Odlican prvi gem.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
VAMOS ! Hajmo Rafa , rijesavaj ovo. 
Odlican prvi gem.
Odlican prvi gem.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Odličan meč, Roger odigrao na moje iznenađenje nevjerovatno dobro, ali falilo je nešto malo i njegova glupost na početku trećeg seta. Može on još dosta igrati, današnji meč je pokazao.
Svaka čast Nadalu, sviđa mi se njegov respekt prema Rogeru.
Svaka čast Nadalu, sviđa mi se njegov respekt prema Rogeru.
Sreća je heben faktor, znam da je Roger nema i to je sve, ja sam rekao poslije svih onih partija da Roger može još uvijek da dominira, ovo je poklon Rogera, poklon u 1 poenu.. Nemogu opisati koliko mi je krivo jer je toliko bolje igrao od Nadala.. Šteta, velika ali Roger fkt nema sreće, ama baš nikako...
Meni je dosta samo to da sam vidio onog starog Rogera u vecini danasnjeg matcha. Njegova zelja i borbenost me je fascinirala veceras.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Dobra igra Federera,bitno je da stvari idu nabolje.Samo da ga ovaj poraz bas ne uzdrma,ako bude ovako igrao na US Openu ima velike sanse,dodje do polufinala,a tu se sve lomi na 1 ili 2 poena.Al' sta uradi na kraju drugog seta 
djokovic izgubio, nadal dobio, nije moglo bolje
VAMOS RAFA
VAMOS RAFA
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Igra je kudikamo bolja, ali looserski mentalitet koji je sam sebi stvorio ostaje do kraja karijere.
Ključne poene i dalje igra loše, to ga vazda syebe. S 40+ grešaka nemaš šta tražiti protiv ozbiljnog protivnika. Iskreno, mene zanimaju samo pobjede, nikakva igra i ljepota. Vidjet ćemo ima li nade za US Open.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Federer u ovoj godini ima samo jednu pobjedu nad igracima iz top 10. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Sportfanatik
- Kontakt:
Rafa nezaustavljivo juri prema broju 1. Sad je na 2600 zaostatka okoprilike. S osvajanjem bi dosao na zaostatak oko 2000 bodova. A di je US Open. Ispocetka sam mislio da ce tek nakon AO-a biti broj 1 ali sada nema sumnje da ce Rafa biti prvi u ovoj godini
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
LenBias je napisao/la:djokovic izgubio, nadal dobio, nije moglo bolje![]()
VAMOS RAFA
Rafa je u 2013 samo 3 meca izgubio
Odlican mec...na momente su bas podsjetili na duele od prije par godina.Federer odavno nije odigrao bolje,jos jedan dokaz da u ovakvim mecevima nema velikog favorita i vjerujem da bi sa ovom igrom igrao polufinale da je sa druge strane bio bilo ko osim Nadala.
Bas me interesuje hoce li Federer preniejti igru od sinoc i na US Open ili ovo je ovo samo trenutak inspiracije u derbiju
Sto se tice Nadala,nadam se da ga nije stigao umor jer ima lijepu priliku da igra novo finale.
Bas me interesuje hoce li Federer preniejti igru od sinoc i na US Open ili ovo je ovo samo trenutak inspiracije u derbiju
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Steta za poraz. Federer dobar, podsjecao na onu staru igru. Kao sto sam rekao, favorita nema, 1-2 lopte ce odlucit mec, kao sto je i bilo. Imam neku nadu za US Open, da ce moci odigrati dobro.
Pocinjem da sumnjam u Nadalovu povredu, ne mislim da je doping ali pvreda nije. Ne shvatljivo mi je da igrac koji je imao 7 mjeseci pauzu, vrati se i sve izdominira. Vratio se sa boljom igrom nego sto je otisao. Da je bio povrijedjen tesko bi mogao onoliko igru da popravi. Opet kazem, ne mislim da je doping vec da je uzeo pauzu za trening i rekao da je povrijedjen.
Pocinjem da sumnjam u Nadalovu povredu, ne mislim da je doping ali pvreda nije. Ne shvatljivo mi je da igrac koji je imao 7 mjeseci pauzu, vrati se i sve izdominira. Vratio se sa boljom igrom nego sto je otisao. Da je bio povrijedjen tesko bi mogao onoliko igru da popravi. Opet kazem, ne mislim da je doping vec da je uzeo pauzu za trening i rekao da je povrijedjen.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
španski sportisti su sjajni.... a tu je i sud da naredi uništavanje dokaznog materijala...Unofficialpage je napisao/la:Steta za poraz. Federer dobar, podsjecao na onu staru igru. Kao sto sam rekao, favorita nema, 1-2 lopte ce odlucit mec, kao sto je i bilo. Imam neku nadu za US Open, da ce moci odigrati dobro.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Napokon malo igre i od njega, sada sam i umjereni optimista, jer ako se mogao nositi sa Nadalom u ovakvom naletu u najgoroj formi ikada, mogao bi vratiti malo stare forme pred Us Open. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nekad je bio Peking a sad...ovakav napadacki Nadal moze sve osvojiti do kraja samo da ga nestigne umor.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nocas sam pratio mec do drugog seta,kada je Rafa prokockao 2 brejk lopte na 2-1..jutros pogledam rezultat i nemogu da vjerujem da je Federer izgubio..bice Rafi tesko protiv Berdiha.Ocekujem pobjedu Delpa protiv onog krkana americkog.
Ne znas ti ni sta je bilo.emir18 je napisao/la:Nekad je bio Peking a sad...ovakav napadacki Nadal moze sve osvojiti do kraja samo da ga nestigne umor.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pardon Tokyo ma Japan ili Kina isti suEdin TM87 je napisao/la:Ne znas ti ni sta je bilo.emir18 je napisao/la:Nekad je bio Peking a sad...ovakav napadacki Nadal moze sve osvojiti do kraja samo da ga nestigne umor.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- legenda reala
- Kontakt:
Odličan meč
Igra Rafa dobro i sve to, ali nisam neki veliki optimista što se tiče US Opena
Igra Rafa dobro i sve to, ali nisam neki veliki optimista što se tiče US Opena
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.