Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

KiaKaha
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la KiaKaha » 17 avg 2013, 16:56

Ovaj sudija je danas,sve sto je imao bitnih odluka,dosudio pogresno...

1.Penal cist kao suza,i uz to je trebao dati crveni karton ovom cirkusantu na golu,a kreten pusta napad,ljudi isti zavrsavaju,on vraca igru,i daje penal i zuti karton :cry:

2.Nenormalno se dobro postavlja,ali nedostatak inteligencije i sudijske intuicije mu onemogucava,da to svoje postavljanje,prouzrokovano spremnoscu materijalizuje,kako bi barem bio na nivou sudija iz Druge kantonalne lige FBIH

3.Sad je dao zuti karton Luni,a mislim da je svih 61k ljudi na stadionu vidjelo da je Chambo isao kao,da se u poslijeratnom periodu dijeli hljeb izmedju nogu gore navedenog :|

Dakle,sve u svemu lakrdija od sudjenja,lakrdija od igre,i lakrdija od timova.Ispodprosjecan dogadjaj. ;)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 avg 2013, 16:57

yebem im mame i sudiji i debilnom komentator na ovom slo sklubu

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 avg 2013, 16:58

KiaKaha je napisao/la:Ovaj sudija je danas,sve sto je imao bitnih odluka,dosudio pogresno...

1.Penal cist kao suza,i uz to je trebao dati crveni karton ovom cirkusantu na golu,a kreten pusta napad,ljudi isti zavrsavaju,on vraca igru,i daje penal i zuti karton :cry:

2.Nenormalno se dobro postavlja,ali nedostatak inteligencije i sudijske intuicije mu onemogucava,da to svoje postavljanje,prouzrokovano spremnoscu materijalizuje,kako bi barem bio na nivou sudija iz Druge kantonalne lige FBIH

3.Sad je dao zuti karton Luni,a mislim da je svih 61k ljudi na stadionu vidjelo da je Chambo isao kao,da se u poslijeratnom periodu dijeli hljeb izmedju nogu gore navedenog :|

Dakle,sve u svemu lakrdija od sudjenja,lakrdija od igre,i lakrdija od timova.Ispodprosjecan dogadjaj. ;)
I tvoj post je lakrdija teska postedi nas..ne pravi se pametan
SLOBODA NAVIJAČIMA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2013, 16:59

Polako ba ljudi, pojačanja se još nisu uigrala, dajte im vremena.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 avg 2013, 16:59

njegov post je na mjestu!! vise se uziva u reklamama za duracel baterije neg u ovoj utakmici.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 17 avg 2013, 17:00

ennis je napisao/la:
KiaKaha je napisao/la:Ovaj sudija je danas,sve sto je imao bitnih odluka,dosudio pogresno...

I tvoj post je lakrdija teska postedi nas..ne pravi se pametan
Jako dobro argumentovan post od strane covjeka,koji je sve svoje postove mogao stavit u 1.Posteno momciluko :lol:

edit:navijam za Arsenal,da ne bude zabune. ;)
Zadnja izmjena: KiaKaha, dana/u 17 avg 2013, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2013, 17:01

Marsal je napisao/la:Polako ba ljudi, pojačanja se još nisu uigrala, dajte im vremena.
:lol: :lol: :lol: Eto me sutra aBd u Tetovo na turnir, hoces i ti biti?
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 avg 2013, 17:03

a i ti si argumentovo kad si reko lakrdija od timova. jest mi dojadilo ovo spuštanje Arsenala ko da su u kantonalnoj ligi. prije par godina svi odreda ste sral.i daj rezultate yebo lijepu igru i šanse, eto svi ste to govorili, nek pobjedjuju po 1:0 sve samo nek ima rezultat, prošle sezone smo morali tako igrat i svi ste kenjali o igri koje nema i td.

de se malo skontajte s mozgom šta hoćete od Arsenala
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 avg 2013, 17:05

nedim1993 je napisao/la:a i ti si argumentovo kad si reko lakrdija od timova. jest mi dojadilo ovo spuštanje Arsenala ko da su u kantonalnoj ligi. prije par godina svi odreda ste sral.i daj rezultate yebo lijepu igru i šanse, eto svi ste to govorili, nek pobjedjuju po 1:0 sve samo nek ima rezultat, prošle sezone smo morali tako igrat i svi ste kenjali o igri koje nema i td.

AMIN!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2013, 17:06

AllGunsBlazing je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Polako ba ljudi, pojačanja se još nisu uigrala, dajte im vremena.
Eto me sutra aBd u Tetovo na turnir, hoces i ti biti?
Biti ću dole ali neću igrat, ustvari nije u Tetovu nego u Trokućama (mjesto prije Tetova). Zvali su me ovi moji da igram u ekipi kod njih ali sve kontam da ne mogu trčat i letat na toj turnirskoj razini pa sam odbio da im ne kvarim ćejf. :mrgreen: Mada mog'o sam bit izmjena. :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 avg 2013, 17:07

Nisam gledao prvih 30ak minuta a ono kasnije sto sam vidio bilo je momacki. Nije ljepota igre nego startovi.
:shock:

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 17 avg 2013, 17:08

nedim1993 je napisao/la:a i ti si argumentovo kad si reko lakrdija od timova. jest mi dojadilo ovo spuštanje Arsenala ko da su u kantonalnoj ligi. prije par godina svi odreda ste sral.i daj rezultate yebo lijepu igru i šanse, eto svi ste to govorili, nek pobjedjuju po 1:0 sve samo nek ima rezultat, prošle sezone smo morali tako igrat i svi ste kenjali o igri koje nema i td.

i sta od svega toga gore pobrojanog si vidio u prvih 45 min? :|

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 avg 2013, 17:08

@Kia Kaha
1.Nije trebao biti crveni karton za Woju zato sto su se minimum 2 igraca vratila u liniju mjesta prekrsaja kad pokupio igraca
2.Lose sudjenje nije nedostatak inteligencije sudije vec par sitnih greski (sudije) s pocetka utakmice koje vuku vece greske on ne bi sudio na ovom nivo da je glup vec kad se to rasplamsalo potpao je pod uticaj emiratesa sto je dovelo do greske koju si opisao pod 3
Rekao sam ti da nas postedis ne zlonamjerno vec da ti kazem da smo svi gledali isto poluvrijeme
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 17 avg 2013, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 avg 2013, 17:10

Može stream da ne blokira ?

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 17 avg 2013, 17:14

@ennis

;)

Koss ispao 2x danas,i sreca po nas drugi put nije zavrsilo za nas kao prvi. :oops:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 avg 2013, 17:16

šta se dešava sa ovim iz ville :? sudjenje neću ni spominjat
Vođa zna.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 avg 2013, 17:17

A ja ovog MertesUckera :?
Sta li je on konto kod one akcije kada je Delph (ili kako vec) pogodio stativu...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 avg 2013, 17:18

Ja Merta sto ispade. Sreca i stativa.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2013, 17:21

Ahahahahahahahahahahahahahaha

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 avg 2013, 17:21

Na loptu start, nevjerovatno..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.