penale u vezi onog Iturralde..pa mora se kad covjek dosudi 6 penala sa tim da 1 valjaWolverine je napisao/la:ne ne. tamo vi komentarisete penale, tako da nema mjesta za jos rasprava.BlueSharks je napisao/la:@-Barcelona-
@Wolverine
Slijediti upute
1.Početna strana ss.ba - desni gornji čošak FORUM
2.Međunarodni fudbal - FC Barcelona
e sad kad ste skontali(ako ste), idite tamo i komentarišite vas dvojica Alcaron, Ovreba, lasere, čari, CR i liječite svoje komplekse tamo, a ne ovdje
jel udure![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Evo malo sale na nas racun

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
covjek bi rekao da je Real sam protiv svihReal Madrid C.F je napisao/la:penale u vezi onog Iturralde..pa mora se kad covjek dosudi 6 penala sa tim da 1 valjaWolverine je napisao/la:ne ne. tamo vi komentarisete penale, tako da nema mjesta za jos rasprava.BlueSharks je napisao/la:@-Barcelona-
@Wolverine
Slijediti upute
1.Početna strana ss.ba - desni gornji čošak FORUM
2.Međunarodni fudbal - FC Barcelona
e sad kad ste skontali(ako ste), idite tamo i komentarišite vas dvojica Alcaron, Ovreba, lasere, čari, CR i liječite svoje komplekse tamo, a ne ovdje
jel udure![]()
zar je to slucajanost
..sve smo cekali i preslo granicu..sumnjam da ce za dugo vrijeme da sudi Barci tekmu na Nou Campu o negdje u gostima tamo negdje u Martu kad vas bude trebo da vadi..da se vratite u igru za "la Ligu"
![]()
Pa mogu ti slobodno reci da u Primeri nam sudije bas i nisu naklonjene kao prosle sezone, vec smo u Ligi Prvaka izgleda kao neki tim koji je sretan da dobije suca koji slabo vidi ili ne zeli da sudi 
Ove sezone su nas dosta puta ostetili, a samo su nam jednom poklonili pogodak...dobro, mozda dvaput, ali ko broji
svejedno, ni jedan nije bio za bodove 
Ove sezone su nas dosta puta ostetili, a samo su nam jednom poklonili pogodak...dobro, mozda dvaput, ali ko broji
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Dobro sad desi se nekad kad sudac pogresi i odma se spomnje ovo ono kao kod Franca i tih sistema a dobro znamo da je Barca vise titula osvojila u njegovo vrijeme od Reala..dok nakon njegove smrti je Real jednoc 5,6 puta zaredom bio prvak...sigurno je to on napisao u tastamentu
...ali ovak oda se vratim sadasnjosti nas uglavnom nikad nisu odveli u finale LP..zar ne???
a jesu li vas??? 
pa jbg ne moze svake godine.Pipita je napisao/la:Pa mogu ti slobodno reci da u Primeri nam sudije bas i nisu naklonjene kao prosle sezone, vec smo u Ligi Prvaka izgleda kao neki tim koji je sretan da dobije suca koji slabo vidi ili ne zeli da sudi
Ove sezone su nas dosta puta ostetili, a samo su nam jednom poklonili pogodak...dobro, mozda dvaput, ali ko brojisvejedno, ni jedan nije bio za bodove
treba biti realan pa prznat da i Barci i Realu sudije pomazu. Prosle godine je Real dobio dosta golova od sudija. i Barca je ne kazem da nije. Prvo mi padne na pamet onaj gol protiv Bilbaoa, mislim za Real.
I prijasnjih godina su im pomagali, i Realu i Barci.
Mene samo ljuti kad navijaci Reala zale konstantno na pomaganja za Barcu, a pritom zaboravljaju sve poklonjene bodove za Real iz prijasnjih sezona.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
fakat ste dosadni s tim kome sudije više pomažu

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- -Barcelona-
- Kontakt:
zaboravio si reci da su nam suci poklonili 6 golova prosle sezone na bernabeu.........Real Madrid C.F je napisao/la:Dobro sad desi se nekad kad sudac pogresi i odma se spomnje ovo ono kao kod Franca i tih sistema a dobro znamo da je Barca vise titula osvojila u njegovo vrijeme od Reala..dok nakon njegove smrti je Real jednoc 5,6 puta zaredom bio prvak...sigurno je to on napisao u tastamentu![]()
...ali ovak oda se vratim sadasnjosti nas uglavnom nikad nisu odveli u finale LP..zar ne???
a jesu li vas???
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
ma de bolan sta tije vidis li koliko samo imamo zutih kartona jesi gledo 1 tekmu u Zurichu kad je onaj papak dao 5 zuti nam mislim da imamo 13,4 zuti citav tim prijeti suspenzija u osmini finala...jeli znas za to???dok su oni maltili iz Zuricha nas svaki prekesaj je bio karton skoram..jesmo mi imali neke potreba dobivati to a vodili od samog pocetka..sijeti se samo Gijona kad je ponisten cisti pogodak Raula..2 boda oduzeta :mrgreen:skracena nam..Pipita je napisao/la:Pa mogu ti slobodno reci da u Primeri nam sudije bas i nisu naklonjene kao prosle sezone, vec smo u Ligi Prvaka izgleda kao neki tim koji je sretan da dobije suca koji slabo vidi ili ne zeli da sudi
Ove sezone su nas dosta puta ostetili, a samo su nam jednom poklonili pogodak...dobro, mozda dvaput, ali ko brojisvejedno, ni jedan nije bio za bodove
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
i gdje ces ti sa vakim likom da disk..-Barcelona- je napisao/la:zaboravio si reci da su nam suci poklonili 6 golova prosle sezone na bernabeu.........Real Madrid C.F je napisao/la:Dobro sad desi se nekad kad sudac pogresi i odma se spomnje ovo ono kao kod Franca i tih sistema a dobro znamo da je Barca vise titula osvojila u njegovo vrijeme od Reala..dok nakon njegove smrti je Real jednoc 5,6 puta zaredom bio prvak...sigurno je to on napisao u tastamentu![]()
a jesu li vas???
- -Barcelona-
- Kontakt:
i racingu je ponisten regularan gol protiv vas pa nikom nista,jednostavno veliki timovi uvijek imaju barem malo kredita kod sudija
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
a penal sto nije sviran na Karim-u-Barcelona- je napisao/la:i racingu je ponisten regularan gol protiv vas pa nikom nista,jednostavno veliki timovi uvijek imaju barem malo kredita kod sudija
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma kakva zamjena za Pepea,Garay je bio odlican!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- -Barcelona-
- Kontakt:
za penal nisam nista rekao samo sam spomenuo gol jer nisam gledao cjelu utakmicu,nesumnjam da je penal bio.......Real Madrid C.F je napisao/la:a penal sto nije sviran na Karim-u-Barcelona- je napisao/la:i racingu je ponisten regularan gol protiv vas pa nikom nista,jednostavno veliki timovi uvijek imaju barem malo kredita kod sudijato nespomnjes
:lol:cist penal ako si gledo tekmu...o si cuo samo za ponisten gol Racingu
za gol sam rekao jer neki od vas govore stalno o tom penalu a ne spominju ponisten gol.....
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
nije kod vas samo 1 penal-Barcelona- je napisao/la:za penal nisam nista rekao samo sam spomenuo gol jer nisam gledao cjelu utakmicu,nesumnjam da je penal bio.......Real Madrid C.F je napisao/la:a penal sto nije sviran na Karim-u-Barcelona- je napisao/la:i racingu je ponisten regularan gol protiv vas pa nikom nista,jednostavno veliki timovi uvijek imaju barem malo kredita kod sudijato nespomnjes
:lol:cist penal ako si gledo tekmu...o si cuo samo za ponisten gol Racingu
za gol sam rekao jer neki od vas govore stalno o tom penalu a ne spominju ponisten gol.....
Barca u ovoj sezoni ima 2 penala.
Prema pisanju španjolskih medija u januaru se sprema čistka u Realovoj svlačionici, a navodno će klub u zimskom prelaznom roku napustiti šestorica fudbalera.
Španjolski mediji navode da će Real u januaru napustiti Van Nistelrooy, Van der Vaart, i Drenthe, koji bi trebali otići u Premiership. Gago najvjerovatnije ide nazad u Argentinu, odnosno u Boca Juniorse, a novi klub pokušat će naći i Cristoph Metzelder i Mahamadou Diarra.
Pored odlazaka Kraljevi u januaru navodno planiraju i pojačati svoje redove, a španjolski mediji navode da je prvi pik Reala David Villa, za kojeg bi Valenciji trebali platiti 40 miliona eura.
hooj mislim da cine gresku s VDV

Španjolski mediji navode da će Real u januaru napustiti Van Nistelrooy, Van der Vaart, i Drenthe, koji bi trebali otići u Premiership. Gago najvjerovatnije ide nazad u Argentinu, odnosno u Boca Juniorse, a novi klub pokušat će naći i Cristoph Metzelder i Mahamadou Diarra.
Pored odlazaka Kraljevi u januaru navodno planiraju i pojačati svoje redove, a španjolski mediji navode da je prvi pik Reala David Villa, za kojeg bi Valenciji trebali platiti 40 miliona eura.
hooj mislim da cine gresku s VDV
dobro navijam za LFC, al prisliljen sam pratit i Real, prema tome, čistke su im se dešavale u zadnjih 5 god češće nego u Rusiji za vrijeme Staljina. Dakle, ja mislim da vam te čistke neće ništa promjenitMElloo je napisao/la:Prema pisanju španjolskih medija u januaru se sprema čistka u Realovoj svlačionici, a navodno će klub u zimskom prelaznom roku napustiti šestorica fudbalera.
hooj mislim da cine gresku s VDV![]()
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
svake godine su cistke u RealuThunder93 je napisao/la:dobro navijam za LFC, al prisliljen sam pratit i Real, prema tome, čistke su im se dešavale u zadnjih 5 god češće nego u Rusiji za vrijeme Staljina. Dakle, ja mislim da vam te čistke neće ništa promjenitMElloo je napisao/la:Prema pisanju španjolskih medija u januaru se sprema čistka u Realovoj svlačionici, a navodno će klub u zimskom prelaznom roku napustiti šestorica fudbalera.
hooj mislim da cine gresku s VDV![]()
Perez--->Staljin
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bitno je da smo u plusu u odnosu na vas.Real Madrid C.F je napisao/la:ma to je krtica bila..omerbavarac je napisao/la:A samo kad se sjetis njegove greske i najbrze primljenog gola u LP.Real Madrid C.F je napisao/la:hvala ljudi..evo citam R.Carlso bi se mogao vratit na zimu..kakv je to lav bio.. a to igracina bila je bio...najbolji lijev bek svih vremena.. ali sada bi mogao popuniti rupe kad fali igrac da uleti u plan..35,6god mu je..sut muje dobar ali ne kao prije al bomba je bombauh kad se sijetim onog gola Khanu..sa 42m..i Hesp-u 2000g, sa nekih 35m
![]()
i tako jos 20 tak i kusur golova iz slobodnih udaraca
![]()
u Realu..sijecam se i onog kad je indirektan udarac sa nekih 6,7m protiv Racinga kad je probio zid i golmana kroz noge
![]()
![]()
![]()
![]()
Da te ne gnjavim novi si.........![]()
![]()
![]()
Welcome!!!![]()
![]()
![]()
bavarska krtica..bitno je da se te godine isplatio onaj gol sa 42m..na Olimpijsk.stadionu Bayern-a..a tok vama ta krtica nije puno pomogla ispali ste od Milana sljedeci krug
Ovaj plus se odnosi na medjusobne duele.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.