FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nisam gledao utakmicu od početka.Može li mi neko objasniti zažto je ono Dino dao onakvu izjavu ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Trequartista
- Kontakt:
Dino gospodin, dostojna zamjena Siru na klupi. 
Ma s obzirom na sva zadržavanja trebalo se produžiti minimalno 7 minuta, ali eto...
Doduše za mene ovo lično i nije neku gubitak, u borbi za titulu nisam računao na bodove iz Banja Luke, ali svakako postoji gorčina zbog poraza.

Ma s obzirom na sva zadržavanja trebalo se produžiti minimalno 7 minuta, ali eto...

Doduše za mene ovo lično i nije neku gubitak, u borbi za titulu nisam računao na bodove iz Banja Luke, ali svakako postoji gorčina zbog poraza.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
Dok Borac moze nosit bodove sa Otoke , Koševa i Grbavice, u Banja Luci niko ne smije pobijedit
Bravo Dino
Bravo Dino

-
- Kontakt:
NE KONTAM SAMO ZASTO JE BUCANA IZBACIO NA POLUVREMENU I UBACIO ONOG UHLJUPA!?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Šta je rekao Dino pred kraj?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
"Mi bi osvojili 700 puta titulu" 
Zna Suko na sta je mislio, samo eto nije njegovo da prica o tome, komentator je.

Zna Suko na sta je mislio, samo eto nije njegovo da prica o tome, komentator je.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A jbg, sta reci nakon svega. Ipak cestitke nasim na ovom pritisku u drugom dijelu.
Moram istaci da sam pogrijesio, i Dzurbuzovic me ubravo debantovao jer izgleda nije se radilo u pitanju volje nasih momaka, neko o atmosferi koja se stvorila protiv nas. Borac je zasluzeno slavio, niko to ne osporava ali razlika u kvalitetu ipak postoji. Danas je pobijedio spretniji tim i treba ljudima cestitati. Imam cemo revans u drugom dijelu i fino im napraviti identican ambijent, pa cemo vidjeti kako ce se ovoga puta oni osjecati na Grbavici.
Sto se igraca tice, mozda je malo ranije Dino trebao Bajica ubaciti umjesto Svrake, koji je bio izgleda najvise isprepadan od svih igraca. Adilovic, stecem dojam da ce momak deset puta pogoditi iz teze sitvacije nego iz lakse.
Sve u svemu, izvuci maksimum iz svega ovoga.
FORZAAA ZELJOOOO...
Moram istaci da sam pogrijesio, i Dzurbuzovic me ubravo debantovao jer izgleda nije se radilo u pitanju volje nasih momaka, neko o atmosferi koja se stvorila protiv nas. Borac je zasluzeno slavio, niko to ne osporava ali razlika u kvalitetu ipak postoji. Danas je pobijedio spretniji tim i treba ljudima cestitati. Imam cemo revans u drugom dijelu i fino im napraviti identican ambijent, pa cemo vidjeti kako ce se ovoga puta oni osjecati na Grbavici.
Sto se igraca tice, mozda je malo ranije Dino trebao Bajica ubaciti umjesto Svrake, koji je bio izgleda najvise isprepadan od svih igraca. Adilovic, stecem dojam da ce momak deset puta pogoditi iz teze sitvacije nego iz lakse.
Sve u svemu, izvuci maksimum iz svega ovoga.
FORZAAA ZELJOOOO...
Jao p.ičketina ubacuju loptu u zadnjoj minuti pa koliki su to primitivci bijedni majku im.Ne navijam za želju,ali ovo je fuj!
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 17 avg 2013, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Jel` moze neko napisati sta je Dino rekao tacno, bas me interesuje a od nervoze nisam htio gledati nista nakon kraja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
zbog skandiranja b.alije i druge uvredljive stvari...RodjeniiBrato je napisao/la:Nisam gledao utakmicu od početka.Može li mi neko objasniti zažto je ono Dino dao onakvu izjavu ?

-
- Kontakt:
Jel ovo onaj Suko bio komentator?
Ono ubacivanje još jedne lopte u teren dok traje igra samo kod nas ima 'bem ti ligu i majku
. Nek se oni prošetavaju dok izmjena traje treba im 5 minuta sa terena da izađu fuj

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
EuroSport je napisao/la:Nek im je reko, bravo Dino!
Sta je reko Dino i kakve je reakcija bila ???
- corleone87
- Kontakt:
Kod nas jedina greska sto nam igraci kao sto su Hodzic i Bajic svaku utakmicu pocinju sa klupe i sto se daju prilike nekim umisljenim manekenima da igraju.Hodzic proslu sezonu jedan od najzasluznijih sto smo osvojili titulu i momak svaku tekmu pocinje sa klupe.Onaj Svraka nije pasa sastavio kako treba,lik nema pojma o fudbalu,fol on nesta suta sa distance.Adilovica je izvukao ovaj gol koliko toliko,ali po meni je on taraba zesca i nije ni cudo sto nemoze nigdje da se proda.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bravo Dino za komentar, indijanci budu docekani u sarajevu na najbolji nacin a vidjelo se kao i svaki put kakva lakrdija je ovo bila, od dugovlacenja igre do valjanja, do sudije i do nasih debila.
Indijanci na tribini ne smiju u sarajevu spomenut ove pjesme od veceras, pa dosli u bastu svoju pa se kurce.
p.s LAZNI KAPITEN NA KLUPU !
Ja se nadam da ga Amar stavlja samo da bi ga sto prije prodo, jer ovo veceras je cisti bezobrazluk od strane istog.
Indijanci na tribini ne smiju u sarajevu spomenut ove pjesme od veceras, pa dosli u bastu svoju pa se kurce.
p.s LAZNI KAPITEN NA KLUPU !
Ja se nadam da ga Amar stavlja samo da bi ga sto prije prodo, jer ovo veceras je cisti bezobrazluk od strane istog.
Jamaku kapitensku traku.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Oni nas ubili u prvom, mi njih jos vise u drugom poluvremenu. Mali milion sansi nismo iskoristili, ali kad ovakvu priliku nismo iskoristili onda nismo ni zaslužili bod(ove). Svraka totalno van ritma. Bravo za Adila i Jamaka. Idemo dalje, ovo je jedno od najtežiš gostovanja i tako je kako je. Sportske atmosfere u Banja Luci nema i to je to.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Mislim da se dino nije trebao spustati na onaj nivo,ja sam mislio da su onakve stvari prevazidjene cak i u ovoj ligi kakva jest ali sam pogrijesio.Mislim da smo mi krivi jer onakvim ekipama kakva je vecerasnja ekipa borca zeljo treba trpati po tri komada sa pola snage i kraj price,ako nece da postuju nek se boje!
AMAR OSIM!!!
Realno sami smo krivi,najvise zbog svojih nedoatataka,I limitiranosti pojedinih igraca.jamak je odlican,ova djeca su izuzetno opasna,I trebaju vise igrat.
Svaka cast dini,a ovim sto I'm nije jasno,treba reci da je publika odvratna,valjanje zadrzavanje,pa brat bratu ako nije trebao produzit 10 minuta.samo 3 minute pomoc ukazivali avdukicu,svaki aut minut I'm trebao,gol aut minut,I tako 6 ili 7 minuta.na kraju vrhunac seljakluka ona lopta na kraju.
**** nas ja sam znao da necemo izjwdnacit, ali ovo je fakat dino upravu za sve sto je rekao
Svaka cast dini,a ovim sto I'm nije jasno,treba reci da je publika odvratna,valjanje zadrzavanje,pa brat bratu ako nije trebao produzit 10 minuta.samo 3 minute pomoc ukazivali avdukicu,svaki aut minut I'm trebao,gol aut minut,I tako 6 ili 7 minuta.na kraju vrhunac seljakluka ona lopta na kraju.
**** nas ja sam znao da necemo izjwdnacit, ali ovo je fakat dino upravu za sve sto je rekao
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nikako mi nije jasna ova izjava na kraju utakmice. Prilicno primitivno je to izgledalo. To je ona stara bosanska kad se gubi svi su ostali krivi a samo on nije. Zeljo je imao sasvim korektno sudjenje za nase uslove. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.