A dobro, čovjek je prije mjesec dana napunio 19 godina a štoper je, greške koje pravi su uglavnom posljedica taktičke neobučenosti i to se da popraviti vremenom, naravno ako je on spreman da radi na tome, a vjerujem da jeste.RiverPlate je napisao/la:Mislio sam da vam je onaj Krneta najveći bot u ekipi, ali ima tešku konkurenciju u Laziću
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Onjilo u Zvezdi na 3 godine .

22 godine, visok 193cm, jos 2008. dosao u Javor , prema transfermarketu trenutna vrednost ovog igraca je 600.000 evra.

22 godine, visok 193cm, jos 2008. dosao u Javor , prema transfermarketu trenutna vrednost ovog igraca je 600.000 evra.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
RiverPlate
- Kontakt:
450k + 30% od sljedeće prodaje, ko da je jeb.eni Aguero jbt. Ugovor je na 4 godine.
Bice jos pojacanja, valjda...braoolyo je napisao/la:450k + 30% od sljedeće prodaje, ko da je jeb.eni Aguero jbt. Ugovor je na 4 godine.
Video si sta je Zoki reko danas.
Meni se čini da se Zoki šta slabo tu pita, Džaja dovodi šta hoće i kako hoće, Kokeza dovede pokojeg al' se dobro ugradi u platu dok se Čova razbacuje procentima k'o Djed Mraz, iako reče da toga više neće biti.
Kako su mi dosadili više ovi igrači koje dovedemo nakon jedne dobre utakmice, i to protiv nas. Znači, čim nam neko zabije gol ili dva odmah ga dovedi i još ga plati pola miliona i 30% od sledeće prodaje. 
Smoke Weed Everyday!
Dobar Onilo ja sam se nadao da će doći kod nad, ali ovi naši kreteni su čudo... Prodali su pošto poto Mitra a nisi doveli jedno kršteno pojačanje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
RiverPlate
- Kontakt:
Jel ovo ide Dauda
pa bolje da otjerate onu bjelosvjetsku ublehu Pečnika!
Grbavica naš je Hram!!!
Ide Dauda navodno u Tursku za 600 hiljada. Nisam za tu opciju, mislim da ovaj Onjilo nije ništa bolji od njega tako da je ovo mlaćenje prazne slame. 
Smoke Weed Everyday!

Mrdja mozda potpise danas, ne znam sta da kazem ,covek ima previse problema sa povredama ,a mi u klubu imamo nekoliko takvih.
Dragan Mrđa na 2 godine u Zvezdi ! Prema Trasfermarkt , njegova fudbalska vrednost je 1.500.000. evra.

Znači, vjerovatno ide Dauda. Šteta, priželjkivao sam da ostane. Mrdja je dobar ali riskantan zbog povreda.
Smoke Weed Everyday!
Dauda, Onjilo, Mrđa, Mihajlović, Ožegović, Rakić, Đorđević, Kasalica, pa i Milunović... 9 napadača
Kakvi magovi sjede u upravi.
Kakvi magovi sjede u upravi.Re: FK Crvena zvezda

Samo da Dauda ostane, bem ti i Onjila i Mrdju.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
mene zanima što se tim.vaš ni naš ne.formira na vrijeme već onda.kada je već kasno za evropubraoolyo je napisao/la:Dauda, Onjilo, Mrđa, Mihajlović, Ožegović, Rakić, Đorđević, Kasalica, pa i Milunović... 9 napadačaKakvi magovi sjede u upravi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zato što se igrači ne dovode s ciljem da ekipa bude što jača već da ljudi iz uprave umire svoje sujete, namire se preko ugrađivanja i time riješe problem što rade "volonterski". Stojadin dovede Arauha i Mrđu, Kokeza Mijailovića i Rakića, Džaja Kovačevića, Omegu i Onjila. Martinović dođe zato što trener hoće domaćeg štopera. I ti onda napravi nešto, nema šanse. Svi se za sve pitaju, niko ni za šta ne odgovara.DANTES je napisao/la:mene zanima što se tim.vaš ni naš ne.formira na vrijeme već onda.kada je već kasno za evropubraoolyo je napisao/la:Dauda, Onjilo, Mrđa, Mihajlović, Ožegović, Rakić, Đorđević, Kasalica, pa i Milunović... 9 napadačaKakvi magovi sjede u upravi.
I ne znam kako kod vas, ali naši učešće u Evropi nisu ni shvatili ozbiljno, često su ponavljali da je prvenstvno najbitnije pa se tako nisu ni mnogo potresli eliminacijom.
Kako objavljuju „Novosti“, FK Crvena zvezda će uskoro regulisati obaveze koje ima prema Partizanu, a na ime trening kompenzacija za Milana Jokića, koji je ovog leta prešao u naš klub.Talentovani 18-togodišnji zadnji vezni je nakon isteka stipendijskog ugovora sa crno-belima prešao na Marakanu, gde je odmah priključen prvom timu i to kao rezerva nešto iskusnijem Aleksandru Kovačeviću.Obeštećenje komšijama iznosi 3,5 miliona dinara, odnosno oko 30.000 evra.
Sutra sa Jagodincima , ocekujem pobedu ali nisam toliko siguran u to
Odbrana se do sad pokazala katastrofalno,a pitanje je da li ce sutra igrati Arauho ili ce sansu dobiti jedan jedini neponovljivi Krneta ili Roberts.O veznom redu i napadu nemam nista novo da kazem. Utakmica pocinje u 18 05 casova. Sudija je Milorad Mazic .
" ЊЕГА, " $!!!
Sutra sa Jagodincima , ocekujem pobedu ali nisam toliko siguran u to
" ЊЕГА, " $!!!
Ovi igraci su u kombinaciji za sutrasnji mec : Bajković, Vesić, Krneta, Lazić, Mijailović, Dauda, Milijaš, Pečnik, Ahčin, Milunović, Kasalica, Mirić, Mladenović, Savićević, Vešović, Omega, Ninković, Jokić, Mrđa, Mihajlović, Onjilo, Kovačević.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.