FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ovo Dino prica na poluvremenu?
Kontrolisemo sve...eh..
Ako se dogodi kakvo cudo,eto nam boda...a Lesinari ko Lesinari..primitivni i jos jednom pokazuju ko su oni zapravo..

Ako se dogodi kakvo cudo,eto nam boda...a Lesinari ko Lesinari..primitivni i jos jednom pokazuju ko su oni zapravo..
imamo terensku inicijativu i ulazi čolić da to kruniše.ŠB_Fidelis je napisao/la:Igramo pristojno, kontrolisali smo sve... Jel ovaj napusen?

Odlazi Safete.
Ti si vjerovatno napušen, rekao je do gola...ŠB_Fidelis je napisao/la:Igramo pristojno, kontrolisali smo sve... Jel ovaj napusen?
- KosevskoHill
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kako ono ide .. "poraz zaboli,sreca utihne,ali ljubav prema tebi nikad ne prestaje".?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
I meni nije jasan al nikakoŠB_Fidelis je napisao/la:Igramo pristojno, kontrolisali smo sve... Jel ovaj napusen?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
samo što je gol pao u 18' minuti a dino kaže do tridesete...pinki je napisao/la:Ti si vjerovatno napušen, rekao je do gola...ŠB_Fidelis je napisao/la:Igramo pristojno, kontrolisali smo sve... Jel ovaj napusen?

flegman pravi

ja ko li ono rece danas tri bobe,igramo ko **** bice dobro ako petaka ne primimo,e moj Amare ti Dini dao da vodi ti,i hebo te vise Adilovic
Muharemovicu odlazi iz Zelje
-
- Kontakt:
Ma sada Amar drzi predavanje ako nista preko mobitela. Da li ima Boga neka se Colic vise povrijedi cuj on ulazi hahahha ne izasao sa terena iznijeli ga
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije ni do gola fakticki, to je samo otvaranje utakmice, a boga mi covjek tu prica o fakticki cijelom poluvremenu, a ne samo do gola, kao da vodi ili drzi cvrstu nulu, Osim bi makar rekao ''ne valja i gotovo'' i uradio nesto konkretno, ovaj nije dobar sekunde, potentna roba.pinki je napisao/la:Ti si vjerovatno napušen, rekao je do gola...ŠB_Fidelis je napisao/la:Igramo pristojno, kontrolisali smo sve... Jel ovaj napusen?

Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 17 avg 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Krenimo od sudije koji svira sve i svasta, i pored 30 prekrsaja za polvrijeme on produzi minut.Odbrana katastrofa dodaju se po 16 metara ne znaju nabit loptu kad nabiju loptu, sta radi veza? Meni je samo zao sto nema zalaganja i totalna nezainteresovanost.Nas su izdominirali ljudi na terenu, sastavili se nismo sa loptom.
O indijancima na tribini nemam rijeci.I o voditelju naravno.
O indijancima na tribini nemam rijeci.I o voditelju naravno.
niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- fanatic1991
- Kontakt:
jes me obradovao kad rece mali colic ulazi -.-" al et ko zna mozda on sta napravi 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zalosno je to,da je veza pala na Sadikovica,ja mislim da momak u zivotu nije igrao zadnjeg veznog,sad se vidi sta nam znaci Tomic..svraka i adilovic napolje
Tanko... Svraka se ne vidi, Stana ne zna koji mu je zadatak na terenu. Štoperi katastrofa.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Bit ce ovo sve ok
haha istina živa, kod njega vremenska razlika +12 minutaChWilla je napisao/la:samo što je gol pao u 18' minuti a dino kaže do tridesete...pinki je napisao/la:Ti si vjerovatno napušen, rekao je do gola...ŠB_Fidelis je napisao/la:Igramo pristojno, kontrolisali smo sve... Jel ovaj napusen?![]()
flegman pravi

-
- Kontakt:
Ma lose skroz. Ne znam sto napadate Kerlu, odbrana je losa sto jest jest, ali brate moras nekad primat golove. Ne moze onaj levat igrat u napadu nema sanse. Eto odbana je prve tri tekme odigrala beton a sta je onaj kloc uradio. NISTA. Moze on sad zabit 4 gola, al opet ce biti levat. Pa ljudi nece da dolaze radi njega na utakmice. Ne znam kome treba ovo vise. Ne mogu majke mi. Sto igra uopste ? Bolje da izadje bar mu niko nece dodavati, pokusat ce se nesto drugo, a kad ide prema njemu lopta ko da si je u aut nabio, zapravo gore jer kad u aut nabijes malo usporis protivnicki napad. Nece se nikad prodat, to je cinjenica, ne znam sto ga jos moramo gledati. Podrzavam sve igrace, i ovu krampu sam podrzavao ali ne mogu vise, place mi se ebo ga adilovic vise.