sad se zove NEUTRAL
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Chat
On je sad Neutralan na forumu
sad se zove NEUTRAL
sad se zove NEUTRAL
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- the scouser
- Kontakt:
Upratio sam to.Nego kontam jos jednom mijenjao,posto @Lejla kaze da ne moze upratit'...rob do bagro je napisao/la:On je sad Neutralan na forumu![]()
sad se zove NEUTRAL
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma nije sad je Neutral...mozda je mijenjao prije ovog sad nicka, al bitno je da znamo koji je sadthe scouser je napisao/la:Upratio sam to.Nego kontam jos jednom mijenjao,posto @Lejla kaze da ne moze upratit'...rob do bagro je napisao/la:On je sad Neutralan na forumu![]()
sad se zove NEUTRAL
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sta je ovo izvizdan mile na koncertu ono konja(neleta
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- the scouser
- Kontakt:
I Srbi znaju da je Mile lopov.tax je napisao/la:sta je ovo izvizdan mile na koncertu ono konja(neleta
Nele je idiot jer voli covjeka samo jer je Srbin,moze bit' najveci gad na Svijetu,al' ako je Srbin sve mu se prasta....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
ne zna se koje veci gad od njih dvojice...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ovo **** od covjeka je nekad valjalo,prije je disao za bih i sarajevotax je napisao/la:sta je ovo izvizdan mile na koncertu ono konja(neleta
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
NEKAD bio mi je hajmo reci idolT-MAC je napisao/la:ovo **** od covjeka je nekad valjalo,prije je disao za bih i sarajevotax je napisao/la:sta je ovo izvizdan mile na koncertu ono konja(neleta
- BlueSharks
- Kontakt:
Ma nikad on nije disao za BiH i Sarajevo, jer onako se radikalno promijenit, nema šanse.T-MAC je napisao/la:ovo **** od covjeka je nekad valjalo,prije je disao za bih i sarajevotax je napisao/la:sta je ovo izvizdan mile na koncertu ono konja(neleta
Jedino za šta je disao i što dan danas kaže jeste ŽELJO.
Strauss Junior
Da nešto upitam...Pazi li iko od vas na ove emulgatore???Ima ih mnogo štetnih i zabranjenih...Toliko ih ima da mi je lijeno više pregledavati...Baš se ovih dana prežderavam onim CHIO čipsom i bezveze da pogledam kad E-631...
...Šta da čovjek radi?Najbolje da ne gleda!?
- TheManiacs
- Kontakt:
- reds_forever
- Kontakt:
tih emulgatora ima na "hiljade",ali postoje oni manje opasni i oni koji u vecoj kolicini mogu izazvati kancerogene bolesti...bayer 04 je napisao/la:Da nešto upitam...Pazi li iko od vas na ove emulgatore???Ima ih mnogo štetnih i zabranjenih...Toliko ih ima da mi je lijeno više pregledavati...Baš se ovih dana prežderavam onim CHIO čipsom i bezveze da pogledam kad E-631......Šta da čovjek radi?Najbolje da ne gleda!?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
hehe.. Ljudi pada snijeg u Mostaru! Weee!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
znaci otislo sve u PMLily je napisao/la:hehe.. Ljudi pada snijeg u Mostaru! Weee!![]()
![]()
![]()
haha.. izgleda19TM87 je napisao/la:znaci otislo sve u PMLily je napisao/la:hehe.. Ljudi pada snijeg u Mostaru! Weee!![]()
![]()
![]()
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Sve je to zdravo dok neko ne pogine 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
daj covjeku vlast pa ces vidjeti kakav je to dokazuje bistrik nazalost
a ne mogu da zamislim kakve bi posljedice nile sa gerardom
a ne mogu da zamislim kakve bi posljedice nile sa gerardom
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
tom sto pogine, zivot vise nikad nece biti isti.Phill Jackson je napisao/la:Sve je to zdravo dok neko ne pogine
- majestic24
- Kontakt:
Ja sam danas zamalo na.ebo zbog snijega. Otisao na vikendicu,a slabo put ociscenj,te nisam mogao uzaci uz neku stranu. I kad sam krenuo da vratim auto na ravan,okrene mi poprijeko i 10 cm me dijelilo do provalije. Majke mi,prvi put otkako imam vozacku sam se prepao..
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Jesil plakomajestic24 je napisao/la:Ja sam danas zamalo na.ebo zbog snijega. Otisao na vikendicu,a slabo put ociscenj,te nisam mogao uzaci uz neku stranu. I kad sam krenuo da vratim auto na ravan,okrene mi poprijeko i 10 cm me dijelilo do provalije. Majke mi,prvi put otkako imam vozacku sam se prepao..
http://liverpool.bosnianforum.com/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.