Idete li sad na Prvu ligu ili će opet biti ćorak?
Moderator/ica: GracanicaAA
Ja bio prije mjesec tamo na Bunaru, Bunar-Kozluk i kazu mi ima 6 klubova, ne zamjeriGonng je napisao/la:Prošlu sezonu postojala su 4 kluba u natjecanju. Maestral BSI, Jajce, Elektrobosna i Dnoluka.... Dnoluka igra seosku ligu, skupe se pa odigraju. Za ova preostala dva kluba nisam siguran, ne daju znakove života
to su lijepe vjesti. intereuje me šta znaći ovo BSI?Gonng je napisao/la:Radi se na tome, Jajce će uskoro imati (sasvim je izgledno) klub u vrhu BH nogometa. Paralelno sa napadom na Prvu ligu, generalni sponzor kluba ulaže u stadion 5 miliona maraka u želji da se u Jajcu mogu igrati međunarodne utakmice
A da li mogu oni u tom Jezeru da prave stadion s obzirom da to Jezero pripada RSu, po meni to nema logike nikako, jedino ako vlasnika Turista98 nema kakvo zemljiste dole, pa im je rado ustupio...badblueboylivno je napisao/la:Čestitke!![]()
Što je sa stadionom? Vidim da se najavljuje gradnja skroz novog stadiona u nekakvom Jezeru.
@badblueboylivno Jezero je mjesto u blizini Jajca ali pripada RS-u.Mirzoni89 je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Čestitke!![]()
Što je sa stadionom? Vidim da se najavljuje gradnja skroz novog stadiona u nekakvom Jezeru.
A da li mogu oni u tom Jezeru da prave stadion s obzirom da to Jezero pripada RSu, po meni to nema logike nikako, jedino ako vlasnika Turista98 nema kakvo zemljiste dole, pa im je rado ustupio...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.