Hvala drugovi
Mlad sam ja još, ali jedan od stariji trolova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Trequartista je napisao/la:Mislio sam najstarijem po stažu na forumu, ne po životnim godinama, samo da se zna, da se ne naljuti.
Evo ovi neki Arapi hoće Quagliarellu, i ovih 7 miliona nam je dosta.
Zašto se gura ovaj uhljup1 Buffon; 3 Chiellini; 4 Cáceres; 5 Ogbonna; 6 Pogba; 7 Pepe; 8 Marchisio; 9 Vucinic; 10 Tevez; 11 De Ceglie; 12 Giovinco; 13 Peluso; 14 Llorente; 15 Barzagli; 16 Motta; 17 Marrone; 19 Bonucci; 20 Padoin; 21 Pirlo; 22 Asamoah; 23 Vidal; 26 Lichtsteiner; 27 Quagliarella; 30 Storari; 32 Matri; 33 Isla; 34 Rubinho.
how yes noTrequartista je napisao/la:Šta su nam ovo sabotirali prinudni trening kamp u Rimu? Što će ih veliki Antonio pomnožiti s nulom u nedjelju.

Please paolo, PLEASE.L'Avvocato je napisao/la:Breaking news: Agent Paola De Ceglia se trenutno nalazi u Engleskoj na sastanku sa predstavnicima Sunderlanda. Paolo Di Canio zeli da dovede naseg beka vec u narednim danima u klub, pa su mu ponudili i znacajno povecanje plate (sa 1.3 na okruglo 2 miliona po sezoni). Medjutim, ostaje da se vidi zeli li to i sam igrac, koji je izrazio zelju za ostankom u Juventusu.
Daaaaaj vodite ga molim vas. Cuj njemu se ostaje u klubu ... mrs!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.