Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
pa sudac daj im žute kartone, pa onda i neće biti grube igre 
- Marsal
- Kontakt:
Mati draga ja komedije i tima. Ako u drugom na teren ne izadje neka preporodjena ekipa Arsenala ja ovo gledat necu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
koja je logika da villa igra ovako, a arsenal ima vise zutih od njih
Cisto igranje na nogu igraca.
Ja Ville papaka.
Ja Ville papaka.
- Rockefeller
- Kontakt:
Nema veze. Niko ne smije Wilshera onako grubo rusit. Odmah mu mamica ode na pazar.Marsal je napisao/la:Eto dzaba sad dobi zuti kartonRockefeller je napisao/la:Sto volim ovo kod Wilshera.
Nece vise... Mislim Vlaar.
Inace Vojo lud. Dje izadje i jos se igra beka.
Sudija je danas kobejagi sudija.
Vazno je da je on Jecka smirio i dao zbog one reakcije a njima nista... Ljudi igraju kao da su Stoke!tillman je napisao/la:pa sudac daj im žute kartone, pa onda i neće biti grube igre
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ovi iz Ville izgleda ove sezone preuzeli ulogu drvosjeca od Stokea.
@Arnel
Sad ce fek ici jako na njega da ga isprovociraju da dobije crveni.
@Arnel
Sad ce fek ici jako na njega da ga isprovociraju da dobije crveni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nezadovoljan sam totalno cijelom situacijom oko Arsenala, iz sezone u sezonu se sve vise smanjuje u broj sansi stvorenih po tekmi, ovo je trrenutno nedovoljno od ovog tima zajedno sa AW
Gunner4ever
Pratim tek od 27 minuta.. A već sam se zgrozio..
Tuga i jad ovaj nas arsenal.ekipa izgubljena kao i majmun na klupi.nezna se ko pije ko placa
- frankqqqqq
- Kontakt:
Bog ih nagradio šta ovo čine, ubiše Boga u nama. Naši ih malo taknu faul ovi ubiše, nehumano. U drugom Cazorlu ubacit, treba neko stvarat prilike, ne ide ovako.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 17 avg 2013, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Prvih 15 minuta ok, ostalo veliko nista. Borba neka, Vila nas ubi nogama doslovno, zasluzili su 5-6 kartona, a dobili su 2 cini mi se. Sudija je dijelom kriv za rezultat ali ne opravdava to nasu losu igru. Ako ovako bude i drugo poluvrijeme moguce je da bude 2-1, 1-2 ili 1-1. Ali eto nadam se da ce se malo smiriti naboj i igrati korektno u nastavku.
Ovdje se mora startati pobjedom.
Kod penala se upravo vidjelo koliko nam nedostaje DM, da na 25 m od gola otrese Agbonlahora i vozdra, ovako se covjek prosetao kroz odbranu.
Ovdje se mora startati pobjedom.
Kod penala se upravo vidjelo koliko nam nedostaje DM, da na 25 m od gola otrese Agbonlahora i vozdra, ovako se covjek prosetao kroz odbranu.
mozel stream kakav 
Ma vazda je tako bilo buraz,kad mi nismo imali igraca da se potuce jos od Viere vazda se batine primaju a sudije tolerisu,da li tu imaju 2-3 igraca tipa Fellaini Rooney pitao bih ja ove Villanse bi li smjeli ovako odigratifrankqqqqq je napisao/la:Bog ih nagradio šta ovo čine, ubiše Boga u nama. Naši ih malo taknu faul ovi ubiše, nehumano.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ja nisam nezadovoljan igrom, stvar je što sudija ne sudi kako treba, pa mamu im **** zar se onako smije igrat, onako ići direktno na nogu haj jednom nego deset puta, bože sačuvaj.. Ox dobar, Zirokopter isto 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.