Mislimo na istog, nazalost nisam znao da je potpisao za Shakhtar i mislim da Portu jos nedostaje jedan igrac takvog tipa da bi ekipa bila kompletna.Raul_64 je napisao/la:Ako mislimo na istog , taj je zavrsio u Donetsku.amerosm je napisao/la:
Nadam se da ce Porto jos uspijeti dovesti Bernarda i onda bi na okupu opet imali strasnu ekipu.
Superliga Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Superliga Portugal
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sporting sinoć rasuo Fiorentinu 3:0. Nek se dobro čuvaju Porto i Benfica 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Večeras utakmicom Ferreira-Braga počinje novo izdanje portugalske lige.
Svi transferi:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Po ... ummer_2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvi favoriti su Porto i Benfica. Sporting se želi primaknuti vodećem dvojcu, Braga napada opet LP koju je izgubila prošle sezone od Ferreire koji ove sezone ne bi trebao biti tako opasan kao i lani.
Svi transferi:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Po ... ummer_2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvi favoriti su Porto i Benfica. Sporting se želi primaknuti vodećem dvojcu, Braga napada opet LP koju je izgubila prošle sezone od Ferreire koji ove sezone ne bi trebao biti tako opasan kao i lani.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Konačno Liga Zon Sagres, po meni, jedna od najgotivnijih liga za gledati, sa puno dobrog i tehnički jakog fudbala. Iskreno se nadam se će Paços na početku zabiberiti Bragi na čelu sa Costinhom 
Što se tiče prvaka, Porto/Benfica i niko drugi.
Što se tiče prvaka, Porto/Benfica i niko drugi.
Nazalost u ovoj ligi samo 5 klubova imaju pristojnu posjetu ostalo je u rangu premijer lige bih.. Meni samo nije jasno kako npr jedna academica coimbra nemoze nikad da napuni stadion , a grad velicine sarajeva....ocekujem od brage da izbori ligu prvaka tj 4to pretkolo , zadrzali su vecinu proslogodisnje ekipe a doveli par finih pojacanja(edinho,joazinho I definitivno najvece pojacanje je ostanak rubena micaela tj otkupili su ugovor od atletica...
- Sportfanatik
- Kontakt:
Braga slavila kod Ferreire 2:0, golove su zabili Vinicius i Pardo.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Rutinska pobjeda Brage, odlično izgledaju sa Jesualdom, i baš se vidi da su uigrani. Paçosu slijede tek veliki mečevi, mislim da će biti sretni ako se ne obrukaju protiv Zenita.
Estoril 3-1 Nacional
Guimaraes 2-0 Olhanense
Estoril nastavio kao prošle sezone, uzimaju tri boda gdje trebaju i moraju, i zato su tu gdje jesu - Europa liga. Isto se može reći i za Guimaraes, koji je sve bolji i bolji, a doveli su prejakog nigerskog napadača Maazoua koji je večeras riješio meč.
Gigant Xavier se vratio u portugalski fudbal poslije 18 godina, i to na klupu Olhanensea:

Hair still perfect
Guimaraes 2-0 Olhanense
Estoril nastavio kao prošle sezone, uzimaju tri boda gdje trebaju i moraju, i zato su tu gdje jesu - Europa liga. Isto se može reći i za Guimaraes, koji je sve bolji i bolji, a doveli su prejakog nigerskog napadača Maazoua koji je večeras riješio meč.
Gigant Xavier se vratio u portugalski fudbal poslije 18 godina, i to na klupu Olhanensea:

Hair still perfect
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sporting odlicno usao u sezonu. Razvalio Aroucu 5:1. Kasnije igraju Benfica i Porto, vidjet cemo kako ce oni startat
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Benfica odmah napravila kiks u prvom kolu i izgubila na gostovanju kod Maritima sa 2:1...
Mislim da Jesus nece docekati kraj na klupi Benfice ove sezone, a nadam se da ce Porto vec na samom pocetku sezone iskoristiti ovaj kiks najveceg rivala u borbi za titulu.
Mislim da Jesus nece docekati kraj na klupi Benfice ove sezone, a nadam se da ce Porto vec na samom pocetku sezone iskoristiti ovaj kiks najveceg rivala u borbi za titulu.
Iako su gubili sa 1:0 nakon prvog poluvremena, na kraju ipak zasluzena pobjeda Porto-a na startu sezone. Golove za Porto su u nastavku susreta postigli Josué sa bijele tacke, zatim Juan Fernando te Jackson Martinez.
Nije moglo bolje poceti...Na samom startu vec imaju tri boda prednosti u odnosu na najveceg konkurenta za naslov.
Nije moglo bolje poceti...Na samom startu vec imaju tri boda prednosti u odnosu na najveceg konkurenta za naslov.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dobar ulaz u prvenstvu Porta, lijepa i konkretna igra i zaslužena pobjeda. U nastavku slomljen otpor i ostvaren preokret nad solidnom ekipom Setubala. Benfica izgubila tako da je pred konkurentom već +3. Na Benfici se još osjete rane s kraja prošle sezone, mislim da Jesus neće dočekati kraj sezone na njihovoj klupi.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Sportingom sam jednostavno oduševljen, ne mogu da vjerujem da poslije toliko turbulencija u klubu izađu na teren i naprosto zgaze protivnika. Naklon do poda trenerčini Leonardu Jardimu, a Boga mi i Frediju Monteru, koji su ubjedljivo najzaslužniji za trijumf.
Belenenses - Rio Ave (0:3), Gil Vicente - Academica (2:0) nisam gledao, ali ukoliko nastave ovakvim rezultatima Belenenses i Academica, po meni dvije respektabilne ekipe, neće daleko dogurati.
Benfica me strašno razočarala, ne da sam očekivao pobjedu, već ubjedljivu pobjedu protiv ekipe koja se muči protiv doslovno svakoga. Cardozo najvjerovatnije ide u Premiership, a moguće je, baš kao što ste naveli, da Jesus neće ni dočekati kraj sezone na klupi Orlova. Inače, svi Srbi pristojno odigrali, pogotovo Matić koji je konačno dobio poziv u repku.
Porto, mogu slobodno reći, klasika. Potcjene protivnika, i onda na silu idu. Doduše, imaju i suviše dobrih igrača, pa im to i nije luksuz. Quintero žešća igračina, večeras je samo potvdio tu činjenicu, baš kao i Josue te Jackson.
Sve u svemu, odlično kolo, dosta dobrih mečeva, a kvaliteta je u Portugalu ponovo na najvišoj razini, što je i uostalom, najbitnije.
Belenenses - Rio Ave (0:3), Gil Vicente - Academica (2:0) nisam gledao, ali ukoliko nastave ovakvim rezultatima Belenenses i Academica, po meni dvije respektabilne ekipe, neće daleko dogurati.
Benfica me strašno razočarala, ne da sam očekivao pobjedu, već ubjedljivu pobjedu protiv ekipe koja se muči protiv doslovno svakoga. Cardozo najvjerovatnije ide u Premiership, a moguće je, baš kao što ste naveli, da Jesus neće ni dočekati kraj sezone na klupi Orlova. Inače, svi Srbi pristojno odigrali, pogotovo Matić koji je konačno dobio poziv u repku.
Porto, mogu slobodno reći, klasika. Potcjene protivnika, i onda na silu idu. Doduše, imaju i suviše dobrih igrača, pa im to i nije luksuz. Quintero žešća igračina, večeras je samo potvdio tu činjenicu, baš kao i Josue te Jackson.
Sve u svemu, odlično kolo, dosta dobrih mečeva, a kvaliteta je u Portugalu ponovo na najvišoj razini, što je i uostalom, najbitnije.
Ljubomir Fejsa u Lisabonu, potpisuje za Benfiku.. osmi Srbin u Benfici 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sportfanatik
- Kontakt:
a jesu se usrećili sa SrbimaAndrej je napisao/la:Ljubomir Fejsa u Lisabonu, potpisuje za Benfiku.. osmi Srbin u Benfici
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Vidjet ces na kraju sezoneSportfanatik je napisao/la:a jesu se usrećili sa SrbimaAndrej je napisao/la:Ljubomir Fejsa u Lisabonu, potpisuje za Benfiku.. osmi Srbin u Benfici
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Već se vidi na ljestviciDamian je napisao/la:Vidjet ces na kraju sezoneSportfanatik je napisao/la:a jesu se usrećili sa SrbimaAndrej je napisao/la:Ljubomir Fejsa u Lisabonu, potpisuje za Benfiku.. osmi Srbin u Benfici
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Usrećili se jesu Đuričićem i Markovićem, panjinama Mitrovićem i Fejsom - ne.Sportfanatik je napisao/la:a jesu se usrećili sa SrbimaAndrej je napisao/la:Ljubomir Fejsa u Lisabonu, potpisuje za Benfiku.. osmi Srbin u Benfici
Andrej je napisao/la:Ljubomir Fejsa u Lisabonu, potpisuje za Benfiku.. osmi Srbin u Benfici
Hoće da skinu etiketu gubitnika koja ih prati,pa dovode srbe.Čuli da su srbi i u porazu pobjednici
it's football day
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sporting slavio u Coimbri kod Academice 4:0, odličan ulazak u sezonu za ekipu iz glavnog grada. Igraju odlično i bit će jako težak protivnik za Benficu i Porto.
Još je danas Olhanense slavilo doma protiv Ferreire 1:0, Ferreira je nakon 2.kola i dalje na 0 bodova
Još je danas Olhanense slavilo doma protiv Ferreire 1:0, Ferreira je nakon 2.kola i dalje na 0 bodova
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.