav Rafa mi se puno vise sviđa a sutra cemo nazalost vrlo vjerovatno gledati slicnog danas zbog samog Rogera...
sta mislis formance o ovom?
Sad se nešto mislim, da sam navijao za Nadala, uštedio bih sigurno 10 godina života.formance je napisao/la:Ništa, počinjem odsad za Nadala navijati. Vidim da sam to trebao davno uraditi.
Inače, samo bih se zahvalio Haasu na poklonjenoj pobjedi. Roger istu nije zaslužio onakvom igrom. Tek je na inserte izgledao kao onaj stari. Ono što je katastrofalno je da su greške iz FH-a bile češće nego iz BH-a.
Dosta mala kvota na Rafu, ne vrijedi ovo ni odigrati.
Bojim se samo da Roger večeras ne bude u potpunosti deklasiran, valjda Nadal bude imao milosti. Kad bi bogdom proradio i samljeo Nadala na omiljenoj podlozi (poslije trave). 
Kad je mogla kopija uzeti set ne znam zasto ne bi original mogao 2
Previse se potcjenjuje Federer...kvota na Nadala smijesna...nesto slicno je bilo u Montrealu na Novaka,upravo protiv Rafaela.
S druge strane i Nadal je pokazao neke slabosti sinoc u drugom setu tako da ja ipak ocekujem zanimljiviji mec...ako nista 6-4 7-5 za Rafu
S druge strane i Nadal je pokazao neke slabosti sinoc u drugom setu tako da ja ipak ocekujem zanimljiviji mec...ako nista 6-4 7-5 za Rafu
- Nail for Real
- Kontakt:
Za one kojima je mrsko traziti, kad je ovaj mec
?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U 1 vecerasNail for Real je napisao/la:Za one kojima je mrsko traziti, kad je ovaj mec?
Federer je potcijenjen, opet cu reci nema favoritau ovakvim mecevima, ovdje koji igrac bude imao svoj dan taj ce i pobjedit
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Uzima Rafa ovo glat..tesko da nesto Federer napravi..trebao je juce zijaniti.Turnir uzima Delpo 
svi su tvrdili da ce u IW glat uzeti Rodzer, a Rafa ga skrsio... isto tako.su govorili da Rafa lagano uzima MC a Nole ga smlavio.... pa prošle sedmice su tvrdili da ce Nole lako dobiti Rafu, a on puče.... Naravoučenije- Kada igraju najveći nikad se ne znaTMmanija2012 je napisao/la:Uzima Rafa ovo glat..tesko da nesto Federer napravi..trebao je juce zijaniti.Turnir uzima Delpo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja sam najrahatniji bio kad nisam ni za koga navijao. To su ove godine od 2004 do 2012 i povratka Haasa.Claus je napisao/la:Sad se nešto mislim, da sam navijao za Nadala, uštedio bih sigurno 10 godina života.formance je napisao/la:Ništa, počinjem odsad za Nadala navijati. Vidim da sam to trebao davno uraditi.Toliko me Roger koštao svojim greškama i porazima nakon što je imao meč lopte.
![]()
Inače, samo bih se zahvalio Haasu na poklonjenoj pobjedi. Roger istu nije zaslužio onakvom igrom. Tek je na inserte izgledao kao onaj stari. Ono što je katastrofalno je da su greške iz FH-a bile češće nego iz BH-a.
do jučer i onog poklona Haasa. Zato bih volio da Nadal večeras pregazi Federera, gore nego na RG-u onomad.
@samosarajvo
Rafa je previše agresivan. To ima i dobrih i loših stvari. Dobra stvar je što brže završava poene i što mečevi traju kraće. Loša stvar je ta da će ga agresivna igra kad-tad izdati, te da oslanjanje na ofanzivu fizički ne lomi protivnike, koliko onaj njegov dobro poznati 'high percentage' tenis. Najveći problem je što će morati miksati igru u zavisnosti od protivnika koji mu dođe. Protiv Murraya ni u ludilu ne smije biti ovoliko agresivan. Vidio si sinoć kad mu je Grigor vratio nekoliko loptica više, često ju je znao poslati u duboki out ili u mrežu. Caka je u tome što Grigor to ne može raditi stalno, međutim Andy može. S druge strane, Rafa protiv Novaka mora biti agresivan, po cijenu svega. To mu opet neće garantovati pobjedu, ako je Novak u 'at his best' izdanju. Protiv Federera Nadal nikad nije smio biti agresivan. Kada je pokušavao dobijao je po ušima. Večeras je priča drugačija, mada ne vjerujem da će Rafa toliko forsirati ofanzivu, dovoljno je samo ga šeta po terenu i ostalo će Federer sam uraditi.
Naravno, ovo važi samo ukoliko se večeras, nekim čudom ne pojavi Federer iz Cinncinatia 2012. A to se nadam se neće desiti.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
hejter, vazda hejter, nije fedex kriv sto je haas glup ko turpija
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nek večeras dobro navuče gače, da ne bi spadale previše. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Slijedi spektakl za nekih 5 minuta, Isner do kraja!
I prvi set je tu!
I prvi set je tu!
Dobar Isner.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.