Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Protiv grcke je Zukanovic odigrao ekstra na lijevom beku:
------------- ------Begovic--------------
Mujdza--Bicakcic---Spahic-----Zukanovic
---------------------Salihovic------------
-----_Pjanic----Misimovic-------Lulic
---------Ibisevic-----Dzeko-----------------
Ovo je jedina varijanta sa kojom sigurno necemo biti pusiona na utakmicama ili zamjenit salihovica i medunjanina... sve ostalo ce biti silovanje....
------------- ------Begovic--------------
Mujdza--Bicakcic---Spahic-----Zukanovic
---------------------Salihovic------------
-----_Pjanic----Misimovic-------Lulic
---------Ibisevic-----Dzeko-----------------
Ovo je jedina varijanta sa kojom sigurno necemo biti pusiona na utakmicama ili zamjenit salihovica i medunjanina... sve ostalo ce biti silovanje....
>>No body likes us but we dont care<<
Sramota je ovo,stvarno jeste.Ili neka ide Zuka na lijevog beka a Sejo na DM dok ne smislimo nesto pametno.Ono sto je meni krivo je da je Susic imao skoro 3 godine dana da nadje i uigra zadnjeg veznog,svi smo znali da Rahimica stizu godine i govorio sam stalno da cemo imati ogromne probleme kad ne bude mogao.Ne mogu da vjerujem da su 3 godine protracene i da to nije rijeseno.I onda mi neki papetoljupci drze predavanja kako ja pljujem selektora,pa amater je,kako drugacije da ga nazovem?Rockefeller je napisao/la:Naša sredina je kako god okrenemo rupa. Na dmf nemamo ljudski igrača, a na centralnom veznjaku nam je najkvalitetniji Medunanjin, koji opet nije bog zna kakav igrač.
Sejo je najkvalitetniji od svih njih, al' nemamo lijevog beka. Mada budimo opet posve pošteni nije ni Sejo igrač ala Džeko ili Pjanić.
Kako bi nam sad sjeo Bajramović.![]()
PS: Važno je napomenuti da nas ne poredim sa Srbijom, Slovenijom, Makedonijom, CG i Hrvatskom, nego sa Holandijom i Njemačkom. Zato i tako Medo nije vrhunski igrač.
de se vi prvo dogovorite šta tražite, zadnjeg veznog ili def veznog .. ako tražite zamjenu za generala, onda je to def vezni .. a tu nije kriv Pape što nemamo adekvatnu zamjenu za generala .. Zahirović nije taj kvalitet, Bešić bi u budućnosti mogao biti, a do tad nam ostaje da na silu od Seje ili Hareta probamo napraviti def veznog što je nemoguće, ali pod prisilom će neki od njih to morati igrati
zaboravio sam Anela Hadžića, treba momka isprobati bez dileme ..
zaboravio sam Anela Hadžića, treba momka isprobati bez dileme ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nemoj me molim te peglat s tim socer terminima,zadnji ili def.vezni isti k,zna se sta je to.Pape nije kriv?Ko je doveo Zahirovica u reprezentaciju.ja?Ok,pogrijesio u procjeni igraca,zaebo se.Ali neka kaze,zaebo sam se i neka rijesavaaaaaa to.JTS je napisao/la:de se vi prvo dogovorite šta tražite, zadnjeg veznog ili def veznog .. ako tražite zamjenu za generala, onda je to def vezni .. a tu nije kriv Pape što nemamo adekvatnu zamjenu za generala .. Zahirović nije taj kvalitet, Bešić bi u budućnosti mogao biti, a do tad nam ostaje da na silu od Seje ili Hareta probamo napraviti def veznog što je nemoguće, ali pod prisilom će neki od njih to morati igrati
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma potanko je sve to na defanzivnom veznom.
I najkvalitetniji je Anel Hadžić al' i on igra tek za Sturm. A Sturm u (zapadno)europskim mjerilima skoro da je neozbiljan klub.
Ima još opcija Bešić, Cocalić i možda koji još, al' sve su to trećerazredni igrači.
I najkvalitetniji je Anel Hadžić al' i on igra tek za Sturm. A Sturm u (zapadno)europskim mjerilima skoro da je neozbiljan klub.
Ima još opcija Bešić, Cocalić i možda koji još, al' sve su to trećerazredni igrači.
Nemoj me zaebavat,nije odigrao utakmice ima pola godine ni u hebenom Minsku a u Bohumu ne konkurise,halo u Bohumu a u reprezentaciji igra!?Ti bas nikako ne odustajes?Da ti nije neki rodAllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
![]()
U kakvoj je procjeni pogrijesio? Zahirovic je barem PRISTOJNO odigrao utakmice koje je imao, sve osim ove sa Amerikom. Znaci i protiv Grcke, i sve ostale, i protiv Portugala(osim one DRUGE na beku). Ali ne, pogresna procjena, on ne zna, i to sve nakon jedne utakmice.
Da se ispravim,nije odigrao vise od 3 utakmice otkako je posudjen Minsku a to je vise od godinu dana.Zahirovic nije nasljednik Rahimica,nije cak ni zamjena za tog nasljednika,sto prije neki ljudi to skontaju tim bolje za nas.
Miske10 je napisao/la:Sramota je ovo,stvarno jeste.Ili neka ide Zuka na lijevog beka a Sejo na DM dok ne smislimo nesto pametno.Ono sto je meni krivo je da je Susic imao skoro 3 godine dana da nadje i uigra zadnjeg veznog,svi smo znali da Rahimica stizu godine i govorio sam stalno da cemo imati ogromne probleme kad ne bude mogao.Ne mogu da vjerujem da su 3 godine protracene i da to nije rijeseno.I onda mi neki papetoljupci drze predavanja kako ja pljujem selektora,pa amater je,kako drugacije da ga nazovem?Rockefeller je napisao/la:Naša sredina je kako god okrenemo rupa. Na dmf nemamo ljudski igrača, a na centralnom veznjaku nam je najkvalitetniji Medunanjin, koji opet nije bog zna kakav igrač.
Sejo je najkvalitetniji od svih njih, al' nemamo lijevog beka. Mada budimo opet posve pošteni nije ni Sejo igrač ala Džeko ili Pjanić.
Kako bi nam sad sjeo Bajramović.![]()
PS: Važno je napomenuti da nas ne poredim sa Srbijom, Slovenijom, Makedonijom, CG i Hrvatskom, nego sa Holandijom i Njemačkom. Zato i tako Medo nije vrhunski igrač.
Vidim da ti je Pape kriv i kad ti ona nana na pijaci uvali truhlu glavicu kupusa..ako se sjecas prijateljske tekme protiv Grcke 0:0 u kojoj je pomenuti bio najbolji igrac licno sam smatrao da ce postati jedan od boljih igraca repke medjutim iako mu je 22 god on bez povreda je sve losiji i losiji iz utakmice u utakmicu vjerovatno los menadjer (da se ispalio kad je nalchik ispao u drugu ligu to bi danas bio drugi igrac medjutim nije jos kasno za njega tek mu je 22-23 godine) vidim neku trebu je saletio,nekvalitet lige,malo jakih utakmica u nogama itd.. al krivit Papeta je suludo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidi sto kupe fore. Bar provjeri informacije. Nije odigrao pola godine? Jesi li siguran? Zadnja utakmica 29.6.2013. Dakle jedan argument ne valja.
Opet ponavljam sve utakmice u reprezentaciji dobro igrao, osim dvije. Sta ne valja?
I da nije mi rod, samo mi smijesno pljuvanje po njemu. I inace i ovo zbog jedne lose PRIJATELJSKE utakmice. Svi ih imaju, samo eto nekima izgleda nije dozvoljeno.
Odigrao 7 utakmica za Dinamo Minsk u ligi.
P.s. stvarno moras malo do doktora. Kakvih ba godinu dana? Da je i dalje u Dinamu sad bi bio 8. mjesec. Fakat nebuloze pricas. Uz to jedna LJETNA pauza bila.
Opet ponavljam sve utakmice u reprezentaciji dobro igrao, osim dvije. Sta ne valja?
I da nije mi rod, samo mi smijesno pljuvanje po njemu. I inace i ovo zbog jedne lose PRIJATELJSKE utakmice. Svi ih imaju, samo eto nekima izgleda nije dozvoljeno.
Odigrao 7 utakmica za Dinamo Minsk u ligi.
P.s. stvarno moras malo do doktora. Kakvih ba godinu dana? Da je i dalje u Dinamu sad bi bio 8. mjesec. Fakat nebuloze pricas. Uz to jedna LJETNA pauza bila.
Celik!3,2,2.
@ Miske10
pošto već kriviš Papeta, koga je on po tvom mišljenju mogao pozvati kao zamjenu za generala? slažem se da smo svi znali da mu se bliži kraj karijere, slažem se da Zahirović nije taj kvalitet da ga zamjeni, itd
pošto već kriviš Papeta, koga je on po tvom mišljenju mogao pozvati kao zamjenu za generala? slažem se da smo svi znali da mu se bliži kraj karijere, slažem se da Zahirović nije taj kvalitet da ga zamjeni, itd
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zahirovic Adnan opet ne igra.Pitam,ima li zaista vise smisla i je li njegovo pozivanje grubo vrijedjanje inteligencije simpatizera reprezentacije BiH?
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.derwesten.de/sport/fussball/ ... 51294.html
Trener kaze da ce ga polako uvoditi u tim, i da nece da zuri sa njim. Tek je prije par dana dobio potrebne papire da moze nastupiti u 2. Bundesligi.
Danas je na klupi, mozda i u nastavku dobije sansu.
Trener kaze da ce ga polako uvoditi u tim, i da nece da zuri sa njim. Tek je prije par dana dobio potrebne papire da moze nastupiti u 2. Bundesligi.
Ok je to.Ali dok mu trener ne pozuri,na hladjenje.Goalgetter je napisao/la:http://www.derwesten.de/sport/fussball/ ... 51294.html
Ne pomaze nama protiv Slovacke sto ce ovaj bit u formi u novembru. Kako trenutno stvari stoje nema sta trazit u prvih 11. Mozda bi cak bilo bolje da ne dobije poziv i da trenira sa Bochumom dok repka igra. Tako bi barem imao bolje sanse da se kasnije probje do prvih 11.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 25 avg 2013, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne moze igrati u Bochumu,ni minutu,trebao bi igrati 180 minuta u dvomecu protiv Slovacke. 
On, Svrsko, Sunjic, Avdukic, Sesar, Svraka su uvreda za sve one kojima je BiH u srcu...Metanor je napisao/la:Ne moze igrati u Bochumu,ni minutu,trebao bi igrati 180 minuta u dvomecu protiv Slovacke.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ajde polako, niko od tih navedenih nije standardan, a Zahirovic je posteno odradio vecinu utakmica, zalagao se i pokrivao dobar dio terena. Protiv Portugala je bio uzasan i sad u zadnje vrijeme, mimo toga sve u dure.gringobih je napisao/la:On, Svrsko, Sunjic, Avdukic, Sesar, Svraka su uvreda za sve one kojima je BiH u srcu...Metanor je napisao/la:Ne moze igrati u Bochumu,ni minutu,trebao bi igrati 180 minuta u dvomecu protiv Slovacke.
Jedan od tih Sesara,Svraka je zabio 2 gola u roku 15min igre u 2 meca tako da zaista ne znam sta moras uciniti da bi zasluzio i opravdao poziv ako to nije dovoljno.
Ovoga ni Mosad ne bi skinuo sa spiska. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.