Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
ima li ko sopcast? neki dobar?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
kako igra kapiten ?
ko satmirzatele je napisao/la:kako igra kapiten ?
Ovo sada bez napadača, izašao Kiesling, a ušao Wollsheid.
formacija 5 - 5 - 0 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
mirzatele je napisao/la:kako igra kapiten ?
Kapiten je BETON sto neko rece nebi me zacudilo da nakon par kola dobije kapitensku traku
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
1 gol primljen uz 4 postignuta na prve 2 utakmice u karijeri u prvoj BuLi za našeg kapitena. 6 bodova na kontu, ne zvuči nimalo loše. Samo naprijed kapitenu ! 
Spahic odlican u gostujucoj pobjedi njegovog Bayera,odigrao je svih 90 minuta kapitenski,bez greske! igra covjek fantatsicno i prelazak u Bundesligu je pun pogodak,plus sto igra LP,sto nije mala stvar...samo naprijed Zmaju!
prošlu utakmicu imao 100% osvojenih duela , ne bih se čudio da je i ovaj put bilo tako . bez greške je čuvao vedu , baš se sad vidi da i sa svoje 32 (sutra 33) godine ima sjajnu brzinu , da odlično čita igru , da se zna sjajno postaviti i tačno zna kada da napravi start .
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 17 avg 2013, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
viKK je napisao/la:prošlu utakmicu imao 100% osvojenih duela , ne bih me čudilo da je i ovaj put bilo tako . bez greške je čuvao vedu , baš se sad vidi da i sa svoje 32 (sutra 33) godine ima sjajnu brzinu , da odlično čita igru , da se zna sjajno postaviti i tačno zna kada da napravi start .
Mogo je Spaha puno puno vecu Karrijeru uradit
On ce se penzionisati sa godinama iznad prosijeka. Jos i dalje pun energije. Eno kako Giggs sa 39 godina i dalje u ManUtd-u. Samo naprijed Spaha care.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
kapitenu lavljeg srca, nek' ti je sretan rođendan, pa da i u narednim godinama ako Bog da predvodiš naše momke!

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- hule_barca
- Kontakt:
Bundes Liga je za njega kao stvorena. Šteta što nije ranije došao Njemačku. Da i ja čestitam kapitenu rođendan i da nas predvodi u Brazilu a vala i u Francuskoj 
Mes Que Un Club
cekamo okrsaj s Bajernom,BVB,tobce biti uzitak 
da se pridruzim cestitkama za rodzendan nek je sretno i da nam igras jos dugo dugo 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sa srecom nas lepi Komadante 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sretan rodjendan kapitenu sa zeljama da nas predvodi u Brazilu naredne godine aBd
On ima karakter,temperament gine na terenu i ako on sa 32g moze tako igrati onda će i ostali se truditi ne zelim ni pomisliti sta bi bilo kad ga ne bude bilo..
Spaha ce da igra do 38te. Kad moze Rahimic zasto ne i Spaha? Svi znamo da bi nam i na klupi sa 40 godina valjao bolje nego pola nase odbrane. Treba ga drzati u reprezentaciji sto duze.
shandrlike-tandrlike
Sretan rođendan kapitenu ! 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A znamo da stoperi kao i golmani igraju podugo, sjetimo se maldinijaMurga je napisao/la:On ce se penzionisati sa godinama iznad prosijeka. Jos i dalje pun energije. Eno kako Giggs sa 39 godina i dalje u ManUtd-u. Samo naprijed Spaha care.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: hansbosna, IgmanskiVukovi, kaskada1922, UtdBiH21 i 24 gosta.