Gdje si kralju kako si? Za tebe imam samo jedno ime. Djordje Aleksic. Dovidjenja i prijatno. Sad cu da iskopam sta si rekao za ovog sjajnog momka.mustbe5 je napisao/la:Hvala na korektnom komentaru a i za ono "momak". Vise se i ne sjecam kad me je neko tako oslovio...zaboljisportuBiH je napisao/la:O tome ti ja pričam sve vrijeme. Kontriraš raji a ne čitaš šta su napisali. Momak je napisao i više nego realan post. Ima par stvari sa kojima se ni ja ne slažem ali daleko od toga da je neznalica. Čim se čovjek u jednoj stvari ne slaže s tobom ti ga ne uzimaš u razmatranje. Aleksić i Durak ako budu zaigrali za našu A repku ja prestajem gledati košarku. Aleksić možda ako ga okrenu na pleja i tu ga počnu forsirati jer mislim da se može prilagoditi toj poziciji. Naravno obojica nam trenutno trebaju kako bi ostvarili drugi cilj po prioritetu a to je plasman u A. Prvi i najbitniji je okupljati i upoznavati igrače koji će sutra biti nosioci u A timu. Namjerno ne kažem praviti igrače jer utiacaj repke u tome je trenutno nekih 10-20%, ali eto ako hoćete mogu dodati i praviti.neno#4 je napisao/la:Prestao sam citati kod toga kad si rekao Aleksic nista. Pametnom dosta. Kada sam rekao Nurkic, onda po ucinku u prvoj utakmici. Je li zaista nekada trebam nacrtati da se nesto shvati?
Svi mi ponekad pretjeramo ali ovaj mladic sto se petlja oko Saveza i igraca neno4 bas voli da je uvijek u pravu. Glumi autoritet ovim tinejdzerima a i sam je jako mlad. Na forum navrate i velika igracka i trenerska imena bivse SFRJ. Treba pokazati malo vise postovanja prema misljenju drugih. Mladicu, hajde nam ucini uslugu pa malo ohladi.
Hvala. Mnogo ste ljubazni. Velika igracka i trenerska imena su nas dovela ovdje gdje jesmo. Sreca pa nas jedan covjek zajedno sa svojim velikim ahbabima i prijateljima oko njega izvadi. Ima da mu napravimo kip na centru Ferhadije.Sinoc protiv slabe ekipe koja ima 2 (dva) igraca nasi se muce. Ocita je bila nervoza i pritisak. Ipak, vidjelo se: Nemamo pleja. Sijercic koji je dvojka igra keca. Aleksic nista.