Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- karlovacko
- Kontakt:
Re: Chat
Eno zove te da ga naucis .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Sva sreća pa je večeras on bio jedini koji se ne zna ponašati. 
" onclick="window.open(this.href);return false;pride_of_merseyside je napisao/la:Sva sreća pa je večeras on bio jedini koji se ne zna ponašati.
Nemoj biti tuzna,ne mogu i Liverpool i Zeljo dobiti istim danom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
NHHHHHHHHHHHHHR crvene boje
Senci ti navijas za FK Krajina, nista ljoŽe
NHHHHHHHHHHHHHR crvene boje
Senci ti navijas za FK Krajina, nista ljoŽe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma nisam toliko tužna zbog poraza, više me ove neke gluposti iznerviraju.
Liverpool mi je dovoljno uljepšao dan, poslije toliko vremena, i ne pada mi na pamet da budem tužna.

Senči postao štrumf
Liverpool mi je dovoljno uljepšao dan, poslije toliko vremena, i ne pada mi na pamet da budem tužna.
Senči postao štrumf
Kako bi se tek osjećala da ste Uniteda dobili,a ne Stokea.pride_of_merseyside je napisao/la:Liverpool mi je dovoljno uljepšao dan, poslije toliko vremena, i ne pada mi na pamet da budem tužna.![]()
Ni'e ona tuzna, ona je ponosna sto su izgubili od jace ekipe, koja je haman cijelo 2. poluvrijeme igrala sa igracem manje.
NestA mi ovo poznato.
Ubice me.

Ubice me.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Haj pustit ce vam Borac na Grbavici bodpride_of_merseyside je napisao/la:Ma nisam toliko tužna zbog poraza, više me ove neke gluposti iznerviraju.
Liverpool mi je dovoljno uljepšao dan, poslije toliko vremena, i ne pada mi na pamet da budem tužna.![]()
Senči postao štrumf
Meni je Liverpool uzeo 3 godine zivota danas.
Nisam strumf,ja sam sejtan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nista to, to od prosle/ove sezone.pride_of_merseyside je napisao/la:Senči postao štrumf
Cekaj dok FKS procepi, onda ce mene moliti za dozvolu da navija za nas
btw. ima li neko da trazi stan?
ma mi se ove godine borimo za ligu Europe, kakva crna titula, nema Fergusona, nema pojacanjaNarin je napisao/la:Kako bi se tek osjećala da ste Uniteda dobili,a ne Stokea.pride_of_merseyside je napisao/la:Liverpool mi je dovoljno uljepšao dan, poslije toliko vremena, i ne pada mi na pamet da budem tužna.![]()
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 17 avg 2013, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
senči se napalio sad odmah bi titulu
Narin
jesi zadovoljan maestralnom izvedbom naši vragova?
Narin
jesi zadovoljan maestralnom izvedbom naši vragova?
Nikad ja za Saraj'vo navijat necu.
@mali sudijin prvo liga prvaka pa cemo onda uzet i Europu i Premiership u komadu
@mali sudijin prvo liga prvaka pa cemo onda uzet i Europu i Premiership u komadu
Ljiljane - jel dvosoban?
I ove godine uzimamo arsenalu 4to mjesto za ligu prvaka,mi to možemo.
Bazeni - Kako sam se nadala,dobro sam se udala..
Bio sam skeptičan,ali su me demantovali..Cleverley me malo nervirao,i Giggs,ali,sve u svemu sam zadovoljan.Protiv Chelsea moraju pobijediti,i onda ću nešto više reći.
I ove godine uzimamo arsenalu 4to mjesto za ligu prvaka,mi to možemo.
Bazeni - Kako sam se nadala,dobro sam se udala..
Bio sam skeptičan,ali su me demantovali..Cleverley me malo nervirao,i Giggs,ali,sve u svemu sam zadovoljan.Protiv Chelsea moraju pobijediti,i onda ću nešto više reći.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma nije poenta samo u ta 3 boda.Narin je napisao/la: Kako bi se tek osjećala da ste Uniteda dobili,a ne Stokea.
A uvijek je poseban osjećaj kad vas pobijedimo.
@uschtipče moj dragi, probaj i ti nekad biti ponosna, dobar osjećaj.
@Senči, i meni je, ja sam dva puta bila na ivici suza, u 1. minuti (poslije YNWA, doduše tada sam se lijepo osjećala
Trebala si zvati da te tjesim 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ima drama kvadrata i soba. Troje studenata bez problema moze zivjetiNarin je napisao/la:Ljiljane - jel dvosoban?![]()
Neces i da hocesOtelo je napisao/la:Nikad ja za Saraj'vo navijat necu.
Dace Borac bod, samo ne plakati.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
A mogul' navijat ako sam pekar?
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Mignolet se pobrinuo za to.Otelo je napisao/la:Trebala si zvati da te tjesim
Drugi put te zovem, kad se niko od njih ne sjeti da me utješi.
Nema veze,šta se brineš,bit će prilike za toga.Otelo je napisao/la:Trebala si zvati da te tjesim
Evo već vidim jednu 1. septembra,počni se pripremati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.