Sta kaze hajde,hajde i covjek ga pokosi

Moderator/ica: rio_Ferdy88

sramota majke mi.... prije 3 mjeseca sam procitao da ce se ovo desiti. ima dana white nekih oraha u đepovima. znaci vec par puta mi se desi da procitam neku zanimljivu teoriju zavjere ili predviđanje kao u ovom slucaju i onda se sve to hladno desi bas kao sto je i predviđeno...alevkov je napisao/la:Henderson vs Pettis!!!!!!!
meni je drago sto je izgubio jer vrijeme je da nesto promijeni u svojoj taktici ovako smara samo. ja sam se nadao prije borbe da ce ga davis submitati al nije bilo prilike za anakondustokton je napisao/la:Ovo mu se jednom moralo desit, ne može vazda na guzove![]()
mora biti agresivniji, loše.
tako je to kad imas staklenu bradu.IlPrincipe je napisao/la:Brownie nokautirao Overeema .. Reem bio cijeli mec bolji, napadački. Brownie se samo branio. U jednom trenutku ga je Reem imao uz ogradu i uputio mu oko 30 udaraca medjutim sudija nije htio prekinuti meč. Reem je nokautiran pred kraj prve runde udarcem nogom u bradu.
Nije mi jasno sto onaj sudija nije prekinuo mec kada je rem uputio onolike udarce a ovaj se nije branio niti pokazivao otpor. Mislim da je brzo prekinuo onaj highkick je bio dobar u pradu pravo a pokusavao ga je minutu ali brzo sudija prekide nesto mi sumnjivo ne sad da branim Reema nesto narocito ali rano prekinu stvar.IlPrincipe je napisao/la:Brownie nokautirao Overeema .. Reem bio cijeli mec bolji, napadački. Brownie se samo branio. U jednom trenutku ga je Reem imao uz ogradu i uputio mu oko 30 udaraca medjutim sudija nije htio prekinuti meč. Reem je nokautiran pred kraj prve runde udarcem nogom u bradu.
po meni sve ok sto se sudija tice. jest ga na pocetku reem napao bas al izdrazo je browne strasne bolove nakon onih koljena u tijelo dok je reem nakon 2 ozbiljna udarca zaspao, btw u onom naletu reem je bacio bar 2 nelegalna koljena. tako da je i prekinut mec vjerovatno bi kasnije bio proglasen za no contest.Polo je napisao/la:Nije mi jasno sto onaj sudija nije prekinuo mec kada je rem uputio onolike udarce a ovaj se nije branio niti pokazivao otpor. Mislim da je brzo prekinuo onaj highkick je bio dobar u pradu pravo a pokusavao ga je minutu ali brzo sudija prekide nesto mi sumnjivo ne sad da branim Reema nesto narocito ali rano prekinu stvar.IlPrincipe je napisao/la:Brownie nokautirao Overeema .. Reem bio cijeli mec bolji, napadački. Brownie se samo branio. U jednom trenutku ga je Reem imao uz ogradu i uputio mu oko 30 udaraca medjutim sudija nije htio prekinuti meč. Reem je nokautiran pred kraj prve runde udarcem nogom u bradu.
Ne znam sva pravila tacno u UFC-u ali mislim da su koljena dozvoljena na bilo koji nacin, po meni sudija jeste brzo prekinuo dok je reem preko 30 sec udarao nista od prekida. Sjetimo se samo na koji nacin je i Denis izgubio od Caine mislim naravno zasluzeno ali da je i tada po meni upitno za kratko vrijeme sudija prekinuo borbu.fera je napisao/la:po meni sve ok sto se sudija tice. jest ga na pocetku reem napao bas al izdrazo je browne strasne bolove nakon onih koljena u tijelo dok je reem nakon 2 ozbiljna udarca zaspao, btw u onom naletu reem je bacio bar 2 nelegalna koljena. tako da je i prekinut mec vjerovatno bi kasnije bio proglasen za no contest.Polo je napisao/la:Nije mi jasno sto onaj sudija nije prekinuo mec kada je rem uputio onolike udarce a ovaj se nije branio niti pokazivao otpor. Mislim da je brzo prekinuo onaj highkick je bio dobar u pradu pravo a pokusavao ga je minutu ali brzo sudija prekide nesto mi sumnjivo ne sad da branim Reema nesto narocito ali rano prekinu stvar.IlPrincipe je napisao/la:Brownie nokautirao Overeema .. Reem bio cijeli mec bolji, napadački. Brownie se samo branio. U jednom trenutku ga je Reem imao uz ogradu i uputio mu oko 30 udaraca medjutim sudija nije htio prekinuti meč. Reem je nokautiran pred kraj prve runde udarcem nogom u bradu.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, VensanKasel i 15 gostiju.