Idemo po 21. aBd!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ćempions liga je Ćempions ligaBREAKING - Willian's agent confirms Manchester United are interested in signing him. The player would love to play Champions League.
Ne bi me cudilo da mu agent samo dize cijenu. Citavo ljeto trazimo centralnog veznog i onda odjednom da dovedemo krilo/trequartistu? Cisto sumnjam.beka23 je napisao/la:Ćempions liga je Ćempions ligaBREAKING - Willian's agent confirms Manchester United are interested in signing him. The player would love to play Champions League.Ma da nisam siguran da ovdje ima imalo istine.
Nju dovesti da flertuje i odradjuje posao kod pregovora.Rockefeller je napisao/la:Angel di Maria je sjajan igrac. Dovedite ga, ja uplacujem na United za prvaka.. Ddovede li ga Arsene (ne spominje se uopste) gledacete nam u ledja.
Valencia je napisao/la:Ozil me nikad nije posebno impresionirao. Kao Nani cesto zakaze kada je najpotrebnije.
Ustalom, njegovim dolaskom bi imali tri igraca za istu poziciju. Kagava, Runi i Ozil. Bespotrebno.
Di Marija. Njega bolje da ne komentarisem.
Jedino bi Modric valjao.
Zar nije bolje minimalna pobjeda uz to da oba tima daju gol, da nas Swansea nadigra 100%.. Valjda bi i tako natjerali da upravu da dovedu pojacanjaRiNo je napisao/la:Bome su ti hrvatski mediji premoćni kad mogu tako "razvikati" igrača i prodati ga u Tottenham, pa Real.
Danas ne znam fakat šta možemo očekivati, k'o da nikad gledao United nisam. Nadam se pobjedi, mada ni poraz ne bi bilo loš ako bi ih natjerao da dovedu pojačanje.
Pa kada dijeli predasistencije. Igrao je i Campo u Realu, Gravensen. Adebayor ja također igrao za Tottenham i Real. Prosjek, čisti prosjek.RiNo je napisao/la:Bome su ti hrvatski mediji premoćni kad mogu tako "razvikati" igrača i prodati ga u Tottenham, pa Real.
Danas ne znam fakat šta možemo očekivati, k'o da nikad gledao United nisam. Nadam se pobjedi, mada ni poraz ne bi bilo loš ako bi ih natjerao da dovedu pojačanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.