Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Rusilac moze igrati DMCa. Dok ga ne dobijemo moramo se zadovoljiti ovime sto imamo a i Besic nije mnogo bolji od Zahirovica.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- DonCorleone
- Kontakt:
Slazem se. I ja podrzavam Susica u 9 % stvari ali sto se tice Besica je epic fail. Protiv Meksika je odigrao onako kako treba jedan defanzivni vezni igrati. Bio je brz, prodoran sa dosta kreativnosti u igri prema naprijed, u duelima borben, brzinom zatvarao prostor, tako da smo protiv fizicki jakog protivnika, u sredini izgledali jako dobro. I pored svega toga Susic je to vidio drugim ocima i Besic od tada spada u drugi plan.kimbo je napisao/la:Podrzavam Susica u 90% stvari ali u vezi Besica se totalno ogrijesio i ne znam kako je sebe stavio u ovu poziciju sada da meltene nema solidog rjesenje na defanzivnom veznom. Besic nije nijednom podbacio kada je dobio sansu kolko se sjecam.
Da stvar bude jos gora dobija ponovo sansu u silovanju protiv Portugala, u trenutku dje smo igrali sa igracem manje, i dje Zahirovic igrao desnog beka. Znaci tu nije mogao nista pokazati, jer su Portugalci od prve do posljednje minute trazili nas skalp a Susic mladog Besica u tom paklu gura u vatru, i naravno da nije mogao zadovoljiti. Od te utakmice, Besicu se gubi svaki trag. Selektor uopste nije imao realan uvid u njegovu snagu i stice se dojam, da ga se htio rijesiti od samog pocetka. Zasto samo on zna, potencijal Besicev ni u jednom trenutku nije prepoznao, pravu sansu nikada mu nije dao. Da je Besica gurao godinu dana kao Zahirovica ili Vrsajevica, Besic bi danas bio Bog zna dje a mi bi zasigurno rijesili problem def. veznog a ulozili bi u mladost.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 16 avg 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma izgleda da je Besis nesto zabelajisao. Ne odaziva se ni Jagodicu na pozive u repku. Navodno povredjen uvijek. Susic jq stvarno puno na njega racunao ali vjerovatno je Jagodic sugerisao da ga ne zove ne bil se ovaj malo spustio na zemlju.. Cudan je i Besic, ne kontam sto insistira u klubu da igra stopera. Sa onom visinom tesko da ima neke perspektive na stoperu
Može teoretski tj. ne bi bilo tehničkih problema, ali on neće i ono što je još važnije nije nikad ni imao namjeru da igra za nas, upravo sam ti to napisao u komentaru i to navodim kao razlog zbog kojeg se taj lik vise uopšte ne treba spominjati ovdje. Nek mu je sretno u karijeri i želim mu sve najbolje, ali mi je muka kad ga se dovodi u vezu s nama. Taj klinjo i njegov ćaća su baš fino iskoristili našu repku za samopromociju i to im je jedina stvar zbog koje im je trebala naša repka.TMovac je napisao/la:Tekst sam postavio iskljucivo jer jos uvijek moze igrati za nas.Ako i kada odigra prvu sekundu za Hrvatsku repku u zvanicnom mecu,tek tada ga treba baciti u zaborav,a do tada se moze voditi kao potencijalni.Nebi bio prvi koji je pljuvao pa lizao.mokhe je napisao/la:Dosta više Alilovića, nema potrebe lika spominjati na ovom podforumu, imate teme Dinamo i hrvatska repka i hajte tamo. Ovo sta je on kao nekome rek'o negdje u Lihtenštajnu okačte mačku o rep. To su lupetanja kojekakvih portalcica i avaza.
Vlado Jagodić, selektor mlade repke BiH jasno i glasno je rekao, PRED KAMERAMA, da mu je, još kada je prvi put otišao u Zagreb na razgovore s Halilovićima, Zdravko Mamić otvoreno rekao da nema šanse da mali igra za BiH.
E sad sto je taj mali ušljo bio toliko bezobrazan i svo vrijeme glumio kao da ima neku dilemu to je posebna gadost koja sve govori o njemu i njegovom ocu.
Uostalom, nakon toliko bombi i izmišljenih intervjua sa raznoraznim talentima i fudbalerima, njihovim bliskim rođacima i kućnim prijateljima ne znam ko još ozbiljno uzima avaz i avazove sportske novinare i ove gluposti koje pišu.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Bas ti hvala za ovaj precizan opis razvoja dogadjaja oko Besica. Ostaje enigma zasto je ovo ovakoDonCorleone je napisao/la:Slazem se. I ja podrzavam Susica u 9 % stvari ali sto se tice Besica je epic fail. Protiv Meksika je odigrao onako kako treba jedan defanzivni vezni igrati. Bio je brz, prodoran sa dosta kreativnosti u igri prema naprijed, u duelima borben, brzinom zatvarao prostor, tako da smo protiv fizicki jakog protivnika, u sredini izgledali jako dobro. I pored svega toga Susic je to vidio drugim ocima i Besic od tada spada u drugi plan.kimbo je napisao/la:Podrzavam Susica u 90% stvari ali u vezi Besica se totalno ogrijesio i ne znam kako je sebe stavio u ovu poziciju sada da meltene nema solidog rjesenje na defanzivnom veznom. Besic nije nijednom podbacio kada je dobio sansu kolko se sjecam.
Da stvar bude jos gora dobija ponovo sansu u silovanju protiv Portugala, u trenutku dje smo igrali sa igracem manje, i dje Zahirovic igrao desnog beka. Znaci tu nije mogao nista pokazati, jer su Portugalci od prve do posljednje minute trazili nas skalp a Susic mladog Besica u tom paklu gura u vatru, i naravno da nije mogao zadovoljiti. Od te utakmice, Besicu se gubi svaki trag. Selektor uopste nije imao realan uvid u njegovu snagu i stice se dojam, da ga se htio rijesiti od samog pocetka. Zasto samo on zna, potencijal Besicev ni u jednom trenutku nije prepoznao, pravu sansu nikada mu nije dao. Da je Besica gurao godinu dana kao Zahirovica ili Vrsajevica, Besic bi danas bio Bog zna dje a mi bi zasigurno rijesili problem def. veznog a ulozili bi u mladost.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Postavlja se pitanje oko naravi Besica. Sjetite se da je u HSV-u dosao u sitauciju da ga trener davi.
A tu su i one price o njegovom starom i sto ocito nece da se odazove za prijateljske tekme mlade reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
onaj bunoza fakat odlican ove sezone za wislu, gledam ga bas veceras u kup utakmici, mnogo je popravio svoju igru. i na kraju krajeva nema sanse da je gori od jednog sunjica npr.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Uvijek je bio dobar za mladu reprezentaciju.STEVIE je napisao/la:onaj bunoza fakat odlican ove sezone za wislu, gledam ga bas veceras u kup utakmici, mnogo je popravio svoju igru. i na kraju krajeva nema sanse da je gori od jednog sunjica npr.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Arslanagica i Dilavera sto prije treba kontaktirati,igraju u jakim klubovima i sigurno da bi nam dobro doslo,plus su jako mladi igraci.... vidjelo se protiv SAD-a da mi imamo jako tanku klupu,jer Dilaver koji igra u prvaku Austrije je sigurno bolje rjesenje od Vrsajevica i tako redom.....PerryFred je napisao/la:Alena treba zaboraviti ..
cuuj niko nevoli BiH vise od njega ..
Dino Arslanagic
Emir Dilaver
Jel to onaj lik što je rekao da ne odustaje još uvijek od hrvatskog reprezentativnog dresa ?STEVIE je napisao/la:onaj bunoza fakat odlican ove sezone za wislu, gledam ga bas veceras u kup utakmici, mnogo je popravio svoju igru. i na kraju krajeva nema sanse da je gori od jednog sunjica npr.
Inače, na PES - u
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
cini mi se da je onda izjavio da ce nastupati za one koji ga prvi pozovu. nebih mozda bilo lose da ga pozove susic kao zamijenu za spahica/bicakcica.zizu1991 je napisao/la: Jel to onaj lik što je rekao da ne odustaje još uvijek od hrvatskog reprezentativnog dresa ?![]()
Inače, na PES - uu Wisli ga koriste na poziciji LB.
Bunoza je 10x bolja opcija od Šunjića .. jeste, rekao je nešto kao da je Hrvatska prva opcija
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobar je on bio, al ga syeba ona povreda, kad je nogu batalio. Onda se mislim čak čitavu godinu dana oporavljao i bio van terena. Dobro se onda povratio po vašoj priči, svaka mu čast.
Jeste li mu upratili brzinu, ubrzanje, skok, postavljanje, vi koji ste gledali tekmu ?
Jeste li mu upratili brzinu, ubrzanje, skok, postavljanje, vi koji ste gledali tekmu ?
po mom misljenju jaca strana njegove igre je postavljanje i citanje igre. nije najbrzi na terenu al' nije ni najsporiji, tj. sasvim solidna brzina pogotovo za jednog branica.zizu1991 je napisao/la: Jeste li mu upratili brzinu, ubrzanje, skok, postavljanje, vi koji ste gledali tekmu ?
Iako mu nije ok to sto je rekao,ali barem nije (koliko ja znam) za razliku od Sunjica pljuvao i negirao drzavu BiHJTS je napisao/la:Bunoza je 10x bolja opcija od Šunjića .. jeste, rekao je nešto kao da je Hrvatska prva opcija
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trebalo bi ga pokušat' " utalit' ". U zlu ne trebalo. Et' vi koji ste pratili tekmu kažete da je bio solidan, sigurno je bolje imati njega na klupi, nego Šunjića.
Da se kako dokopat' onog Arslanagića. Da se razumijemo, ja od njega ne očekujem odmah velike stvari, nego jednostavno, kao ulaganje za budućnost. Bolje imati potencijal na klupi, nego nekvalitetnog igrača, u tome se svakako, svi slažemo.
Da se kako dokopat' onog Arslanagića. Da se razumijemo, ja od njega ne očekujem odmah velike stvari, nego jednostavno, kao ulaganje za budućnost. Bolje imati potencijal na klupi, nego nekvalitetnog igrača, u tome se svakako, svi slažemo.
To je onaj što igra u Mlade Boleslav, DMF ?
Edit : Jablaničanin k'o Lula, Salihamidžić, Teletović ...
Znamo se.zizu1991 je napisao/la:To je onaj što igra u Mlade Boleslav, DMF ?
Šta bi falilo proširiti lobi Jablaničana u repki?
Al' nema kvalitet.
- Rockefeller
- Kontakt:
Naravno. Za mene jedino problem nastane kada se igrač koji ima 18, 19 ili 20 godina označi talentom bez obzira na kvalitet i partije koje pruža.zizu1991 je napisao/la:Trebalo bi ga pokušat' " utalit' ". U zlu ne trebalo. Et' vi koji ste pratili tekmu kažete da je bio solidan, sigurno je bolje imati njega na klupi, nego Šunjića.
Dobar primjer je onaj Hajrović mladji. Uporedimo njega i recimo Jonesa iz Manchestera, a godina su razlike.
I ja sam za da se Dino zove, ako želi igrati za BiH. On nije priča Hajrovića. On u svom klubu dobiva minutažu, a Standard je taman toliko jak klub da možda samo 10 bh igrača igra u boljem, jačem ili većem klubu.