Crvenarmija je napisao/la:Moram odmah reci da ovu raju moram nazvati apsolutnim neznalicima sto se tice fudbala vi ste totalne neznalice.Vi nemate pojma sta je teorija, praksa, pritisak, nervoza i ostale stvari bitne za fudbal.Ako nista drugo ne znate osim lajat onda nemojte ni komentarisat.Evo vam samo par stvari pa vi razmisljajte i dalje na svoj nacin.Poslije glat pobjede Sirokog gdje smo mi sebe sami pobijedili i ruku na srce izgledali samo kao lutajuca skupina slucajno skupljenih momaka, poslije cijelosedmicnog pritiska na celikove igrace vjerujte mi da se vise nikad nisam bojao nego ovo gostovanje.Da smo Zvijezdi ili Leotaru danas isli umro bih od straha a ne Čeliku.Da u pravu ste mogli smo ici na tri boda ali poslije 90 minute, upravu ste Čelik nije kakav je opisan, upravu ste ali poslije 90 minute sto znaci da je sad lako biti pametan i govorit da smo trebali biti borbeniji i agresivniji a i fizicki smo spremniji.
Kažeš, neznalice, pa mogao bih i ja tebe nazvati neznalicom zbog tvoga mišljenja, jer se ne slažemo, odnosno, mimoilazimo se u razmišljanjima, i to bi trebalo da predstavlja jak argument za diskusiju ?
Lutajuća skupina je ponovo potvrdila svoj naziv, dobar si im naziv dao. Kažeš pritisak, ovako, onako, vi ne znate šta je to, normalno da ne znam. A zašto bih i znao ? Oni su plaćeni da igraju nogomet, da se nose sa svim što donosi ova PLBiH. Sama činjenica od sinoć koju je iznio komentator na Areni da je Letić jedini igrač ispod 21 god u timu Veleža u startnih 11, dovoljno govori o " neiskustvu " momčadi i kao takvi, prekaljeni i pretaljeni u ovom takmičenju su morali odgovornije da se ponašaju i da jasnije artikulišu svoje ciljeve u ovoj utakmici.
Slažem se da smo svi željeli ostati neporaženi u ovoj utakmici, i da je bod, kao takav veoma prihvatljiv ishod. Ali, kada ti protivnička ekipa pruži mogućnost da igraš svoju igru, da kreneš naprijed, da postigneš gol, i odneseš pun plijen, zašto to ne učiniti ? To je jedno veliko pitanje.
Možda je Ibro u ovoj utakmici želio sačuvati bod pošto - poto, pa i po posjedu lopte od 20 % protiv nikad lošijeg Čelika, ne znam. Samo znam da ovo mora bolje. Da se razumijemo, nisam od onih internet navijača, istina je da ne idem na gostovanja, al sam na svakoj domaćoj utakmici i dajem sebi za pravo, kao i svi vi, da na ovom forumu, koji opet daje za pravo da istakneš svoje mišljenje, ma kakvo god bilo, napišem šta mislim.
Kodro, i tu smo neznalice. Kodro u veznom redu je kvalitetno riješenje, ali je na beku ograničen, ko to ne vidi,trebaju mu naočale. On brzine za beka nema, nema kombinatorike za pravljenje duplih pasova kojima se izbaciva čitava obrana kako je to jedan Letić npr. na suprotnoj strani u ovoj utakmici par puta uradio. Zato ga mrzim gledati na beku. Također je, nakon što je zamijenjen Hebibović, ta desna strana strana najčešće i " pucala ", toliko o tome koliko njemu ta pozicija zapravo odgovara.