effe_sa je napisao/la:Bio odličan u prvom poluvremenu, u drugom potonuo. Dobar je on, nadam se da će dobiti još ovakvih prilika da igra od početka više. Veliki plus za Pepa što ga forsira, koliko-toliko....
Dobro zaboravih prvo poluvrijeme spomenuti
Tad je Bayo kao cjelina izgledao bolje tako da je odma i Shaćir bolje igrao.
I ja se nadam da ce dobiti jos vise prilika a ocigledno je sto ga Pep forsira, igrac kao da ga je on dizajniro.
Nizak, nabijen, brz , ljevak... jos mlad, uhh
effe_sa je napisao/la:On unosi tu mirnoću, pa često i sigurnost u igru, ali na momente se zapita čovjek gdje je on na terenu. Nešto bi više sve htjeli....E sad on izgleda te Pepove zadatke dobro obavlja...
Ma kad sam ja govorio da je on prvotimac

, kad su ga svi pljuvali ...
Iskreno po meni moze i sam igrati 10-ku , kao kod Juppa a to bi znacilo 4-2-3-1, cemu se svi nadamo protiv jacih ekipa.
effe_sa je napisao/la:Fucker, j...č, borac, gigant, heroj.....Kako on sve kulerski odradi i kako ga sa stilom utrpa. Tip igrača koji ja tako volim i cijenim i ne bi nikad mijenjao, ni za Ibre, ni za k..., palce.........
+1
Levat misli da svojim dolaskom ima zagarantovano mjesto u prvih 11
Ako Mandzo ovako nastavi Boga mi nema ga niko pravo staviti na klupu.
effe_sa je napisao/la:Ejjjjj......Alles Muller oder was?
Opet poeni za njega, ovaj put asistencija, u nekim utakmicama je to od njega dosta. Opet trčao, borio se....Ali trenutno nesretno igra. Ma pričekaj Real, Barcu, ManU ili slično.....To su njegove utakmice....Sam kaže da se teže motiviše protiv manjih ekipa.......

Samo kako li onda uvali one golove u Kupu???'
Ma Muller je MANGUPČINA, pa mora igrat.....
effe vjeruj mi da sam znao da bas ti neces dati na Mullera od svih forumasa
Ne sumnjam ja u Mullera protiv velikih ekipa, ali ako ce ovako igrati protiv slabijih, da li Robben zasluzeno sjedi na klupi.
Kad se u ovako sirokom rosteru igra nesretno, cekas na klupi da vratis formu.
Zamjene te Gotze i ostali WC igraci, a ne kao Muller, igrati lose a ostajati u prvoj postavi.
Izgleda da Pep ide po tvojoj logici : Mangupcina koja mora igrati.
effe_sa je napisao/la:Kad ste ga se već dotakli.......
Njemu sve opraštam nakon polufinala s Realom i one penal serije i nakon finala Lige prvaka (to samo izdvojih kao najbitnije, našlo bi se još po nešto). Zato bi mu oprostio i da je danas Eintracht izjednačio. Čovjek je winner tip, junak u velikim pobjedama (već spomenutim), a junak i u velikim porazima (sjetit se samo treba finala onog bolnijeg protiv Chelsea i onih penala....

).
Dobro effe sve to stoji, ali razmazicemo igrace budemo li im oprastali sve zbog stvari koje su ucinili prije godinu dana.
Neuer ima nagon neki koji ga vuce da igra fudbala izvan 16 tokom vaznih utakmica.
Treba ga na treningu pustiti da se izivi a ne ovako da lapsuse pravi u zadnjim minutama.

Nije mu ovo prvi put.
effe_sa je napisao/la: Ko što već prije napisah, Basti je danas bio moderni libero.......

Cudno ga je nekad bilo gledati iza Dantea i Boatenga.
Schweinie kao da se malo udebljao, ili se citav prosirio / nabildao ne znam, ali odavno ga nisam vidio da sprinta.
Nekako tromije izgleda...
Ovako povucen zadnji vezni, ili sto ti kazes libero, zahtjeva dobar pas dugu loptu a manje brzinu.
Tako da vidim generala i sa 33. godine da orkestrira igru kao Pirlo u Juveu, Gerrard u Liverpoolu i Xabi Alonso u Realu.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.