RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 17 avg 2013, 21:20

Zvonić je nejak, gubi duele opasno, zato KLUPA! Ibro pošto si ti bio branić u svojoj karijeri, daj bolan neka malo igraju agresivnije i ofanzivnije, jer ovog Čelika bi druga ekipa dobila bez velike muke, ali realno...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 avg 2013, 21:25

Bilo kako bilo,da nam je neko ponudio 7 bodova iz prva 4 kola,mislim da bi svi to prihvatili.
Jer,budimo realni u Čelik i ŠB nisu nimalo lagane ekipe za gostovanja.
Pobjeda protiv Olimpica bi bila dovoljna da se opet vinemo visoko,i to treba dobiti.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 avg 2013, 21:28

borbenost je OK! to im je IBRO usadio, ali ja barem želim s.e.x. :lol: :lol: na terenu, tj. atraktivnu igru s finim pasovima i razvlačenje protivnika, da se umore od trke, ali Zvonić i Kodro, taj ugođaj uništavaju, i nema ćeifa..

ako ne budemo igrali od noge do noge, i ako budemo preskakali igru na silu, gubimo 100%, zapamtite... :!:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 avg 2013, 21:31

Moje mišljenje je da mi imamo super ekipu,ali nam je večeras falilo hrabrosti i samopouzdanja kada se krene prema naprijed.Da smo malo hrabrije išli prema golu Čelika, siguran sam da bi se večeras iz Zenice vratili sa 3 boda.

Što se tiče one šanse Ramovića,svak vidi promošaj,mislim i meni je krivo,ali niko nije prokomentariso kako je izbacio igrača prije toga i stvorio sam sebi šansu,jeste sve to pada u vodu kada promašiš ono ali ipak to se dešava i najboljim.Uglavnom sve u svemu zadovoljan sam bodom i mislim da smo malo pi.č.k.asta :D ekipa ,ali eto valjda će se i to promijeniti.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 avg 2013, 21:41

Vozdra rodjaci, sta ima kod vas? :D

Bice prenos utakmice Velez - Olimpic mislim na BHT1 ako hocete da znate.
Hoce li Maletic igrati?? Torlak ce debitirati protiv vas.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 17 avg 2013, 21:50

Moram odmah reci da ovu raju moram nazvati apsolutnim neznalicima sto se tice fudbala vi ste totalne neznalice.Vi nemate pojma sta je teorija, praksa, pritisak, nervoza i ostale stvari bitne za fudbal.Ako nista drugo ne znate osim lajat onda nemojte ni komentarisat.Evo vam samo par stvari pa vi razmisljajte i dalje na svoj nacin.Poslije glat pobjede Sirokog gdje smo mi sebe sami pobijedili i ruku na srce izgledali samo kao lutajuca skupina slucajno skupljenih momaka, poslije cijelosedmicnog pritiska na celikove igrace vjerujte mi da se vise nikad nisam bojao nego ovo gostovanje.Da smo Zvijezdi ili Leotaru danas isli umro bih od straha a ne Čeliku.Da u pravu ste mogli smo ici na tri boda ali poslije 90 minute, upravu ste Čelik nije kakav je opisan, upravu ste ali poslije 90 minute sto znaci da je sad lako biti pametan i govorit da smo trebali biti borbeniji i agresivniji a i fizicki smo spremniji.ALI TO SVE VRIJEDI POSLIJE 90-TE MINUTE.U 19:00 svi mi stavili bi ruke u vatru da nam je bod na bilo koji nacin.Mislim da je i stručni štab slično razmišljao.Prije svega bod kao bod ne znaci puno ali u ovom trenutku znaci mnogo vise nego tri boda.Mislim da je igra postavljena prevashodno na bod a onda iz igre sta se desi desi.Zato vas molim nemojte trazit dlaku u jajetu i roncat bezveze.Oni koji su nekad bar malo igrali fudbal moraju znati i osjecati koji je pritisak bio na ekipu.O igracima vam necu puno govorit zadrzat cu za sebe ali jedno ne mogu presutit - Mujo Kodro.Na ovom momku se vidi koliko vi nemate pojma o fudbalu.Ja ga necu braniti niti cu reci da je neki dobar igrac ili da je nezamjenjiv ali cu vam reci jedno pa vi prosudite.Kad igra Mujo Majketu je 80% lakse igrati, pola tereta trke prebaci na Muju prekidanje napada isto prebaci na Kodru i onda je Majke sposoban da da vise doprinosa naprijed, vise lopti naprijed,vise udaraca na gol, i vise igre prema naprijed.Neke utakmice koje nije igrao Mujo Majke se nije mogao prepoznati vjerujte mi.Zato molim vas nisu svi Kulje i Baka neko mora biti Ledic (Ceka) i Dadza (Prskalo).Stariji znaju sta sam htio reci.Zato Ibro ne gledaj komentare idu utakmicu po utakmicu na pauzi jos jedno pojacanje u napad i to bi trebalo biti to za proljece budimo realni puna saka brade ako na bilo koji nacin izborimo Evropu jer vjerujem da je ovo jedan duzi proces pa sve sto dode na brzinu i ode na brzinu zato polako draga moja raja i malo strpljenja puno podrske klubu i vidimo se u subotu protiv Olimpica.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 avg 2013, 22:03

Crvenarmija je napisao/la:Moram odmah reci da ovu raju moram nazvati apsolutnim neznalicima sto se tice fudbala vi ste totalne neznalice.Vi nemate pojma sta je teorija, praksa, pritisak, nervoza i ostale stvari bitne za fudbal.Ako nista drugo ne znate osim lajat onda nemojte ni komentarisat.Evo vam samo par stvari pa vi razmisljajte i dalje na svoj nacin.Poslije glat pobjede Sirokog gdje smo mi sebe sami pobijedili i ruku na srce izgledali samo kao lutajuca skupina slucajno skupljenih momaka, poslije cijelosedmicnog pritiska na celikove igrace vjerujte mi da se vise nikad nisam bojao nego ovo gostovanje.Da smo Zvijezdi ili Leotaru danas isli umro bih od straha a ne Čeliku.Da u pravu ste mogli smo ici na tri boda ali poslije 90 minute, upravu ste Čelik nije kakav je opisan, upravu ste ali poslije 90 minute sto znaci da je sad lako biti pametan i govorit da smo trebali biti borbeniji i agresivniji a i fizicki smo spremniji.ALI TO SVE VRIJEDI POSLIJE 90-TE MINUTE.U 19:00 svi mi stavili bi ruke u vatru da nam je bod na bilo koji nacin.Mislim da je i stručni štab slično razmišljao.Prije svega bod kao bod ne znaci puno ali u ovom trenutku znaci mnogo vise nego tri boda.Mislim da je igra postavljena prevashodno na bod a onda iz igre sta se desi desi.Zato vas molim nemojte trazit dlaku u jajetu i roncat bezveze.Oni koji su nekad bar malo igrali fudbal moraju znati i osjecati koji je pritisak bio na ekipu.O igracima vam necu puno govorit zadrzat cu za sebe ali jedno ne mogu presutit - Mujo Kodro.Na ovom momku se vidi koliko vi nemate pojma o fudbalu.Ja ga necu braniti niti cu reci da je neki dobar igrac ili da je nezamjenjiv ali cu vam reci jedno pa vi prosudite.Kad igra Mujo Majketu je 80% lakse igrati, pola tereta trke prebaci na Muju prekidanje napada isto prebaci na Kodru i onda je Majke sposoban da da vise doprinosa naprijed, vise lopti naprijed,vise udaraca na gol, i vise igre prema naprijed.Neke utakmice koje nije igrao Mujo Majke se nije mogao prepoznati vjerujte mi.Zato molim vas nisu svi Kulje i Baka neko mora biti Ledic (Ceka) i Dadza (Prskalo).Stariji znaju sta sam htio reci.Zato Ibro ne gledaj komentare idu utakmicu po utakmicu na pauzi jos jedno pojacanje u napad i to bi trebalo biti to za proljece budimo realni puna saka brade ako na bilo koji nacin izborimo Evropu jer vjerujem da je ovo jedan duzi proces pa sve sto dode na brzinu i ode na brzinu zato polako draga moja raja i malo strpljenja puno podrske klubu i vidimo se u subotu protiv Olimpica.
Sležem se skoro sa svim ovim što si napisao, ali sam i dalje mišljenja da smo samo malo prema naprijed trebali biti hrabriji jer imamo naprijed stvarno dobre i veoma brze igrače.Ali sve u svemu ja sam zadovoljan sa ovim bodom iz Zenice s obzirom da je Čeliku imperativ bila danas pobjeda.

PS:Niko ne spominje one prekšaje na Hajdareviću.Da je ono neki evropski sudija sudio, sigurno bi večeras Čelik dobio crveni karton.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 17 avg 2013, 22:13

Izvinjavam se sto opet pisem al da dodam nesto.Prosle smo godine od Celika izgubili 2-0 u sekundi pod Dzafom.I jedna napomena.Danas nam je sudio najveci Velezov mrzitelj i imbicil Goran Paradzik.Ko moze nek pogleda snimak -ni u cemu nas nije ostetio ali je maksimalno protiv nas bio, sto faulova na Hajdarevicu nije svirao ali fala bogu i on ce zavrsit gdje i Smiljko a Veleza ce vazda biti.I jos jednom u subotu je na televiziji pa gledajte opet da nas bude jedno 200 da se ubrukamo.Vidimo se u subotu.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 17 avg 2013, 22:27

RodjeniiBrato je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:Moram odmah reci da ovu raju moram nazvati apsolutnim neznalicima sto se tice fudbala vi ste totalne neznalice.Vi nemate pojma sta je teorija, praksa, pritisak, nervoza i ostale stvari bitne za fudbal.Ako nista drugo ne znate osim lajat onda nemojte ni komentarisat.Evo vam samo par stvari pa vi razmisljajte i dalje na svoj nacin.Poslije glat pobjede Sirokog gdje smo mi sebe sami pobijedili i ruku na srce izgledali samo kao lutajuca skupina slucajno skupljenih momaka, poslije cijelosedmicnog pritiska na celikove igrace vjerujte mi da se vise nikad nisam bojao nego ovo gostovanje.Da smo Zvijezdi ili Leotaru danas isli umro bih od straha a ne Čeliku.Da u pravu ste mogli smo ici na tri boda ali poslije 90 minute, upravu ste Čelik nije kakav je opisan, upravu ste ali poslije 90 minute sto znaci da je sad lako biti pametan i govorit da smo trebali biti borbeniji i agresivniji a i fizicki smo spremniji.ALI TO SVE VRIJEDI POSLIJE 90-TE MINUTE.U 19:00 svi mi stavili bi ruke u vatru da nam je bod na bilo koji nacin.Mislim da je i stručni štab slično razmišljao.Prije svega bod kao bod ne znaci puno ali u ovom trenutku znaci mnogo vise nego tri boda.Mislim da je igra postavljena prevashodno na bod a onda iz igre sta se desi desi.Zato vas molim nemojte trazit dlaku u jajetu i roncat bezveze.Oni koji su nekad bar malo igrali fudbal moraju znati i osjecati koji je pritisak bio na ekipu.O igracima vam necu puno govorit zadrzat cu za sebe ali jedno ne mogu presutit - Mujo Kodro.Na ovom momku se vidi koliko vi nemate pojma o fudbalu.Ja ga necu braniti niti cu reci da je neki dobar igrac ili da je nezamjenjiv ali cu vam reci jedno pa vi prosudite.Kad igra Mujo Majketu je 80% lakse igrati, pola tereta trke prebaci na Muju prekidanje napada isto prebaci na Kodru i onda je Majke sposoban da da vise doprinosa naprijed, vise lopti naprijed,vise udaraca na gol, i vise igre prema naprijed.Neke utakmice koje nije igrao Mujo Majke se nije mogao prepoznati vjerujte mi.Zato molim vas nisu svi Kulje i Baka neko mora biti Ledic (Ceka) i Dadza (Prskalo).Stariji znaju sta sam htio reci.Zato Ibro ne gledaj komentare idu utakmicu po utakmicu na pauzi jos jedno pojacanje u napad i to bi trebalo biti to za proljece budimo realni puna saka brade ako na bilo koji nacin izborimo Evropu jer vjerujem da je ovo jedan duzi proces pa sve sto dode na brzinu i ode na brzinu zato polako draga moja raja i malo strpljenja puno podrske klubu i vidimo se u subotu protiv Olimpica.
Sležem se skoro sa svim ovim što si napisao, ali sam i dalje mišljenja da smo samo malo prema naprijed trebali biti hrabriji jer imamo naprijed stvarno dobre i veoma brze igrače.Ali sve u svemu ja sam zadovoljan sa ovim bodom iz Zenice s obzirom da je Čeliku imperativ bila danas pobjeda.

PS:Niko ne spominje one prekšaje na Hajdareviću.Da je ono neki evropski sudija sudio, sigurno bi večeras Čelik dobio crveni karton.
Ako je pritisak bio na Čelikovim igračima to je nama samo morala biti olakšavajuća okolnost, nikako otežavajuća.Nismo u 95-toj kad se pritisak na goste vršio tako što lokalni kabadahija uđe sa pištoljem i zaprijeti gostima u svlačionici.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 avg 2013, 22:39

Može i mora bolje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 avg 2013, 22:51

Ne znam za vas ali mene raduje igra stopera Zlaje i Merze večeras. Puno bolja igra njih dvojice (realno njihovih kikseva sam se najviše bojao pred utakmicu) i nadam se da više neće biti poklanjanja lopti i pobjeđivanja samih sebe u budućnosti.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 avg 2013, 23:19

vm22 je napisao/la:Ne znam za vas ali mene raduje igra stopera Zlaje i Merze večeras. Puno bolja igra njih dvojice (realno njihovih kikseva sam se najviše bojao pred utakmicu) i nadam se da više neće biti poklanjanja lopti i pobjeđivanja samih sebe u budućnosti.
Večeras su obojica extra odigrali, protiv Olimpica treba Ramu i Jusufbega (nije igrao veceras ni minute, tako da se nije imao od cega umoriti, ima da sjevne protiv Olimpica) stavit u prvih 11, mislim da ih mozemo dobit, ja bi bio zadovoljan i minimalno 1:0 :) samo da ih dobijemo, pa koliko bilo, al biće pravo dobra tekma, gorit će... Uz nasu podrsku momci ce ginut na terenu i aBd pobjediti...

MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 avg 2013, 23:23

Danas ih je bilo strah pobjede. Ako Olimpic uzmu bice druga prica ali mislim da nece.
U ova 4 kola realno najvise sam vidio od Olimpica i mislim da su fizicki trenutno najspremniji u PL.
Celik i Borac su na srecu se spasili od nji jer ljudi igraju dinamicno i do zadnje sekunde.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 avg 2013, 23:26

TNT je napisao/la:Danas ih je bilo strah pobjede. Ako Olimpic uzmu bice druga prica ali mislim da nece.
U ova 4 kola realno najvise sam vidio od Olimpica i mislim da su fizicki trenutno najspremniji u PL.
Celik i Borac su na srecu se spasili od nji jer ljudi igraju dinamicno i do zadnje sekunde.
Ma dobit ce oni po guzi u Mostar :D
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 18 avg 2013, 00:04

Samo ni onaj Rasevic nije toliko beskoristan, dosta je pretrcao veceras.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 00:09

Ma RAja dobro je. Bod protiv Celika kojem je gorilo fenomenalan. Jos da Rama zabi onaj zicer bilo bi divno. Nista nego protiv Olimpica svi na stadion do nova 3 boda koji nas guraju u vrh. Dobro napisa CA da nam je neko ponudio bod prije svi bi prihvatili. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 18 avg 2013, 00:12

ammarc je napisao/la:Samo ni onaj Rasevic nije toliko beskoristan, dosta je pretrcao veceras.
Imate dosta kvalitetnih igrača u tom ofanzivnom dijelu. Mislim da ste najjači tu i na bekovima. Na 4 ofanzivne pozicije (dva krila, ofanzivni vezni i špic) imate Hajdarevića, Okića, Maletića, Raševića, Jusufbegovića, Ramovića, a i Letić može igrati krilo. ;)
Smoke Weed Everyday!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 avg 2013, 02:18

Dosta bod iz zenice jos afterparty u Konjicu poslije :lol: 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 18 avg 2013, 02:20

Nisam gledao tekmu ali mogu reći da sam zadovoljan bodom. Čelik je nezgodna ekipa pogotovo kući. Pošteno, nisam neku vele igru gledao protiv Leotara pa da sam mogao da očekujem pobjedu ali neka su se oni dokopali boda vani, vremenom će sve ostalo krenuti na bolje.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 02:20

ANTIFA ! je napisao/la:Dosta bod iz zenice jos afterparty u Konjicu poslije :lol: 8-)
Kakav after tebra nije valjda Carl Cox u njicuko
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.