dzoni nisam mislio na tebe, bilo ih je jedno stotinjak danas
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ja imam nešto protiv liverpula, bolje se zapitaj šta 90% vaše raje ima protiv arsenala ovih dana. Realnost je da je Arsenal čitavu deceniju pa ako hoćeš i 2 bolji tim od liverpula tako da je onaj komentar za bentekea je čista provokacija.
Vođa zna.
Sta bi sa Sagnom, jel' ziv ostade ? 
Inace, ono penala nije vidjelo, a ni onaj crveni mi nije bio bas najjasniji ( pustili su samo jedan ponovljeni snimak na kojem se i nije previse vidjelo ).
U svakom slucaju, slab i nemocan Arsenal, i pored nekih greski sudaca nisu zasluzili 3 boda.
Inace, ono penala nije vidjelo, a ni onaj crveni mi nije bio bas najjasniji ( pustili su samo jedan ponovljeni snimak na kojem se i nije previse vidjelo ).
U svakom slucaju, slab i nemocan Arsenal, i pored nekih greski sudaca nisu zasluzili 3 boda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
"Oxlade-Chamberlain, Gibbs, Sagna. Gibbs has a deep cut. Sagna and Rosicky have problems. Wilshere - I don't know how he will respond after the full 90 minutes. Ramsey has a problem after a kick at his ankle. On that front, we have done quite well."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sreca moja nije me bilo 3 dana,tek sad dosao s puta pa nisam gledao ovaj jad i cemer.
1946

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Rockefeller
- Kontakt:
Kako Head vjesto izbjegava tekme kad Olivier pogadja.
Nadam se da ces gledati narednu. Sad si dosao sa puta.
Inace da vam prenesem informaciju kako je Arsenal pobjedio samo 20% utakmica bez Artete. Sad je to i gore jer ovu nisam brojao. I kad kazu ljudi Arteta nam na teretu...
Inace da vam prenesem informaciju kako je Arsenal pobjedio samo 20% utakmica bez Artete. Sad je to i gore jer ovu nisam brojao. I kad kazu ljudi Arteta nam na teretu...
Rockefeller je napisao/la:Kako Head vjesto izbjegava tekme kad Olivier pogadja.![]()
Odma se vidi da on fali, al bas ono, Arteta pametno pravi faulove, zaustavi protivnicki napad, nekad bespotrebno ali danas se stvarno vidjelo koliko on fali..
nisam očekivao od druga otela da troluje iako su neki od naših navijača liverpoolu čestitali pobjedu, al eto vidi se ko su ovdje najbolji navijači.
i guneri moji izgleda da je chambo long term
on why it's so difficult to buy players for Arsenal…
i guneri moji izgleda da je chambo long term
on why it's so difficult to buy players for Arsenal…
We take our work seriously and believe me, we analyse every single player in the world. We work 24 hours a day for that. When we make decisions, we take it seriously. People try to think we do not want to spend. We want [to]. We are ready to buy players.
Vođa zna.
nema nista od onoga,ne mijenjam tim.Cautinho je napisao/la:@Head mozes li se javiti u PP?
@arnele
bio malo kod legende u gorazdu.
1946
- billythekid
- Kontakt:
Ja uopste ne mrzim Arsenal,vi ste nam prodali Robina,najboljeg napadaca lige i hvala vam,uvjek biram vas ispred plastike Chelsea i Citija,samo sto se vasa politika mora mijenjati
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
U Arsenalu negdje grijese kod pripreme igraca. Previse je povreda.
Persi u Junajtedu jos uvijek nije bio povrijedjen. Vidjet cemo kako ce podnijeti Mojesove treninge. Isti je vec primio kritike da pretjeruje sa treniznima.
Persi u Junajtedu jos uvijek nije bio povrijedjen. Vidjet cemo kako ce podnijeti Mojesove treninge. Isti je vec primio kritike da pretjeruje sa treniznima.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- billythekid
- Kontakt:
samo lagano i bez srkleta,jedan poraz ne znaaci nistanedim1993 je napisao/la:ma paranoja ti si legenda
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Šta reći ? Raspad sistema ! 
po vama je odma raspad sistema. i sa igračem manje igra je bila dobra i neke šanse su se morale realizovat al sportske sreće je falilo i eto. što se tiče poraza to sudiji na dušu. i sad ne kontam kakav je tu raspad sistema. Oni su profesionalci neće oni plakat ko mi nakon poraza.
Jedino što ozbiljno zabrinjava su povrede, ako je istina ono za Oxa...
Vođa zna.
Ne mogu vjerovati da smo opet izgubili utakmicu na isti fazon. Vec dugo vremena imamo problem kada prvi damo gol. Umjesto da utrpamo jos 2-3 i lagano privedemo utakmicu kraju, odmah se opustimo i protivnik to zna iskoristiti. I danas smo sjajno poceli, ali opsutanje nakon datog gola nas je kostalo pobjede. Naravno da jedan poraz nista ne znaci, ali sada se ovi bodovi moraju nadoknaditi protiv ekipa kakve su United, City, Chelsea....
Fakat nam se igraci povrijedjuju kao da imaju staklene noge. I u tom pogledu nesto ne stima vec duze vrijeme, a Wenger polako gubi konce i na ostalim poljima. Prije svega na transferima, a evo i na igri. Nadam se da ce Vodja ovo opet uzeti u svoje ruke i da cemo ove sezone uzeti barem jedan trofej.
Fakat nam se igraci povrijedjuju kao da imaju staklene noge. I u tom pogledu nesto ne stima vec duze vrijeme, a Wenger polako gubi konce i na ostalim poljima. Prije svega na transferima, a evo i na igri. Nadam se da ce Vodja ovo opet uzeti u svoje ruke i da cemo ove sezone uzeti barem jedan trofej.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ma nije to samo zbog poraza, da je samo zbog toga.nedim1993 je napisao/la:po vama je odma raspad sistema. i sa igračem manje igra je bila dobra i neke šanse su se morale realizovat al sportske sreće je falilo i eto. što se tiče poraza to sudiji na dušu. i sad ne kontam kakav je tu raspad sistema. Oni su profesionalci neće oni plakat ko mi nakon poraza.
1. Kada smo poveli to je već trebalo biti gotovo
2. Kada god povedemo ponavlja se stari problem, opuštanje kao da je sve riješeno
3. Psihička nezrelost tima, prije svega zbog sudijskih grešaka koje su previše uticale na igrače
4. Onda povrijeđeni igrači koji nisu smjeli da budu povrijeđeni
5. I budala više vidi da su potrebna pojačanja ali kaže Wenger da i dalje radi na tome
6. Cazorla je morao igrati u prvoj postavi
...
Svi ovi razlozi imaju neki uzrok zašto je to bilo ovako. Koji je uzrok ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.