FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 16 avg 2013, 19:30

Prvotimci u karantinu

slika

Crveno - crni su već od prijepodnevnih sati smješteni u hotelu Tuzla. Nakon odrađenog poslijepodnevnog treninga na Tušnju ponovo se vraćaju u gradski hotel odakle će sutra put Tušnja.

Svaku domaću utakmicu naši fudbaleri dočekaće u karantinu, dok će na sva gostovanja izvan Tuzlanskog kantona putovati dan ranije.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 avg 2013, 19:50

Gorki je napisao/la:Svaku domaću utakmicu naši fudbaleri dočekaće u karantinu, dok će na sva gostovanja izvan Tuzlanskog kantona putovati dan ranije.
To je itekako prednost nad ostalim ekipama.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 16 avg 2013, 21:30

Svaka cast presjedniku, obezbjedio je covjek igracima uslove među najboljima u državi, sutra trebamo napunit stadion, i dat podrsku momcima, i onda sve je na njima moraju ostavit srce na terenu i ginut za svaku loptu. Kakve su prireme imali i kakve uslove imaju, budul se vukli po terenu poslije 60 minute i budul opet kilavi i ne borili se, treba ih postrojit kakve dobre motke i dobro ih izdegenacit. Vise nema zezanja od prvog kola treba da grizu i napadnu ulazak u PL.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2013, 21:38

ALBOX je napisao/la:Ne kontam vas ...kada se namjestalo protiv vas(iako sta sami krivi za ispadanje niko drugi)pljuvali ste sve reedom , i raja je to osudivala , sada kada se pise o necasnim radnjama slobode :?: :?: ... sretno sutra sa pocetkom prvenstva , nemate ekipu za zavrsnicu i za ulazak plus necete biti nigdje dobrodocekani sa ovakvim javnim priznanjima namjestanja utakmica ....

Kakvo crno namjestanje utakmica? Pa covjece i prosle sezone ste to pricali da cemo sve dobiti i sta se desilo? Kad se samo sjetim kaze bodovi u Bihacu u Bugojnu pa Rudar nas pusta i na samom kraju i Vitez nas pusta jer vitez nije zelio dobit Lukavac kako bi ih mi stigli hahahaha ojjj bozeeeee. Jos nismo dobili sigurna 3 boda protiv Branitelja jos smo i osteceni. Ubite se svi sto ste lupali i sto lupate gluposti. TI SI IZ Gracanice vidi sad bi ti reko nesto sta vas onaj gradonacelnik rece Azmiru ali necu hocu da se ujedas za guzu na kraju godine sinko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 avg 2013, 21:45

SaltCityAttack je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Ne kontam vas ...kada se namjestalo protiv vas(iako sta sami krivi za ispadanje niko drugi)pljuvali ste sve reedom , i raja je to osudivala , sada kada se pise o necasnim radnjama slobode :?: :?: ... sretno sutra sa pocetkom prvenstva , nemate ekipu za zavrsnicu i za ulazak plus necete biti nigdje dobrodocekani sa ovakvim javnim priznanjima namjestanja utakmica ....

Kakvo crno namjestanje utakmica? Pa covjece i prosle sezone ste to pricali da cemo sve dobiti i sta se desilo? Kad se samo sjetim kaze bodovi u Bihacu u Bugojnu pa Rudar nas pusta i na samom kraju i Vitez nas pusta jer vitez nije zelio dobit Lukavac kako bi ih mi stigli hahahaha ojjj bozeeeee. Jos nismo dobili sigurna 3 boda protiv Branitelja jos smo i osteceni. Ubite se svi sto ste lupali i sto lupate gluposti. TI SI IZ Gracanice vidi sad bi ti reko nesto sta vas onaj gradonacelnik rece Azmiru ali necu hocu da se ujedas za guzu na kraju godine sinko
De buraz molim te evo i ja sam iz Gracanice , i ne mogu ovog lika smislit al de ako je stvarno nesto rekao posalji mi na pp ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 avg 2013, 23:05

Predsjedniku sutra ovacije, gromoglasne, zaslužio je čovjek.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2013, 23:09

Ne mogu sad na poslu sam pa ne mogu ja ovako sa tel piskarat izludi me dok potrefim slova.Samo ovaj lik je dosadan upravu si. Pa sta sta se zamara sa nama i prosle godine ovo isto i sad opet . Pa jednostavno ljudima je to jedini cilj jer kao da nas ne mogu drugacije dobiti i ako sam uvjeren da mogu svi kinkurenti i bez ovoga. Tako i mi Banovice. Prvo banovicima i jesmo dali da imamo sigurnih 6 bodova vjerovatno a uz to i komsije su nam blizu nam finansijski bolje prdjemo i td. Znaci nece se morati platiti hotel i te stvari kratak put. Davno smo rekli bez stele necemo moci izboriti nas cilj i to ste nam svi davno jos rekli tako da nista to nije strano nikome. Samo meni je beze kad moramo zbog drugih gledat gdje mozes dobiti bodove. Ali sve za to su krivi ovi koji godinama svoje rezultate prave kupujuci utakmice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 avg 2013, 23:15

Coraco je napisao/la:Predsjedniku sutra ovacije, gromoglasne, zaslužio je čovjek.
Za gromoglasne ovacije nas treba da bude makar hiljada na sjeveru, aa nije da nebi volio al nevjerujem da ce bit ljudi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 avg 2013, 23:20

SaltCityAttack je napisao/la:Ne mogu sad na poslu sam pa ne mogu ja ovako sa tel piskarat izludi me dok potrefim slova.Samo ovaj lik je dosadan upravu si. Pa sta sta se zamara sa nama i prosle godine ovo isto i sad opet . Pa jednostavno ljudima je to jedini cilj jer kao da nas ne mogu drugacije dobiti i ako sam uvjeren da mogu svi kinkurenti i bez ovoga. Tako i mi Banovice. Prvo banovicima i jesmo dali da imamo sigurnih 6 bodova vjerovatno a uz to i komsije su nam blizu nam finansijski bolje prdjemo i td. Znaci nece se morati platiti hotel i te stvari kratak put. Davno smo rekli bez stele necemo moci izboriti nas cilj i to ste nam svi davno jos rekli tako da nista to nije strano nikome. Samo meni je beze kad moramo zbog drugih gledat gdje mozes dobiti bodove. Ali sve za to su krivi ovi koji godinama svoje rezultate prave kupujuci utakmice
Ma razumijem.... Nema ba niko nije usao a da nije kupovao i vi ako hocete morate tako , a isto tako i mi i svako drugi...Jednostavno receno uci ce ko bude imo najvise para i ko ih bude htio dat a ne cuvat na kamari ;) Isto tako uz sve to treba i jak sastav pa da se to ukomponuje tako da mozemo se i mi i vi i navijaci Radnickog itd itd do sledeceg Bajrama prepucavat ciji je veci ali ko bude imo pare ulazi i to je to.... Zasad jedine konkretne ambicije pokazali vi i mi ovo ostalo se sve drzi po strani i vreba....Iako nase ambicije su da udemo u ove 2 sezone tako da to nemora biti striktno ove godine a u svakom slucaju moje licno misljenje je ako ne moze Bratstvo onda neka ude Sloboda jer zaista nemam nista protiv vas kao kluba ali da ima pojedinaca koji vole sr*t po forumu pa i onda i ogade sve to jer ispada da niko ne moze simptisat Slobodu osim PRAVIH TUZLAKA, ma daj molim te.... Uglavnom sretno nam pa neka ude Bratstvo ove a Sloboda sledece godine (ILI OBRNUTO) ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 avg 2013, 23:30

klasik je napisao/la:Za gromoglasne ovacije nas treba da bude makar hiljada na sjeveru, aa nije da nebi volio al nevjerujem da ce bit ljudi.
Koliko god da nas bude, svaku utakmicu mu trebamo skandirati, zadužio nas je vala.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 avg 2013, 23:49

klasik je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Predsjedniku sutra ovacije, gromoglasne, zaslužio je čovjek.
Za gromoglasne ovacije nas treba da bude makar hiljada na sjeveru, aa nije da nebi volio al nevjerujem da ce bit ljudi.

Nadam/o se da će doći ekipe iz Brčkog,Kalesije,Doboj Istoka itd. 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 23:51

da zagrmi sutra: Azmir Husiććććććććć :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 avg 2013, 23:54

JTS je napisao/la:da zagrmi sutra: Azmir Husiććććććććć :D
UNO DI NOI :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 23:58

ahmad_tz je napisao/la:
JTS je napisao/la:da zagrmi sutra: Azmir Husiććććććććć :D
UNO DI NOI :mrgreen:
certamente si :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 17 avg 2013, 10:26

Kakva bi postava trebala da izadje protiv Troglava???

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 avg 2013, 10:39

momcovi, kakav rezultat očekujete danas .. s obzirom na situaciju u Troglavu i najave moda "BBB", očekujem nekih 6-0 za nas :D Mujkić 3x, Galin2x, Mehidić :D

Forza Sloboda !!!

NON MOLLARE MAI

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 17 avg 2013, 10:40

sastav za danas.

http://www.fksloboda.ba/vijesti/253-poz ... ubotnji-me" onclick="window.open(this.href);return false;

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 avg 2013, 12:10

jao jesu ugrozeni ovi novinari u Tuzli hahaha

imaju li dje tuzbe za klevetu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 17 avg 2013, 13:37

dino_tuzla je napisao/la:sastav za danas.

http://www.fksloboda.ba/vijesti/253-poz ... ubotnji-me" onclick="window.open(this.href);return false;
nesto gledajući ovaj sastav Sloboda i nije toliko jaka koliko sam ja mislio, najslabiji dio tima je vezni red Omić, Mehidić i Pršeš su igrali većinu i prošle sezone pa rezultati nisu bili u skladu sa očekivanjima a i Brčaklić nije tip igrača koji može donijeti neku veliku prevagu(po meni on nikad ne bi dosao u Slobodu da nije Karic trener), a u napadu ovaj Galin ce vam živce iščupat, on odigra neku utakmicu perfektno pa ga onda tri utakmice nema nigdje, dok je Mujkic klasa za ovu ligu, odbrana isto vrlo dobra, po meni najjaci dio ove Slobode
Mehanovic i Selamovic bi trebali moci upasti u prvih 11 Slobode vrlo lako
Zadnja izmjena: benzz, dana/u 17 avg 2013, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 avg 2013, 13:41

mi i trubimo cijelo vrijeme da ovom timu nedostaje kreativan vezni igrac, mozak ekipe. Odbrana je jaka i to prilicno, napad vise nego solidan za ovu ligu. Galin nek da oko 10, Mujkic preko 10 i oni su odradili svoje..sredina jeste prosjek i to ce biti najveci problem. Kad se vrate Salihovic i Mehanovic ocekujem da ce pomjeriti Efendica naprijed, onda tu je i Mirnes Selamovic ali nisu to znacajni pomaci koliko bi bilo da imamo jednog igraca tipa Almira Bekica ili Okanovica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.