Ništa,ostaje TV i natezanje

Sa nestrpljenjem čekam ponajviše izdanje Maletića.
I nadam se pobjedi.
Druze evo isao bih ja, ali nisam trenutno u Sarajevu, jer imam i ja uvijek tih problema da trazim gore nekog da idemo na tekmu, ali hajde da ako nista za iduce tekme kad Velez igrao gore po Bosni, da se dog pa da idemo..redarmy64 je napisao/la:biću tu do 17 svakako....a onda Nicaze vapaće pa tekma....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Konto sam da ostanes do 5 pa ako on uprati valjda ce ti se javitredarmy64 je napisao/la:kako ga kontaktirati buraz....
Nemoj te ga oslovljavat sa " LUSTER" treba kretena nazivat njegovim imenom ,dokle ce neko istresat svoj kabadahluk ,jbt pa nije 93;ako se to ne rijesi i to lice se ne udalji od Veleza nece biti cudo da i dalje igraci bjeze glavom bez obzira.,ipak je Mostar carsija a ne neka zabit gdje lokalne kabadahije vode klupsku politikublackmundir je napisao/la:ja ne znam jel ima itko da tome majmunu(lusteru)usi malo istegne??odakle njemu pravo da on nekoga pljuje zbog toga jer je ovaj zabio gol,,nevjerovatno majke mi,i onda se pitamo zasto nam idu pojedini igraci?pa ne isli kada im neki majmun utjeruje strah u kosti..
Ne igra za Želju pa da već javezizu1991 je napisao/la:Govorili su jučer na ss.ba da će se znat' nakon odrađenog treninga, koji je trebao biti sinoć, međutim, informacija o njemu, nema.
Hvala bratecipiripi je napisao/la:@kroos evo stream druže
http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false; Velež ti je na kanalu 2
baloteli18 je napisao/la:jel može netko neki link utakmice da stavi,ovaj gore mi ne radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.