FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bijeligolub
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne mozemo ni opucati jer igramo s malo ozbiljnoj ekipom od Travnika, a tu Adilovic ne moze primiti lopte. Odbrana jeste losa, ali tesko je igrati s 10 igraca, posebno bez napadaca!!dino lj je napisao/la:Mi smo jedina ekipa ciji igraci nemaju muda da opucaju van sesnaesterca, isti kao da im neko stavi veto prije tekme.EuroSport je napisao/la:Cetvrta utakmica PL-BH Zeljeznicar igra sa 10 igraca, odnosno bez napadaca. Kako dati gol?!
a i ovaj primitivizam u banja luci, fino ošinut po džepu, samo zbog ovog 'balije'. sve dok budu ovakva skandiranja nećemo mi napraviti ligu kako bog zapovijeda.
Odlazi Safete.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Sada cemo mi ko Amerika preokrenuti. A ovi primitivci samo vrijedjaju nesto gaZi Balije itd
Nije da ne mozemo sansu stvoriti, nego jednostavno ne znamo, ubijaju nas ljudi sa svih strana. Izbaciti Adilovica i krenuti sa Hodzicem u nastavku.
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 17 avg 2013, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
koliko ne pucamo fakat k'o da to stručni štab naređuje. a u plzenu zabijemo jedan gol izvan 16 i jedan sa ruba 16 ekipi koja je svemirski brod za sve ove.
u banja luci balijske pi*ke cijelu utakmicu, cijela tribina - očekivani i uobičajeni dekor, kod nas deset sekundi prenese nekoliko desetina idiota - sarajevo teheran i dvije utakmice bez navijača.
u banja luci balijske pi*ke cijelu utakmicu, cijela tribina - očekivani i uobičajeni dekor, kod nas deset sekundi prenese nekoliko desetina idiota - sarajevo teheran i dvije utakmice bez navijača.
Treba dvojicu promijenit odmah na poluvremenu,ne znam samo ko da izadje tezak je izbor 
SLOBODA NAVIJAČIMA
Sramotno prvo poluvrijeme, treba ih Dino izsamarati sve u svlacionici. Ne zna se ko je gori sa loptom se ne mogu sastaviti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
kerla 10 istih prekrsaja napravio
Neće oni biti kažnjeni za ovo mi ćemo dobiti kaznu što smo mirno slušali ove divljake genocidne!
Ne znamo kad u napadu imamo krampu. On sam je izgubio 10 lopti a nije primio dvije kako trebe. Ostatak ekipe ne izgleda lose. Greska golmana se desava, a Kerla se trudi greske su moguce i oprostive svakako.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Adilovic napolje nega udje Hodzic, a Selimovic u napad Hodzic na krilo
ne izgleda vraga, odbrane nema nikako. a vezni red ni jednu poluopasnu loptu nije dao za napadače i krila.EuroSport je napisao/la:Ne znamo kad u napadu imamo krampu. On sam je izgubio 10 lopti a nije primio dvije kako trebe. Ostatak ekipe ne izgleda lose. Greska golmana se desava, a Kerla se trudi greske su moguce i oprostive svakako.
- corleone87
- Kontakt:
Koji manekeni majko moja mila,sramota,znaci prilike nismo imali.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sve se moze kada imas volje, ali kada nemas volje, upravo ovakvo nesto ti se desi...
Bolje sada da se ovo desi, neko kasnije.
Znate i sami, da jedan ovakav mec mora biti u sezoni...
Bolje sada da se ovo desi, neko kasnije.
Znate i sami, da jedan ovakav mec mora biti u sezoni...
- Trequartista
- Kontakt:
Ma realno i naši igraju ko najveće čkepi. Svejedno im i tako se ponašaju, bit će kresanja plaća, sigurno.
Razočaran sam, ali opet od 3 gostovanja u prva 4 kola dosta 6 bodova.
Razočaran sam, ali opet od 3 gostovanja u prva 4 kola dosta 6 bodova.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Igramo pristojno, kontrolisali smo sve... Jel ovaj napusen?
...Život za Široki...
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Mogu mislit sta im Amar u svlacionici govori
Colic ulaz hahahha a Bucan izlazi eh J*** ti fudbal
Sta ovo Dino prica na poluvremenu?
Kontrolisemo sve...eh..
Ako se dogodi kakvo cudo,eto nam boda...a Lesinari ko Lesinari..primitivni i jos jednom pokazuju ko su oni zapravo..
Ako se dogodi kakvo cudo,eto nam boda...a Lesinari ko Lesinari..primitivni i jos jednom pokazuju ko su oni zapravo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.