FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 08:08

KenoRob je napisao/la:svaka vam cast sto se napuckali zelju svoju staru musteriju ali brate seljaci su veliki oni nacionalisti na vasem stadionu dodjite jednom pameti bolje vam je sto prije nego poslije. vi treba da budete neka carsija a ne neko jezgro nacionalista dodji te sebi vec jedom pa nismo u kamenom dobu ebem mu sumpor
Slazem se s tobom ali izgleda da je BL postala selendra puna frustriranih doseljenika iz raznih vukojebina. Volio bi da se varam jer sam malo stariji i pamtim je kao jednu od urbanijih sredina bivse drzave. Jbte gori ste nego oni u Cacku i Krusevcu. Vratili ste se iz adidaski u opanke. Pozz za normalnu raju u BL i daj bola rjesite se vise tih cobana u svojim redovima
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 avg 2013, 08:16

znam dosta raje pravo kul iz BL a i moj prvi rodjak Nermin Sabanovic veliki bokser slavije prica mi price ravno fantaziji o BL i o njegovom najboljem drugu Marjanom Benesu al onda kad upalim tv nikako mi to ne sjeda al eto tako je kako je iz ove koze se ne moze

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 18 avg 2013, 09:34

Lako vam je bilo dobiti zelju, :lol: :lol: ,da vas vidim sledece kolo :mrgreen: :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 18 avg 2013, 10:45

Vjerovao ili ne, tako je.Dobro znam da zeljeznicar veze nema, dok ste mi vi bas velika nepoznanica...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 18 avg 2013, 10:46

Je li se kolega Armo otrijeznio? :lol:

Sinoć rutinski, da nije bilo crvenog pet komada bi gosti popušili. Malo su braća sa istoka pokvarila ukupni utisak, ali oprostićemo im, još su mladi i željni pažnje ;)

Samo ovaj Dino im je veći manipulator od Amara. Pričom o nesportskoj atmosferi pokušava prikriti činjenicu da u igri 11 na 11 nisu prešli centar :lol:
NAPRIJED NARODE!

RedBlue
Kontakt:

Re: $: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RedBlue » 18 avg 2013, 10:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:svaka vam cast sto se napuckali zelju svoju staru musteriju ali brate seljaci su veliki oni nacionalisti na vasem stadionu dodjite jednom pameti bolje vam je sto prije nego poslije. vi treba da budete neka carsija a ne neko jezgro nacionalista dodji te sebi vec jedom pa nismo u kamenom dobu ebem mu sumpor
Slazem se s tobom ali izgleda da je BL postala selendra puna frustriranih doseljenika iz raznih vukojebina. Volio bi da se varam jer sam malo stariji i pamtim je kao jednu od urbanijih sredina bivse drzave. Jbte gori ste nego oni u Cacku i Krusevcu. Vratili ste se iz adidaski u opanke. Pozz za normalnu raju u BL i daj bola rjesite se vise tih cobana u svojim redovima
Nisu oni doseljenici, nego su protjerani sa svojih vjekovnih ognjista. A sto se tice BL evo ja te pozivam kao i sve da dodjete i uvjerite se sami. Pustite te price i predrasude.

Sinoc prvo poluvrijeme iz snova, da ne bi crvenog Zeljo bi ozbiljno stradao.

Sljedece kolo Mladost, bice dosta teze iz mnogih razloga.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 avg 2013, 12:02

Juce sam dan proveo u Banja Luci i bio u kontaktu sa jako mnogo osoba.S obzirom da se igrala utakmica Borca i Zelje malo sam razmijenio misljenje sa vecinom njih i onako kroz pricu nabacio koje pitanje u vezi Borca.Stvarno mi je bilo nevjerovatno koliko su ljudi u Banja Luci nezainteresovani za Borac ali i fudbal uopste.Od 30 ak ljudi samo je jedan covjek od 40-a godina spomenuo da je to vece igrao Borac sa Zeljom i da ga prati ponekad a svi ostali raznih uzrasta su rekli da uopste ne prate rezultate Borca niti idu na utakmice.Mahom su to bili ljudi od 25 godina pa do 60 recemo al mi je svakako bilo iznenadujuce.Jedina stvar koja me je vise od te iznenadila je broj djevojaka u Banja Luci.Ono je harem,vise "masina" nisam vidjeo i upoznao ni u jednom gradu BiH :mrgreen: Grad kao grad je super,stvarno nosim lijepe uspomene u glavi za jucerasnji dan.Ljudi koje sam upoznao su takodje super i Srbi kao ljudi su jedni od najboljih domacina koje susrecem u svom poslu.Grafiti podrske Ratku Mladicu su mrlja koja ipak nije uspjela zasjeniti puno lijepih utisaka o gradu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 18 avg 2013, 12:12

arhimed89 je napisao/la:Stvarno mi je bilo nevjerovatno koliko su ljudi u Banja Luci nezainteresovani za Borac ali i fudbal uopste.Od 30 ak ljudi samo je jedan covjek od 40-a godina spomenuo da je to vece igrao Borac sa Zeljom i da ga prati ponekad a svi ostali raznih uzrasta su rekli da uopste ne prate rezulta
4 godina sam zivio u BL dok sam studirao i ne mogu se sloziti sa tobom da ljudi tamo ne prate borac. pogotovo ova mladja genericija. a i moje kolege/prijatelji sa fakulteta svi su isli na utakmice a i ja sam sa njima, pa poslije lagano u grad! ;) naravno da ima ljudi koji ne prate ili navijaju za CZ ili partizan, ali reci da su banjalucani nezainteresovani za borac je glupost!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 avg 2013, 12:25

po'marke je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Stvarno mi je bilo nevjerovatno koliko su ljudi u Banja Luci nezainteresovani za Borac ali i fudbal uopste.Od 30 ak ljudi samo je jedan covjek od 40-a godina spomenuo da je to vece igrao Borac sa Zeljom i da ga prati ponekad a svi ostali raznih uzrasta su rekli da uopste ne prate rezulta
4 godina sam zivio u BL dok sam studirao i ne mogu se sloziti sa tobom da ljudi tamo ne prate borac. pogotovo ova mladja genericija. a i moje kolege/prijatelji sa fakulteta svi su isli na utakmice a i ja sam sa njima, pa poslije lagano u grad! ;) naravno da ima ljudi koji ne prate ili navijaju za CZ ili partizan, ali reci da su banjalucani nezainteresovani za borac je glupost!
Nema potrebe da se slozis.Ovo sto sam napisao je iz mog licnog iskustva.Nisam imao nekog prevelikog kontakta,sta vise skoro nikakvog sa nekim tinejdzerima.Inace su ozbiljnije osobe od kojih vecina ima neke svoje poslove i slicno pa je mozda i to razlog nezainteresovanosti.Crvenu zvijezdu i Partizan mi niko nije ni spomenuo.Vjerujem da se ti ljudi raduju uspjehu Borca ali ni jedan od njih ne ide uopste na utakmice kako sami kazu.Ne kazem da je to samo specificno za Banja Luku,vjerovatno je i u Sarajevu slicna sitvacija dok grad od 200-300 hiljada napuni jedva po 3-4 hiljade gledalaca na utakmici.Sto se moze reci i za Banja Luku ako se uzme uzorak broja stanovnika i broj ljudi na utakmici.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 18 avg 2013, 12:29

Za razliku od vecine ekipa vi sad imate odlicnog trenera sto je vasa prednost. Lik je uz mnogo problema i sa prosjecnom ekipom pokazao svima da nema zezanja i to treba cijeniti. Ako bude imao finansijsku podrsku naredni godinu dana vi imate priliku da sa njim napravite iskorak.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 avg 2013, 12:37

1L8F9C2 je napisao/la:Za razliku od vecine ekipa vi sad imate odlicnog trenera sto je vasa prednost. Lik je uz mnogo problema i sa prosjecnom ekipom pokazao svima da nema zezanja i to treba cijeniti. Ako bude imao finansijsku podrsku naredni godinu dana vi imate priliku da sa njim napravite iskorak.
Ma ljudi su pametno odradili pocetak sezone.Prosle godine su imali prejak igracki kadar i ove godine im je otislo par njih ali je takodje ostalo par iskusnih i kvalitetnih igraca a doveli su i neke tipa Đelmica.Isto tako su doveli dobrog trenera.Iako Borac nije jak kao prosle godine,oni su sigurno medju najjacim i u ovoj sezoni.Da stvar bude bolja po njih,na pocetku sezone se profurala prica o potpunom raspadu Borca i svi laici i naivci su popusili tu pricu i usli su i ulaze u meč sa Borcem sa onim "lahko cemo" a ova ekipa je jaka zemlja.Ovaj Borac je u stanju da se bori za titulu a vjerujem da je u stanju bez vecih problema da izadje u evropu.Kada se na pocetku sezone izaslo sa saopstenjem da su klubske ambicije opstanak u ligi,skinut je sav teret i pritisak sa poprilicno jakog igrackog kadra i trenera tako da se to osjetilo u prvih par kola i osjetit ce se i u narednim.

playlife
Kontakt:

Post Postao/la playlife » 18 avg 2013, 12:42

Ja tačno ne mogu da vjerujem šta sve ljudi pišu...Prvo grad koji je drugi po veličini u BiH, koji je realno najljepši nazivaju primitivnom sredinom, a ti isti koji to pisu zive po pickovcima...Sto se same utakmice tiče: prvo poluvrijeme ne pamtim jos kad je neko ponizio tako zeljeznicara, ljudi se nisu mogli sastati sa loptom, realno igrali smo sevak sa vama. Zatim drugo poluvrijeme crveni karton jeste bio nema sta to stoji, ali ljudi moji ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali ali ono sinoc na stadionu sudija je napravio cirkus...Sad me niko ne moze ubijediti da se želji steli da bude prvak :oops: pa jel moguce da je svaki moguci kontakt sviran kao faul i to jos u krugu 20 metara od gola, jel moguce da sve jedan igač borca dobije karton :o ...Nema sta zeljo je u drugom poluvremenu skoro pa igrao viktorije i vidi se sta znaci igrac manje, ali dzaba im i to i sudija kad nisu mogli pobjediti borbenost momaka u crveno-plavom dresu!Svake godine željini igraci, stručni štab i navijači izazivaju sve veći gnjev! Što se tiče atmosfere na stadionu u svakom trenutku je publike bila uz Borac, a Lešinari po običaju su ponizili manijake( kojih iz godine u godinu sve manje dolazi ) finom parolom koja je podsjetila na skora desavanja u Vukafu :D takođe paljenjem njihovis salova i dukseva... :mrgreen:
¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 avg 2013, 13:03

playlife je napisao/la:Ja tačno ne mogu da vjerujem šta sve ljudi pišu...Prvo grad koji je drugi po veličini u BiH, koji je realno najljepši nazivaju primitivnom sredinom, a ti isti koji to pisu zive po pickovcima...Sto se same utakmice tiče: prvo poluvrijeme ne pamtim jos kad je neko ponizio tako zeljeznicara, ljudi se nisu mogli sastati sa loptom, realno igrali smo sevak sa vama. Zatim drugo poluvrijeme crveni karton jeste bio nema sta to stoji, ali ljudi moji ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali ali ono sinoc na stadionu sudija je napravio cirkus...Sad me niko ne moze ubijediti da se želji steli da bude prvak :oops: pa jel moguce da je svaki moguci kontakt sviran kao faul i to jos u krugu 20 metara od gola, jel moguce da sve jedan igač borca dobije karton :o ...Nema sta zeljo je u drugom poluvremenu skoro pa igrao viktorije i vidi se sta znaci igrac manje, ali dzaba im i to i sudija kad nisu mogli pobjediti borbenost momaka u crveno-plavom dresu!Svake godine željini igraci, stručni štab i navijači izazivaju sve veći gnjev! Što se tiče atmosfere na stadionu u svakom trenutku je publike bila uz Borac, a Lešinari po običaju su ponizili manijake( kojih iz godine u godinu sve manje dolazi ) finom parolom koja je podsjetila na skora desavanja u Vukafu :D takođe paljenjem njihovis salova i dukseva... :mrgreen:
Grad ne definise ni njegova velicina ni zgrade ni ljepota vec ljudi koji tu zive. Niko ne kaze da su svi takvi,ali navijaci koji su bili na stadionu su pokazali jedno lice BL,a to je primitivizam,nacionalizam,ksenofobija.Svako od vas ko to pokusava opravdati je gori od onih sinoc. Nije bila jedna pjesma niti jedan pojedinac,vec cjelovecernji koncert primitivizma. Ocekivao sam da se neko ogradi bar od forumasa,da se zacrveni,ali ne...ocigledno su istomisljenici.
Ovo se u BL dogadja iz tekme u tekmu tako da nije izolovani eksces,tako da sluzi na cast cijeloj BL...
Primitivizam i nista drugo...

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 avg 2013, 13:30

playlife je napisao/la:Ja tačno ne mogu da vjerujem šta sve ljudi pišu...Prvo grad koji je drugi po veličini u BiH, koji je realno najljepši nazivaju primitivnom sredinom, a ti isti koji to pisu zive po pickovcima...Sto se same utakmice tiče: prvo poluvrijeme ne pamtim jos kad je neko ponizio tako zeljeznicara, ljudi se nisu mogli sastati sa loptom, realno igrali smo sevak sa vama. Zatim drugo poluvrijeme crveni karton jeste bio nema sta to stoji, ali ljudi moji ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali ali ono sinoc na stadionu sudija je napravio cirkus...Sad me niko ne moze ubijediti da se želji steli da bude prvak :oops: pa jel moguce da je svaki moguci kontakt sviran kao faul i to jos u krugu 20 metara od gola, jel moguce da sve jedan igač borca dobije karton :o ...Nema sta zeljo je u drugom poluvremenu skoro pa igrao viktorije i vidi se sta znaci igrac manje, ali dzaba im i to i sudija kad nisu mogli pobjediti borbenost momaka u crveno-plavom dresu!Svake godine željini igraci, stručni štab i navijači izazivaju sve veći gnjev! Što se tiče atmosfere na stadionu u svakom trenutku je publike bila uz Borac, a Lešinari po običaju su ponizili manijake( kojih iz godine u godinu sve manje dolazi ) finom parolom koja je podsjetila na skora desavanja u Vukafu :D takođe paljenjem njihovis salova i dukseva... :mrgreen:
Po kojim kriterijima ocjenjuješ da je Banja Luka najljepši grad? Nebih se volio upuštati u te neke diskusije koje su čisto subjektivne prirode, ali me interesuju kriteriji. Recimo subjektivno, daleko najljepši grad u BiH je Mostar.
Što ne bi bio sviran svaki kontakt koj je faul? Ne kontam, vi se žalite što nemate domaćinsko suđenje, koje je ova liga prevazišla prije par godina, a Evropa prije 10 ak godina. Sudija niti jednom nije donio odluku koja je bila na štetu Borca. Atmosfera na utakmici u metropoli nije još prevazaišla atmosferu u Travniku, Zenici, Vrapčićima....

Čime to Željo izaziva gnjev? Rezultatima?

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 18 avg 2013, 13:37

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Po kojim kriterijima ocjenjuješ da je Banja Luka najljepši grad? Nebih se volio upuštati u te neke diskusije koje su čisto subjektivne prirode, ali me interesuju kriteriji. Recimo subjektivno, daleko najljepši grad u BiH je Mostar.
Što ne bi bio sviran svaki kontakt koj je faul? Ne kontam, vi se žalite što nemate domaćinsko suđenje, koje je ova liga prevazišla prije par godina, a Evropa prije 10 ak godina. Sudija niti jednom nije donio odluku koja je bila na štetu Borca. Atmosfera na utakmici u metropoli nije još prevazaišla atmosferu u Travniku, Zenici, Vrapčićima....

Čime to Željo izaziva gnjev? Rezultatima?
Gledao tekmu nekih 5 minuta nakon 1-0 za Borac i ofsajd sviran Borcu koji to nije bio i to odmah do linijskog sudije. Za dalje nemogu nista reci vise jer sam samo jos vidio drugi gol Borca ;)

playlife
Kontakt:

Post Postao/la playlife » 18 avg 2013, 14:01

Po veličini, čistoći, zelenilu, parkovima uopsteno po ljepoti ;) A ja stvarno ne znam koju si ti tekmu gledao :/ pa sve sto je svirao zelji, na suprotnoj strani Borcu nije :roll: realno da nismo dobili crveni karton ponizili bi vas do kraja dali bi vam jos 2 gola jer ste katastrofa od ekipa, u svim ovim problemima smo bolji od vas za klasu! Gnjev ne izazivate sigurno rezultatima jer ne znam koje ste vi to rezultate postigli ( stimanje utakmica, kupovanje sudija, navlacenje zelji jesu to mozda rezultati )? Realno uzasni ste na terenu kao i na tribini ;) :mrgreen:
¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 avg 2013, 14:52

VAM je napisao/la:Za sve sandzaklije koje jedu damu
Sredinom osamdesetih godina proslog vijeka, dok vas velika vecina nije bila ni u planu, na ovim prostorima je bio jedan igrac koji se zvao Fadilj VOKRI...
Danas predsjednik Fudbalskog saveza republike Kosovo.Nekad odlican fudbaler.
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 avg 2013, 15:03

playlife je napisao/la:Po veličini, čistoći, zelenilu, parkovima uopsteno po ljepoti ;) A ja stvarno ne znam koju si ti tekmu gledao :/ pa sve sto je svirao zelji, na suprotnoj strani Borcu nije :roll: realno da nismo dobili crveni karton ponizili bi vas do kraja dali bi vam jos 2 gola jer ste katastrofa od ekipa, u svim ovim problemima smo bolji od vas za klasu! Gnjev ne izazivate sigurno rezultatima jer ne znam koje ste vi to rezultate postigli ( stimanje utakmica, kupovanje sudija, navlacenje zelji jesu to mozda rezultati )? Realno uzasni ste na terenu kao i na tribini ;) :mrgreen:
Pokušaću biti objektivan.

Utakmica na samom terenu korektna, haman bez grubljeg faula tokom cijele tekme. Sudija do 10. minute daje već dva žuta kartona, sjecka igru i na kraju prvog poluvremena ukupno 4 žuta i 28 faulova (14 za oba tima). Sudija produžava prvo poluvrijeme 1 minut. :lol: :lol: :lol:

Kod svakog žutog kartona je izgubljeno najmanje po pola minuta igre, dok sudija zapiše igrača, vrati loptu gdje je bio faul i onda igrač mora čekati sudijski zvižduk da bi se isti izveo. Kada je Borac poveo, djeca ni jednom nisu dobacila loptu igraču, nego su istu morali kao buket cvijeća predati direktno u ruke igračima, ali baš svaki put. Samo što se još ne izljube. :lol: :lol: :lol: Prvo poluvrijeme je trebao produžiti brat bratu 3 minute.

Drugo poluvrijeme ista slika na terenu i oko njega. Najbitnije je svirati faul (nebitno za koga) i onda sudija mora dati znak da se isti izvede. U jednoj korektnoj utakmici, gdje nije bilo grubljeg starta sudija svira 60 faulova i dodjeljuje bruku žutih i jedan crveni karton (crveni opravdano). Sudija je "potrošio" pola utakmice. Avdukiću se ukazuje pomoć 3 minuta i 6 sekundi, a sudija utakmicu produžava 4 minuta, a do tada već pet izmjena izvršeno.

Ubacivanje lopte na teren je samo šlag na tortu primitivluka dužnosnika Borca. To više ne radi ni Braco gumena glava :lol: :lol: :lol:

O krkanluku (divljacima) na tribinama ne treba trošiti riječi, a vrijeme utakmice je potrošio sudija Bjelica, dječurlija koja donose loptu do igrača i valjanje istih po zelenoj meraji.

Borac zasluženo pobjedio i na tome im čestitam, bez obzira na hitlerovski način - cilj opravdava sredstvo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 18 avg 2013, 18:01

tvoja realnost je nerealna;)
malo si kontradiktoran!
kakav je to hitlerovski nacin?spominjes bjelicu i njegovo odugovlacenje,po tebi onda ispade da je bjelica siljio za borac!?
atmosfera kakva god da je,da nema zive duse,da pjeva hor beckih djecaka ili da navijaci ebu grebu sve zivo i mrtvo nije uticala na rezultat utakmice.da nije slucajno atmosfera prepala igrace zelje pa zbog toga nisu odigrali kako znaju?
lako je samo druge osudjivati a pri tome ne priznati svoje propuste.da se ne vracam puno u prslost,kada je borac igrao zadnji put na grbavici i kada je onaj primitivac jamak udario igraca borca moglo se lijepo cuti skandiranje stadiona;)
a o golu koji (ni)ste dali da ne pricam.
problem je taj sto se u bl,zenici i tuzli nekada ne doceka spustenih gaca vec domacini pokazu zube.
potez ubacivanja lopte je ciganski pravo,ali ni to nije uticalo toliko na utakmicu a vi se toga uhvatili kao da se to desilo kada je zeljo dao go,nemoj molim te.....
u zadnjih par utakmica ove 2 ekipe je borac puno vise pokazao cak i kada je gubio

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 18 avg 2013, 18:16

Borac pobjedio i to je to. Ljudi imaju pravo da slave jer koliko god nekome bilo tesko to priznati ipak je Zeljo najjaci i najkonstantniji tim u zadnjih par sezona. Da li je pobjeda Borca zasluzene ili ne to su dokazivanja za malu dijecu. Zeljo se postavio kako se postavio u prvom poluvremenu i zato je izgubio. Ipak drugo poluvrijeme je dokaz da je Zeljo opet broj jedan favorit za titulu. Mogao je Zeljo 4 utrpati ali nije i zbog toga je Borac ZASLUZENO pobjedio.

Zeljo moze biti dominatan kada to zeli i to ce im donijeti jos jednu titulu. Borac moze neke veoma bitne utakmice zavrsiti u prvom poluvremenu i to im moze donijeti Evropu eventualno i kup, jer se kup mozgom osvaja.

Sto se atmosfere, navijanja i ponasanja tice jeste primitivno ili bolje receno seljacki nesto sto ne ocekujes od grada poput BL ali onda sagledas realnost i nemas potrebe da dalje diskutujes na tu temu.

Sto se grada BL tice to je u bivsoj jugoslaviji bio drugi najljepsi grad. Prvi je bio Novi Sad. I danas je BL lijep grad ali izgubio je dusu ili dosta duse.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.