Ne bi' se ja bunioEvolution87 je napisao/la:![]()
da nafataš kakvu španjolku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne bi' se ja bunioEvolution87 je napisao/la:![]()
da nafataš kakvu španjolku
bitno je da bude neka, a sad koja je to je manje bitnoDex je napisao/la:Ne bi' se ja bunioEvolution87 je napisao/la:![]()
da nafataš kakvu španjolkumože i Beograđanka
Naravno, samo da je trebaEvolution87 je napisao/la:bitno je da bude neka, a sad koja je to je manje bitnoDex je napisao/la:Ne bi' se ja bunioEvolution87 je napisao/la:![]()
da nafataš kakvu španjolkumože i Beograđanka
onda nece biti nikakvih problema, iskusan si ti momcilukDex je napisao/la:Sreća nije potrebnaIskustvo samo
Aj hbte, sad sam moro rođaka čuvat
Preisksusan za svoje godineEvolution87 je napisao/la:onda nece biti nikakvih problema, iskusan si ti momcilukDex je napisao/la:Sreća nije potrebnaIskustvo samo
Aj hbte, sad sam moro rođaka čuvat
tekma piva i gotivaDex je napisao/la:Preisksusan za svoje godineEvolution87 je napisao/la:onda nece biti nikakvih problema, iskusan si ti momcilukDex je napisao/la:Sreća nije potrebnaIskustvo samo
Aj hbte, sad sam moro rođaka čuvat![]()
Aj valja dočekat pola 7 i tekmu, kakav grad, kakvo sve, United se gleda
Možda kroki otvorim, da se počastim s tim, nisam ta čuda jeo ne pamtim, piva ne, samo senzacijaEvolution87 je napisao/la: tekma piva i gotiva![]()
samo ja cekam Sarajevo, jedino mi krivo sto u binjetre nisam otisao. ima vec 2-3 puta kako kontam da odem, ali uvijek se nesta desi sto me sprijeci. Do godine vise srece
ma ja ujutro putujem pa ne mogu, ali jbg. bit ce vremenaDex je napisao/la:Možda kroki otvorim, da se počastim s tim, nisam ta čuda jeo ne pamtim, piva ne, samo senzacijaEvolution87 je napisao/la: tekma piva i gotiva![]()
samo ja cekam Sarajevo, jedino mi krivo sto u binjetre nisam otisao. ima vec 2-3 puta kako kontam da odem, ali uvijek se nesta desi sto me sprijeci. Do godine vise sreceJa se kanim uvijek negdje, i onda u kaznu uletim il tako nešto
Bit će ako ništa sljedeće godineEvolution87 je napisao/la: ma ja ujutro putujem pa ne mogu, ali jbg. bit ce vremena![]()
odoh sada, nastavlja se ona liga pa moram igrati po ovom dzehennemu