Okić je također, ako se može reći tako, " žrtvovan " na poziciji LMF. Obojica su primarno napadači.
Šta je sa Raševićem, jel on napadač ? Kako je moguće da se ne može dokazati, jer u napadu sa ovom postavkom praktički da i nema konkurencije.
Šta je to bilo?Dena33 je napisao/la:Ne znam koliko je psihički spreman Jusufbeg nakon onog što mu je priredio kreten Luster. Vidilo se i protiv Iskre da nije onaj pravi. Vidićemo. U svakom slučaju svi u Zenicu. Forza Velež
Dena samni to ozna. Ma to je jos veca motivacija Jusufbegu da igra bolje i zasluzi mjesto napadaca ispred clana familije Don Vito CorleoneDena33 je napisao/la:Pa kreten (inače potrčko familije iz Palerma ), je pljunuo malog poslje utakmice sa Leotarom i zaprijetio mu . Valjda što je isti postigao gol, a njegov miljenik se po ko zna koji put nije znao sastavit s loptom. Mali se naravno prepo, a kako čujem i policija je obilazila dotičnog sa velikom glavom. Valjda je i uprava reagovala i smirila strasti. Vidićemo.
Nažalost istina 100 posto. Reklo mi je to par ljudi koji su sjedili tamo do Lustera, a i juće mi je drugu to potvdio čak i Tana. Kao što kažeš, nadati se da će iz ovoga izaći samo jači i bolji. Vidimo se u Zenici.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dena samni to ozna. Ma to je jos veca motivacija Jusufbegu da igra bolje i zasluzi mjesto napadaca ispred clana familije Don Vito CorleoneDena33 je napisao/la:Pa kreten (inače potrčko familije iz Palerma ), je pljunuo malog poslje utakmice sa Leotarom i zaprijetio mu . Valjda što je isti postigao gol, a njegov miljenik se po ko zna koji put nije znao sastavit s loptom. Mali se naravno prepo, a kako čujem i policija je obilazila dotičnog sa velikom glavom. Valjda je i uprava reagovala i smirila strasti. Vidićemo.
Ja bi krenuo s Maleticem i onda friskog Dinu rokno u 60-oj minutizizu1991 je napisao/la:Hebibović i Hajdarević su inače držali desnu stranu do dolaska Maletića. A već sam par puta pominjao na ovom topicu, vjerovatno većina zna da Maletić igra samo desno ...
Ne znam gdje će ga postaviti, i u kakvoj je on zapravo fizičkoj spremi uopšte, može li igrat' tekmu ? Jel igrao protiv Iskre sada u četvrtak ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.