Ovo bi trebalo znaciti jos veci motiv za nase igrace i nadam se da i zgazimo al bukvalno
I vrijeme je da se onaj Marchetti malo spusti..
Jesma se pozelio gledati Juveta.. neNormalno
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Neka probude Baskijskog lava, jer uspavan jeYucca je napisao/la:Sva ova podmetanje ce zbiti ekipu jos vise u to sam ubjeden Conte ce ih nabrijati maksimalno![]()
![]()
Sa ovim stvarima sebi rade medvjedu uslugu jer aktivirat ce nas tj probdit ce Lava![]()
Sjećam se kada sam ja stigao, znam se da je bilo oko 650 strana napisano, a ja došao na dan kada je Vučinić potpisao.L'Avvocato je napisao/la:Jos malo pa 3000 strana![]()

vjerujem da jesteTrequartista je napisao/la:Prpa nam je!
Ma kakvi, nula bodova. Odbrana u ovom sastavu igrala samo 2 utakmice ljetos i djelovala veoma lose. Licht nije za te pozicije, ni u najgorim snovima.NEILA je napisao/la:sta mislite za ovu formaciju mislim da 3 5 2 nije za nas imam osjecaj ga je to nekako pregusto
bufon
kaseres ogbona listajner
pirlo
vidal pogba)=)markizio
markizio=)pogba
tevez vucinic
ljorente
nije zar da se za godinu dana napisalo oko 2500 stranicaPogba je napisao/la:Sjećam se kada sam ja stigao, znam se da je bilo oko 650 strana napisano, a ja došao na dan kada je Vučinić potpisao.L'Avvocato je napisao/la:Jos malo pa 3000 strana![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.