Pa oni se spremaju da im vrhunac forme bude u grupnoj fazi, a mi pomjerili malo pripreme pa ce igraci bit' na najvisem nivou nekad u 1/2 finalu i finalu..Cartman je napisao/la:Zasto smo mi ustvari poceli ovako kasno sa utakmicama? Radi Mirze? Nekako mi je logicniji plan Slovenije ili Srbije na primjer...
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Vrhunac forme ce biti na svjetskom. Treba se osvetiti Amerikancima za fudbalere.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Po meni, ako su ove utakmice potrebne da Mirza poslije godinu dana neigranja udje u ritam utakmica, halalim mu svaki nerezonski sut .Neka vrati onu tecnost u svojoj igri i nece biti problema.Ne znam samo ko je od vas ocekivao da se momak uklopi u igru , smiri strasti poslije citave sezone patnje,udje u formu poslije 15 dana...
Mirza MORA uzimati 15-20 suteva po utakmici ,pripremne utakmice su za to da on izabere sto bolju selekciju suteva u odnosiu na ekipu,saigrache...
Koji to igrac u nasoj grupi u ostalim repkama ima njegov kvalitet na njegovoj poziciji? NITI JEDAN!!!
Mirza ako udhe u pravi ritam,bude dodavao na udvajanjima ,bit ce nezaustavljiv ,nece ga moci cuvati niti jedna cetvorka iz nase grupe.Pa Bjelica je Mirzi dodavao peškire u Caji...
Samo jos da napomenem za odbranu: Koliko pratim Acu Petrovica i klubove koje je vodio ne sjecam se neke jake odbrane u tim ekipama,Acu je uvijek tezio košu vise u napadu a ne kosu manje u odbrani....
Mirza MORA uzimati 15-20 suteva po utakmici ,pripremne utakmice su za to da on izabere sto bolju selekciju suteva u odnosiu na ekipu,saigrache...
Koji to igrac u nasoj grupi u ostalim repkama ima njegov kvalitet na njegovoj poziciji? NITI JEDAN!!!
Mirza ako udhe u pravi ritam,bude dodavao na udvajanjima ,bit ce nezaustavljiv ,nece ga moci cuvati niti jedna cetvorka iz nase grupe.Pa Bjelica je Mirzi dodavao peškire u Caji...
Samo jos da napomenem za odbranu: Koliko pratim Acu Petrovica i klubove koje je vodio ne sjecam se neke jake odbrane u tim ekipama,Acu je uvijek tezio košu vise u napadu a ne kosu manje u odbrani....
- savatihotece
- Kontakt:
Mene zabrinjava činjenica da mi u svaku utakmicu ulazimo preležerno i onda hvatamo zaostatak. Nije to samo slučaj u ovoj večerašnjoj utakmici, sjetite se Gruzije u Sarajevu. Drugo, što se takođe jasno vidjelo, jeste nervoza koju je Teletović imao od prve sekunde utakmice, dok za razliku od njega imamo Đedovića, koji je hladan ko špricer. Nije bilo naboja u igračima, valjda će nadoći do prvenstva.
Kao što su mnogi primijetili, ja ne vidim izrađenih akcija. Sve se svodi na Teletovića. Imali smo mi i Markovića, ali su i ostali igrali. Uostalom, sjetite se utakmice protiv Hrvatske, čovjek sam igrao. E neće ići. Moraju se i ostali razigrati. Znamo koliko nam znači kada i Mašić proradi. Nikad mi neće biti jasno kako onaj bandov Kikanović fula onoliko zicera, kao što je i sinoć u prvom napadu. Mislim da Bavčić može puno bolje od njega odigrati.
Zack i Gordić solidni, za ostale i ne mogu dati neku ocjenu.
Živim u uvjerenju da možemo puno bolje.
I zaboravi napisat, jest me onaj izdajica Begić nerviro, ebem mu sve.
Kao što su mnogi primijetili, ja ne vidim izrađenih akcija. Sve se svodi na Teletovića. Imali smo mi i Markovića, ali su i ostali igrali. Uostalom, sjetite se utakmice protiv Hrvatske, čovjek sam igrao. E neće ići. Moraju se i ostali razigrati. Znamo koliko nam znači kada i Mašić proradi. Nikad mi neće biti jasno kako onaj bandov Kikanović fula onoliko zicera, kao što je i sinoć u prvom napadu. Mislim da Bavčić može puno bolje od njega odigrati.
Zack i Gordić solidni, za ostale i ne mogu dati neku ocjenu.
Živim u uvjerenju da možemo puno bolje.
I zaboravi napisat, jest me onaj izdajica Begić nerviro, ebem mu sve.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Vedad87 je napisao/la:Definitivno Filip A. ispada. Selektor mu se zahvalio i moze se vratiti u klub.
Tako i treba. Neznam zasto je on i Halilovic dobili uopste poziv. Bolje je bilo Buzu, Vrabca il Nurkica pozvat
U kolko danas igraju protiv rusije ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
18:00 hking33 je napisao/la:U kolko danas igraju protiv rusije ?
Rezultat na rezul.tati.com
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
HvalaUnofficialpage je napisao/la:18:00 hking33 je napisao/la:U kolko danas igraju protiv rusije ?
Rezultat na rezul.tati.com
- Ponos Torina
- Kontakt:
zar nema prenosa BIH-Rusija ???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Utakmica je zatvorenog tipa, shodno tome, nemaPonos Torina je napisao/la:zar nema prenosa BIH-Rusija ???
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
ok hvalaVedad87 je napisao/la:Utakmica je zatvorenog tipa, shodno tome, nemaPonos Torina je napisao/la:zar nema prenosa BIH-Rusija ???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
tekstualni prenos na nama omiljenom sportsport

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://live.baskethotel.com/kzs/?&lang=1" onclick="window.open(this.href);return false; live score 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ajmo momcoviii
Za sad i dalje loše. Vidjet ćemo...kao da su u nekom grču. Evo Mirza već dvije izgubljene
Edit: Evo Mirza poludio
preuzeo stvar u svoje ruke 
Edit: Evo Mirza poludio
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Igraju li ovi nasi momci ili se zahebavaju 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.