NK Zvijezda Gradačac

legijaRD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la legijaRD07 » 17 avg 2013, 11:53

Tkanton je napisao/la:Hahah evo ni Mornjkic nece da ide..... ocigledno dole treba cvrsta ruka
dole bash treba cvrsta ruka :) samo ne za moranjkica :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2013, 12:24

aleksandar_veliki je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Hahah evo ni Mornjkic nece da ide..... ocigledno dole treba cvrsta ruka
Meni cirkus, cuj nece da ide. Pa ne znam sta da se desilo, ti si profesionalac, moras ispunjavati svoje obaveze. Ne kontam, ovo je po meni za suspenzije i to visemjesecne.
neznamo mi nista sta se desava dole.moranjkica najurili prvo a sada kada ce crnogorac mozda biti suspendovan daj jasko vrati se izvini je biga kao raspustena banda smo.

MUSTAFA NAPOLJE!!!!!!!
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 avg 2013, 12:50

Šta napravise od kluba par nehljebovaca.Nurdo,Nurdo što dade svakom da ti se brine za klub u klubu i oko kluba.Bolan,imali smo sve na nivou sto je masalo okvire nase lige na čemu su nam mogli pozavidjet Željo,Sarajevo,Čelik....Dopustio si amaterima da uniste sve sto se unistiti dalo.........Rastjeraj to bolan,stavi sposobne ljude,vrati nam sjaj Zvijezdi. :cry:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 17 avg 2013, 12:58

vatreni je napisao/la:Šta napravise od kluba par nehljebovaca.Nurdo,Nurdo što dade svakom da ti se brine za klub u klubu i oko kluba.Bolan,imali smo sve na nivou sto je masalo okvire nase lige na čemu su nam mogli pozavidjet Željo,Sarajevo,Čelik....Dopustio si amaterima da uniste sve sto se unistiti dalo.........Rastjeraj to bolan,stavi sposobne ljude,vrati nam sjaj Zvijezdi. :cry:
g.CVITKUŠIĆA pod HITNO vratiti u klub,,,,ne oklevajte I neka Nurdo šalje auto po vjelikog GOSPODINA da posredi situaciju ali što hitnije jer sam načuo da ga pojedini faktori zovu u Banjaluku.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 avg 2013, 13:01

pabizo je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Šta napravise od kluba par nehljebovaca.Nurdo,Nurdo što dade svakom da ti se brine za klub u klubu i oko kluba.Bolan,imali smo sve na nivou sto je masalo okvire nase lige na čemu su nam mogli pozavidjet Željo,Sarajevo,Čelik....Dopustio si amaterima da uniste sve sto se unistiti dalo.........Rastjeraj to bolan,stavi sposobne ljude,vrati nam sjaj Zvijezdi. :cry:
g.CVITKUŠIĆA pod HITNO vratiti u klub,,,,ne oklevajte I neka Nurdo šalje auto po vjelikog GOSPODINA da posredi situaciju ali što hitnije jer sam načuo da ga pojedini faktori zovu u Banjaluku.
Pabizo..druze,dugo te nije bilo..... :) ,očekivao sam te hljebami... ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 avg 2013, 13:03

astra1922 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Meni cirkus, cuj nece da ide. Pa ne znam sta da se desilo, ti si profesionalac, moras ispunjavati svoje obaveze. Ne kontam, ovo je po meni za suspenzije i to visemjesecne.
neznamo mi nista sta se desava dole.moranjkica najurili prvo a sada kada ce crnogorac mozda biti suspendovan daj jasko vrati se izvini je biga kao raspustena banda smo.

MUSTAFA NAPOLJE!!!!!!!
Sta god je se desavalo njegovo je da trenira i kad trener kaze da igra, nisu ga otpustili pa ponovo zvali da potpise ugovor pa da se tako ponasa........ jedan casilas u realu nije igro pola godine a nije ni znao zasto neigra vec je treniro i sutio i sa klupe gledo utakmicu ko neki klinac od 18 godina i sa zebnjom ceko priliku da zaigra, a ovo kod nas sve da bog sacuva, nebi ti meni vise na parking od stadiona doso a kamoli na teren, eno ga hoda po gradu ko zvjezdica neka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 17 avg 2013, 13:06

pabizo je napisao/la:

Odlična stvar za tog tvog GOSPODINA...... Ako je Banja Luka spala na to je on vadi onda su oni u goroj poziciji od nas.... Ohladi malo PABIZO..... Ne moraju Banjalučani da žure, Zvijezda Cvileta sigurno neće zvati...... To bi bila samo so na postojeću ranu u Klubu..... Ako smo spali na to da u gradu nemamo kvalitetnih ljudi pa da ih uvozimo onda smo stvarno dno dna.... Pogotovo što znamo šta je Cvile bio i šta je radio, odnosno šta nije radio, u Klubu....
Mante se ljudi šupljaka......
Zadnja izmjena: Zuk3E, dana/u 17 avg 2013, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 avg 2013, 13:08

kakav smo mi klub pa da se pojedinci ovako ponasaju...nurdo cisti to dole
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 17 avg 2013, 13:14

elf1 je napisao/la:kakav smo mi klub pa da se pojedinci ovako ponasaju...nurdo cisti to dole
Pročitao sam i ja to maloprije na zvaničnoj stranici Kluba i ne mogu da vjerujem......Ružno je da to zvačino klub objavljuje a nije donio nikave sankcije kao da se radi o nekom drugom... Valjda bi trebalo donijeti neku odluku pa to objaviti sa obrazloženje, a ne napisati kao neku normalnu situaciju.... Ne kontam......... Ni jednog - ni druge.....

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 avg 2013, 13:44

Zuk3E je napisao/la:
elf1 je napisao/la:kakav smo mi klub pa da se pojedinci ovako ponasaju...nurdo cisti to dole
Pročitao sam i ja to maloprije na zvaničnoj stranici Kluba i ne mogu da vjerujem......Ružno je da to zvačino klub objavljuje a nije donio nikave sankcije kao da se radi o nekom drugom... Valjda bi trebalo donijeti neku odluku pa to objaviti sa obrazloženje, a ne napisati kao neku normalnu situaciju.... Ne kontam......... Ni jednog - ni druge.....
nesto se mora uradit...jasno ko dan da neki ljudi nisu za posla koji trenutno obavljaju,ako si nurdo previse dobar s tim pojedincima i nemozes im urucit otkaz zaposli ih negdje u firmu i normiraj gospodu...tek tada ces vidit kolko vrijede
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2013, 13:50

http://sportsport.ba/bh_fudbal/moranjki ... dja/111508" onclick="window.open(this.href);return false;

bas kao sto sam i pretpostavio.moranjkicu su smjestili odnosno mustafa ,najvece zlo nase zvijezde.idi covjece spasi nas nervoze losih rezultata i svega loseg sto si donio u nas klub yebo te i brcko i subotica i reprezentacija i australija i golmani i kapa i jakna IDIIIIIIIIIIIIII VISEEEEEEE i povedi i radivojevica i nikolica i sve opve istrosene sto si doveo

PRAVDA ZA JASKA....za lose rezultate je kriv mustafa koji je dovodio igrace koji nisu fizicki na nivou trece lige bh i naravno oni koji su ove igrace trebali fizicki kolko toliko pripremiti za ova dva mjeseca priprema i mjesec dana prvenstva

u zadnjih par sezona otkad je durgut bio zaduzen za fizicku spremu igraca nikad nismo imali problema sa trkom i zalaganjem na terenu momci su grizli i na mnogim gostovanjima pokazivali zube dok sada nasi igraci nestrucno vodeni nemogu napraviti pritisak na protivnicku ekipu ni 5 minuta

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 17 avg 2013, 13:56

astra1922 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/moranjki ... dja/111508

bas kao sto sam i pretpostavio.moranjkicu su smjestili odnosno mustafa ,najvece zlo nase zvijezde.idi covjece spasi nas nervoze losih rezultata i svega loseg sto si donio u nas klub yebo te i brcko i subotica i reprezentacija i australija i golmani i kapa i jakna IDIIIIIIIIIIIIII VISEEEEEEE i povedi i radivojevica i nikolica i sve opve istrosene sto si doveo

PRAVDA ZA JASKA....za lose rezultate je kriv mustafa koji je dovodio igrace koji nisu fizicki na nivou trece lige bh i naravno oni koji su ove igrace trebali fizicki kolko toliko pripremiti za ova dva mjeseca priprema i mjesec dana prvenstva

u zadnjih par sezona otkad je durgut bio zaduzen za fizicku spremu igraca nikad nismo imali problema sa trkom i zalaganjem na terenu momci su grizli i na mnogim gostovanjima pokazivali zube dok sada nasi igraci nestrucno vodeni nemogu napraviti pritisak na protivnicku ekipu ni 5 minuta
Potpuno si upravu mislim da je vrijeme da MUSTAFA ode ništa dobro nije donio klubu.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 avg 2013, 14:02

MUSTAFA NAPUSTAJ SVOJE RADNO MJESTO KRETENCINO JEDNA
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2013, 14:07

trebamo vise ustati i progledati na oci ovaj covjek ako ga tako mogu nazvati je dosad otjerao sve sto valja u nasoj zvijezdi a sta nam je doveo istetovirane pjandure iz srbije nikolic stanceski djurdjevic radivojevic i neznam koga sve.otjeran je nas hamza koji je doktor za ove nase kvazi veznjake,ode nas dragulj jakovljevic ode i halil ode sada jahic koji je klasa za trejica.
ljudi de mi recite jesam li ja upravu jeli samoi ja to ovako vidim.pa za jednu sezonu su se izmijenjale citave dvije ekipe po 15 igraca,to nema nigdje.i sada treba otjerati i jaska,pa musto ti si kompas izgubio i neznam samo zasto te drze u klubu ionako si samo na trosku klubu.idi treniraj lokomotivu i to bi ti sigurno bio prevelik zalogaj.

nakon mojih pisanja prije mjesec dana cak sam bio dobio i zabranu dolaska na nas gradski stadion kao fol poslo mustafa iz tunela neke ljude da me traze i izbace..SVI SU KRIVI SAMO ON NIJE.DOKLE VISE JA NEZNAM

Nova sezona nova nafaka

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 17 avg 2013, 14:09

Cuj treba cvrsta ruka :shock: .. pa jedino kome treba cvrsta ruka je onom dibeku debelom MUSTAFI!!! Treba njega istjerat iz kluba samo mi nije jasno kako to Nurdo nemoze da uoci da je on NAJVECE ZLO NE SAMO ZA KLUB NEGO I GRAD...jedino sto radi i u cemu uspeva je to da siri negativnu atmosferu i mrznju navijaca prema klubu! Mustafa napolje!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2013, 14:13

NASEG AMIRA DURGUTA ZA SPORTSKOG DIREKTORA.skolovan,upoznat sa ligom,veliki vjernik,veliki covjek.voli svoj klub i grad.ako nece on onda hamzu :)

Nova sezona nova nafaka

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 17 avg 2013, 14:32

astra1922 je napisao/la:NASEG AMIRA DURGUTA ZA SPORTSKOG DIREKTORA.skolovan,upoznat sa ligom,veliki vjernik,veliki covjek.voli svoj klub i grad.ako nece on onda hamzu :)
Ako želite svom klubu najbolje onda podhitno tog čovjeka na tu funkciju,jer je po meni i dokazao da je prije svega školovan,a onda ljudina koji nije dao da ga jedan nepismeni Peštalić ponižava.samo naprijed

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 17 avg 2013, 15:18

Mustafa ako citas ovo odlazi, niko te ne voli.

Definitivno treba vratit Amira Durgutovica mislim da niko nikad nije dao za Zvijezdu koliko je Amir, to je ljubav prema klubu mislim cast parama i sve tome al on je radio i kad nije bilo para, to je ljubav prema klubu. On je bio tu i prije Nurde i Fadila i sad ga jedan debil Mustafa Pestalic otjerao ko pasce na ulici samo mi nije jasno kako uprava to sve moze tolerisat dokle nas ovo sve vodi.

I znam da je Ninkovic rekao da se vise nikad ne zeli vratit u P.L. al dali postoji kakva takva sansa da se poprica sa covjekom da nas vodi bar jednu sezonu, ipak promijenilo je se dosta stvari od prije 4,5 godina. Ima stimanja al ne sad da u svakom kolu domacin pobijedi kao sto je tad bilo.

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 17 avg 2013, 15:22

Kapetan je napisao/la:Mustafa ako citas ovo odlazi, niko te ne voli.

Definitivno treba vratit Amira Durgutovica mislim da niko nikad nije dao za Zvijezdu koliko je Amir, to je ljubav prema klubu mislim cast parama i sve tome al on je radio i kad nije bilo para, to je ljubav prema klubu. On je bio tu i prije Nurde i Fadila i sad ga jedan debil Mustafa Pestalic otjerao ko pasce na ulici samo mi nije jasno kako uprava to sve moze tolerisat dokle nas ovo sve vodi.

I znam da je Ninkovic rekao da se vise nikad ne zeli vratit u P.L. al dali postoji kakva takva sansa da se poprica sa covjekom da nas vodi bar jednu sezonu, ipak promijenilo je se dosta stvari od prije 4,5 godina. Ima stimanja al ne sad da u svakom kolu domacin pobijedi kao sto je tad bilo.
Ja bi Doru postavio za sportskog direktora a Ninkovića neće ni Nurdo ni Fadil.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 avg 2013, 16:09

BiberBiber je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Mustafa ako citas ovo odlazi, niko te ne voli.

Ja bi Doru postavio za sportskog direktora a Ninkovića neće ni Nurdo ni Fadil.
Ne provaljuj se.Dori je plafon da vodi djecu u Zvijezdi.Ni igračkim niti organizacijskim sposobnostima ne zaslužuje vise.Ako to treba biti fudbaler jedini koji bi donekle uspio je Hamza.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.