jest' vala lik naporan citavo vrijeme, forsira kako je sve do husrefauschtipak je napisao/la:Aj ne rise vise. Ponavljas se k'o papagaj. Sta si navalio na Husrefa. Sjasi.P.S. "Ubleha" Jovic je gospodin za naseg trenera, bar je imao obraza preuzeti odgovornost za poraz na sebe a ne vaditi se na "srecu" !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Evolution87
- Kontakt:
ma mora i nas jednom procepiti 0-3Carli je napisao/la:Sad je bitno da ne izgubimo. Je*biga.
Pobjeda sa pecatom
Aj Nikola

Aj Nikola

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Obracam se i jednom i drugom. Ja nisam nista slagao rekao sam istinu, to sto ja imam nesto protiv losi rezultata FKS je moja stvar nikako vasa. To sto vas boli cinjenica da je cak i zalizoglu imao bolje rezultate je vas problem.Evolution87 je napisao/la:jest' vala lik naporan citavo vrijeme, forsira kako je sve do husrefauschtipak je napisao/la:Aj ne rise vise. Ponavljas se k'o papagaj. Sta si navalio na Husrefa. Sjasi.P.S. "Ubleha" Jovic je gospodin za naseg trenera, bar je imao obraza preuzeti odgovornost za poraz na sebe a ne vaditi se na "srecu" !
I opet ponavljam, Jovic i Mirza su imali bolje rezultate od Husrefa, pa vi i dalje citirajte mene a ja cu pisati sta zelim, drago mi je sto vam smetaju moji postovi, ali meni nece biti nametnuto da podrzavam lika koji je doveo FKS u nezavidnu situaciju od ispadanja u Evropi pa do Premijer lige. Da ne pricamo o tome " da mu je sam igrac uzeo da izvede penal bez njegovog znanja". Prijatno i svoj vi poso uzivajte u dobrim partijama kluba. Ali sve je to do "srece"
Samo reci koga bi doveo i koliko para imaš za uložiti.tu i tamo je napisao/la:U eventualno sampionskom FKS iz trenutnih 11 imaju mjesto samo dva igraca Tatomirovic i Trivunovic, ostalo sve nije vrijedno pomena.
Tu jos priliku sa klupe bi mogao cekati Dupovac, ali prvu postavu bi morao igrati igrac tipa Torlak, onda Radovac sa klupe a prva igrac kao Sesar, naravno tu bi za mjesto NA KLUPI borili se Travancic i Suljic, i imali bi 15 min da pokazu sta znaju a u prvoj bi igrao neko provjeren i sa iskustvom, namjerno necu da kazem Said jer je on nerealna opcija a ovi ostali su vec otjerani iz kluba nepotrebno.
Hocu da kazem da u trenutnom sastavu FKS postoji 2~3 igraca koji bi igrali u “Sampionskom FKS“ ostali svi su “za otjerat“ ili “za klupe“...
Eh sada treba se zapitati ko je doveo do toga prije svega uprava ali mozda i prije uprave tu je Husref koji brani pojedince i preuzima krivicu na sebe tako da dozvoljava da se i dalje nastavlja sramota.
Husref je pojeo jedbo veliko gov*o kada je opet preuzeo FKS ali ovo sto sada radi se jos gore.
Ljudi ga jos uvijek vole ali do kad...
Biti nacijac FKS ovih dana nije lahko ali igracima je jos teze i taj pritisak tesko da ce izaci na dobro (nedo Bog ako ne pobjede u Trebinju) nece se smjeti vratiti na AHF...
- Evolution87
- Kontakt:

valjda je vrijeme da balerine pocnu igrati fudbal
Svi pljujete po ovoj ekipi a ovo je ekipa koja je ostvarila drugi najbolji rezultat nakon 2000. godine i to dobrim dijelom bez Husejnovića i Sesara, Husejnoviću svaka čast ali ovih ko Sesar ima puno korzo, to je i dokazao.
Koliki je koef- 2
-
plavetniloo
- Kontakt:
1.6amypitar je napisao/la:Koliki je koef- 2
Ako neko zna jel ima prenos utakmice?? :, zbog posla nisam mogao da odem ..
- Evolution87
- Kontakt:
bit ce na moja tv, a bit ce i streamColorado je napisao/la:Ako neko zna jel ima prenos utakmice?? :, zbog posla nisam mogao da odem ..
- zeljo4life
- Kontakt:
Leotar nikada u vecem qrcu,vi dobro igrate,jos ako onaj mali zutalj iz zenice bude igrao od prve...0:4.Evolution87 je napisao/la:ma mora i nas jednom procepiti 0-3Carli je napisao/la:Sad je bitno da ne izgubimo. Je*biga.
Amare hvala ti...
hvalaa brudaa na infoEvolution87 je napisao/la:bit ce na moja tv, a bit ce i streamColorado je napisao/la:Ako neko zna jel ima prenos utakmice?? :, zbog posla nisam mogao da odem ..
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Nije iz Zenice iz Tesnja je. Nije on za pocetne postave. Sretno Sarajevu, moraju dolje uzeti tri boda. Leotar nikad losiji.zeljo4life je napisao/la:Leotar nikada u vecem qrcu,vi dobro igrate,jos ako onaj mali zutalj iz zenice bude igrao od prve...0:4.Evolution87 je napisao/la:ma mora i nas jednom procepiti 0-3Carli je napisao/la:Sad je bitno da ne izgubimo. Je*biga.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako nije za prve postave. Do sada je mozda i najvise pokazao iako nije pretjerano puno igrao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Druze, ako vam je on do sad najvise pokazao onda vi stvarno imate losu ekipu pa su mi vasi ovi rezultati donekle i jasni.Bosniacum Lilium je napisao/la:kako nije za prve postave. Do sada je mozda i najvise pokazao iako nije pretjerano puno igrao
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to sve stoji, ali momak nije los ni malo
Ne znam sto ste toliko blatili momka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: kontra, Laganini1986, Mauricio87, mire971 i 13 gostiju.