dole bash treba cvrsta rukaTkanton je napisao/la:Hahah evo ni Mornjkic nece da ide..... ocigledno dole treba cvrsta ruka

dole bash treba cvrsta rukaTkanton je napisao/la:Hahah evo ni Mornjkic nece da ide..... ocigledno dole treba cvrsta ruka
neznamo mi nista sta se desava dole.moranjkica najurili prvo a sada kada ce crnogorac mozda biti suspendovan daj jasko vrati se izvini je biga kao raspustena banda smo.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni cirkus, cuj nece da ide. Pa ne znam sta da se desilo, ti si profesionalac, moras ispunjavati svoje obaveze. Ne kontam, ovo je po meni za suspenzije i to visemjesecne.Tkanton je napisao/la:Hahah evo ni Mornjkic nece da ide..... ocigledno dole treba cvrsta ruka
g.CVITKUŠIĆA pod HITNO vratiti u klub,,,,ne oklevajte I neka Nurdo šalje auto po vjelikog GOSPODINA da posredi situaciju ali što hitnije jer sam načuo da ga pojedini faktori zovu u Banjaluku.vatreni je napisao/la:Šta napravise od kluba par nehljebovaca.Nurdo,Nurdo što dade svakom da ti se brine za klub u klubu i oko kluba.Bolan,imali smo sve na nivou sto je masalo okvire nase lige na čemu su nam mogli pozavidjet Željo,Sarajevo,Čelik....Dopustio si amaterima da uniste sve sto se unistiti dalo.........Rastjeraj to bolan,stavi sposobne ljude,vrati nam sjaj Zvijezdi.
Pabizo..druze,dugo te nije bilo.....pabizo je napisao/la:g.CVITKUŠIĆA pod HITNO vratiti u klub,,,,ne oklevajte I neka Nurdo šalje auto po vjelikog GOSPODINA da posredi situaciju ali što hitnije jer sam načuo da ga pojedini faktori zovu u Banjaluku.vatreni je napisao/la:Šta napravise od kluba par nehljebovaca.Nurdo,Nurdo što dade svakom da ti se brine za klub u klubu i oko kluba.Bolan,imali smo sve na nivou sto je masalo okvire nase lige na čemu su nam mogli pozavidjet Željo,Sarajevo,Čelik....Dopustio si amaterima da uniste sve sto se unistiti dalo.........Rastjeraj to bolan,stavi sposobne ljude,vrati nam sjaj Zvijezdi.
Sta god je se desavalo njegovo je da trenira i kad trener kaze da igra, nisu ga otpustili pa ponovo zvali da potpise ugovor pa da se tako ponasa........ jedan casilas u realu nije igro pola godine a nije ni znao zasto neigra vec je treniro i sutio i sa klupe gledo utakmicu ko neki klinac od 18 godina i sa zebnjom ceko priliku da zaigra, a ovo kod nas sve da bog sacuva, nebi ti meni vise na parking od stadiona doso a kamoli na teren, eno ga hoda po gradu ko zvjezdica nekaastra1922 je napisao/la:neznamo mi nista sta se desava dole.moranjkica najurili prvo a sada kada ce crnogorac mozda biti suspendovan daj jasko vrati se izvini je biga kao raspustena banda smo.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni cirkus, cuj nece da ide. Pa ne znam sta da se desilo, ti si profesionalac, moras ispunjavati svoje obaveze. Ne kontam, ovo je po meni za suspenzije i to visemjesecne.Tkanton je napisao/la:Hahah evo ni Mornjkic nece da ide..... ocigledno dole treba cvrsta ruka
MUSTAFA NAPOLJE!!!!!!!
pabizo je napisao/la:g.CVITKUŠIĆA pod HITNO vratiti u klub,,,,ne oklevajte I neka Nurdo šalje auto po vjelikog GOSPODINA da posredi situaciju ali što hitnije jer sam načuo da ga pojedini faktori zovu u Banjaluku.vatreni je napisao/la:Šta napravise od kluba par nehljebovaca.Nurdo,Nurdo što dade svakom da ti se brine za klub u klubu i oko kluba.Bolan,imali smo sve na nivou sto je masalo okvire nase lige na čemu su nam mogli pozavidjet Željo,Sarajevo,Čelik....Dopustio si amaterima da uniste sve sto se unistiti dalo.........Rastjeraj to bolan,stavi sposobne ljude,vrati nam sjaj Zvijezdi.
Pročitao sam i ja to maloprije na zvaničnoj stranici Kluba i ne mogu da vjerujem......Ružno je da to zvačino klub objavljuje a nije donio nikave sankcije kao da se radi o nekom drugom... Valjda bi trebalo donijeti neku odluku pa to objaviti sa obrazloženje, a ne napisati kao neku normalnu situaciju.... Ne kontam......... Ni jednog - ni druge.....elf1 je napisao/la:kakav smo mi klub pa da se pojedinci ovako ponasaju...nurdo cisti to dole
nesto se mora uradit...jasno ko dan da neki ljudi nisu za posla koji trenutno obavljaju,ako si nurdo previse dobar s tim pojedincima i nemozes im urucit otkaz zaposli ih negdje u firmu i normiraj gospodu...tek tada ces vidit kolko vrijedeZuk3E je napisao/la:Pročitao sam i ja to maloprije na zvaničnoj stranici Kluba i ne mogu da vjerujem......Ružno je da to zvačino klub objavljuje a nije donio nikave sankcije kao da se radi o nekom drugom... Valjda bi trebalo donijeti neku odluku pa to objaviti sa obrazloženje, a ne napisati kao neku normalnu situaciju.... Ne kontam......... Ni jednog - ni druge.....elf1 je napisao/la:kakav smo mi klub pa da se pojedinci ovako ponasaju...nurdo cisti to dole
Potpuno si upravu mislim da je vrijeme da MUSTAFA ode ništa dobro nije donio klubu.astra1922 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/moranjki ... dja/111508
bas kao sto sam i pretpostavio.moranjkicu su smjestili odnosno mustafa ,najvece zlo nase zvijezde.idi covjece spasi nas nervoze losih rezultata i svega loseg sto si donio u nas klub yebo te i brcko i subotica i reprezentacija i australija i golmani i kapa i jakna IDIIIIIIIIIIIIII VISEEEEEEE i povedi i radivojevica i nikolica i sve opve istrosene sto si doveo
PRAVDA ZA JASKA....za lose rezultate je kriv mustafa koji je dovodio igrace koji nisu fizicki na nivou trece lige bh i naravno oni koji su ove igrace trebali fizicki kolko toliko pripremiti za ova dva mjeseca priprema i mjesec dana prvenstva
u zadnjih par sezona otkad je durgut bio zaduzen za fizicku spremu igraca nikad nismo imali problema sa trkom i zalaganjem na terenu momci su grizli i na mnogim gostovanjima pokazivali zube dok sada nasi igraci nestrucno vodeni nemogu napraviti pritisak na protivnicku ekipu ni 5 minuta
Cuj treba cvrsta rukaTkanton je napisao/la:Hahah evo ni Mornjkic nece da ide..... ocigledno dole treba cvrsta ruka
Ako želite svom klubu najbolje onda podhitno tog čovjeka na tu funkciju,jer je po meni i dokazao da je prije svega školovan,a onda ljudina koji nije dao da ga jedan nepismeni Peštalić ponižava.samo naprijedastra1922 je napisao/la:NASEG AMIRA DURGUTA ZA SPORTSKOG DIREKTORA.skolovan,upoznat sa ligom,veliki vjernik,veliki covjek.voli svoj klub i grad.ako nece on onda hamzu
Ja bi Doru postavio za sportskog direktora a Ninkovića neće ni Nurdo ni Fadil.Kapetan je napisao/la:Mustafa ako citas ovo odlazi, niko te ne voli.
Definitivno treba vratit Amira Durgutovica mislim da niko nikad nije dao za Zvijezdu koliko je Amir, to je ljubav prema klubu mislim cast parama i sve tome al on je radio i kad nije bilo para, to je ljubav prema klubu. On je bio tu i prije Nurde i Fadila i sad ga jedan debil Mustafa Pestalic otjerao ko pasce na ulici samo mi nije jasno kako uprava to sve moze tolerisat dokle nas ovo sve vodi.
I znam da je Ninkovic rekao da se vise nikad ne zeli vratit u P.L. al dali postoji kakva takva sansa da se poprica sa covjekom da nas vodi bar jednu sezonu, ipak promijenilo je se dosta stvari od prije 4,5 godina. Ima stimanja al ne sad da u svakom kolu domacin pobijedi kao sto je tad bilo.
Ne provaljuj se.Dori je plafon da vodi djecu u Zvijezdi.Ni igračkim niti organizacijskim sposobnostima ne zaslužuje vise.Ako to treba biti fudbaler jedini koji bi donekle uspio je Hamza.BiberBiber je napisao/la:Ja bi Doru postavio za sportskog direktora a Ninkovića neće ni Nurdo ni Fadil.Kapetan je napisao/la:Mustafa ako citas ovo odlazi, niko te ne voli.
Definitivno treba vratit Amira Durgutovica mislim da niko nikad nije dao za Zvijezdu koliko je Amir, to je ljubav prema klubu mislim cast parama i sve tome al on je radio i kad nije bilo para, to je ljubav prema klubu. On je bio tu i prije Nurde i Fadila i sad ga jedan debil Mustafa Pestalic otjerao ko pasce na ulici samo mi nije jasno kako uprava to sve moze tolerisat dokle nas ovo sve vodi.
I znam da je Ninkovic rekao da se vise nikad ne zeli vratit u P.L. al dali postoji kakva takva sansa da se poprica sa covjekom da nas vodi bar jednu sezonu, ipak promijenilo je se dosta stvari od prije 4,5 godina. Ima stimanja al ne sad da u svakom kolu domacin pobijedi kao sto je tad bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.