Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
raspad sistema **** te repica
najbolje da wengeru otkaz daju vec sad da ne upropasti sezonu
najbolje da wengeru otkaz daju vec sad da ne upropasti sezonu
Ako nista ovo ce otvoriti oci Arsenu i iskesirat ce novac za 2-3 igraca.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Rosicky ..dar mar
Najjaci su mi sada ovi mentoli sto dolaze nesto trollat a i ne gledaju utakmicu!
Ovaj sudija nagraiso pa ovoliko posandrcao ili je navijac Arsenala pa na ovaj nacin pokusava natjerati Wengera na pojacanja

Ovaj sudija nagraiso pa ovoliko posandrcao ili je navijac Arsenala pa na ovaj nacin pokusava natjerati Wengera na pojacanja
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ove godine četvrto mjesto će stvarno biti veliko kao osvajanje trofeja.
A vrlo lahko bi nas Fener mogao dokrajčiti...
A vrlo lahko bi nas Fener mogao dokrajčiti...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Drugi prekrsaj je za mene bio penal, dzabe sto navijam za Arsenal. Jest zakacio i loptu malo, al' je pokupio frajera posteno. Da je naseg neko tako pokupio, bi l' rekao isto da nije penal? Ruku na srce AV barem iskoristi svoje sanse a ne ko Giroud i Rosicky. I uz ta dva penala moglo je sad biti barem 2-2. A kako Koscielny igra agresivno, dobro je da nije crveni karton svake druge utakmice. Ako i dalje mislis da AV ne zasluzuje sto vodi, neka tako bude.nedim1993 je napisao/la:dvaput pogriješit i tu u penalima DVAPUT
murga odgovorni što 2 penala nisu postojala a sudija svirao ?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Što smo agresivni kada gubimo.... 
Drugi penal je diskutabilan ali prvi je za zatvora. Stvarno ste komicni svi vi koji tvrdite da nije bio ono penal
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma oni tako uvijek, dodju i pocnu pametovat a na kraju nam redovno gledaju u ledja. Pustite to... Jos mjesec ili dva ih malo trpite i sakrice se oni.
sudiju u zatvor
ccc
ccc
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje otkaz velikom lideru nego sudiju u zatvorVGS je napisao/la:sudiju u zatvor
ccc
Vidi ovih navijaca kokosara
Pa krelci niko nije rekao da je prvi penal nije bio nego da covjek prvo pusta prednost pa posle vraca na penal. Drugi je bio cist start na loptu a crveni karton je vrhunac licimjerstva!
Pa krelci niko nije rekao da je prvi penal nije bio nego da covjek prvo pusta prednost pa posle vraca na penal. Drugi je bio cist start na loptu a crveni karton je vrhunac licimjerstva!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- RealMoudrid
- Kontakt:
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 18409.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
bolje se igra sa igracem manje. a kad jenkinson igra to ti je 2 igraca manje. yebem mu dida u oci
Zao mi Kosa, bas peh danas.
Prvo penal, isao je 100% na loptu i izgleda slucajno zakacio igraca pa onda ovaj start, koji je mogao biti opasan ali nije.
Na stranu sudija i njegove odluke (sumnjive ili ne), ovo je ipak Aston Villa, mora ovo bolje. Ja sam ocekivao rutinsku pobjedu.
(oborise me i na kladionici)
Prvo penal, isao je 100% na loptu i izgleda slucajno zakacio igraca pa onda ovaj start, koji je mogao biti opasan ali nije.
Na stranu sudija i njegove odluke (sumnjive ili ne), ovo je ipak Aston Villa, mora ovo bolje. Ja sam ocekivao rutinsku pobjedu.
(oborise me i na kladionici)
O tome se i radi. Mogli smo voditi da smo iskoristili nase sanse bez obzira na sudiju, to je sve o cemu pricam. Mozda je sve to jer je pocetak sezone, ali ako imas 10 sansi, moras dati barem 2 gola, valjda se barem tu mozemo sloziti.nedim1993 je napisao/la:što je najgore puno smo bolji
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
polahko vi jos ne znate šta je prednost i kako funkcionišebelefront je napisao/la:Drugi penal je diskutabilan ali prvi je za zatvora. Stvarno ste komicni svi vi koji tvrdite da nije bio ono penal
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Što na Jacku nije svirao penal sad?
zato sto nije postojaofrankqqqqq je napisao/la:Što na Jacku nije svirao penal sad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.