Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

111
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la 111 » 18 avg 2013, 01:20

Rockefeller je napisao/la:Ma možete se svi okrenuti protiv nas, čak mi i smrću prijetiti al' i ja ću i dalje podržavati ovaj Arsenal i ovog Wengera. Ja njega i ovaj Arsenal ne podržavam zato što mi je klub simpatičan ili uspješan ili bilo koji drugi razlog koji ljudi navode kad ih pitaju otkud navijaju za njih. Ja vjerujem da je ovo ispravan put, a to je bome puno drugačije.

Nas nekoliko pristalica Wengera štitimo sve one vrijednosti koje su iz fudbala nestale ili koje su uprljane samo zbog toga što ljudi žele pare i uspjeh. A zadnja odbrana tih vrijednosti je Arsenal. Uspjeh mora biti mnogo više i imati mnogo šire značenje od samog trofeja. To za mene nije pobjeda u sezoni. Uspjeh mora biti pobjeda stila, dokazivanje da je moguće ono što ljudi govore da je nemoguće. Da smo te ljude, protivnike Wengera, pitali nekada davno prije automobila šta žele oni bi vjerovatno rekli bržeg konja. To je ta sorta ljudi.

Taj Arsenal, zadnji bedem fudbala, je mnogo više idealiziran u našim glavama nego li to ljudi mogu da shvate. Trofeji i novac su jedno, donijeti ljudima uživanje u fudbalu, bolje iskustvo gledanja fudbala, nove ideje, nadahnuća, razmišljanje izvan kutije, propitivanje stvari u fudbalu je sasvim nešto drugo. To je wengerov Arsenal i valjda zato ima u nama takve pristalice.

Mi nemamo ništa protiv ljudi koji žele da njihov klub pobjedjuje i donosi trofeje. Ja stvarno nemam ništa protiv toga. Ono što ja mislim i čini mi se da isto misle mnogi koji fudbal idealiziraju da je to uzak pogled na fudbal i vjerovatno kod većine na svijet.

Možda kada bi uzeli malo LSD-a, trave ili otišli negdje na neku pijanku bi svoje vidike malo raširili i počeli bi da dublje propituju smisao fudbala. :mrgreen:

Naš narod se ravna otprilike po strankama u životu. Nije bitno šta koja stranka nudi, bitno je koja pobjedjuje. :mrgreen: (za one koji neće razumjeti, ko će mi moći sutra dati kakav posao)To nije baš dobar način.

Toliko, da razumijete i kapak. Neću vam više o ovakvim temama nasikiraću vas. :mrgreen:
Iskustvo fudbala, nove ideje, nadahnuca, Arsenal zadnja odbrana vrijednosti i zadnji bedem fudbala :lol: :lol:

ja mislim, da ni sam ne vjeruješ u gluposti koje pišeš....a sigurno ne vjeruju pravi navijaci Arsenala koji su platili preskupe godišnje karte.

te ideje nadahnuca, bedeme, vrijednosti i slicne koještarije yebe jedna tako prosta cinjenica:

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim, neka Wengera još 20 godina što se mene tice i neka brani te vrijednosti i nadahnuca - dok sebi i svojim gazdama puni džepove.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 avg 2013, 01:48

Izbi meni Arsenal finih parica danas.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 avg 2013, 01:58

L_blancos je napisao/la:Izbi meni Arsenal finih parica danas.
Pre ti je Taylor izbio zali se njemu :mrgreen: A mi svedno ovde ne vracamo depozit... Na krivoj si adresi... :mrgreen: :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 avg 2013, 02:05

Wenger je lazov i petljanac,on je svoje pojacanje doveo na pocteku sezone i to je to od njega,ovo sa Suarezom je bila klasicna Wengerova varka da misle navijaci da je htio kupit,eto ti sad dovedi Rooneya,il' imas Hulka pa i Williama na krilo dostupnog,spend some fucking money!

PS:danas smo igrali s 2 igraca manje,onaj Lolcott je fkt smijesan,hitno nam treba krilo kao i zadnji vezni !...golman,stoper,napadac ! :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 avg 2013, 03:03

" onclick="window.open(this.href);return false;

The man who held the stars, was now sentenced to wear my scars.

He came with cloak of vengeance.

Osvetit će se Wenger, budite sigurni..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 avg 2013, 10:28

Wenger je zatuceni starac i jedini krivac za ovo sto se desava.Citavo ljeto pokusava dovesti neko zvucno ime u napad i kesirati za njega 20 miliona.Misli da je dovoljno da ce potencijalni klub od kojeg kupuje igraca popustiti na njegovih 20+ milio0na jer je to prvi put da toliko kesira.

Pokusava dovesti napadaca a mi nemamo stopera,nemamo krilo,nemamo zadnjeg veznog.Klupu tako reci i nemamo,rijesio se preko 15 igraca i neka je a da nije doveo nikakvu zamjenu.Sad da dovede Ronalda ne bi nista pomoglo jer Arsenalu treba minimalno 5 igraca.3 za prvu postavu i 2 za klupu,i to svi vide osim Wengera.

Ako se po jutru dan poznaje ocekuje nas jedna od najtezih sezona u kojoj bi plasam u grupnu fazu lige prvaka bio najveci uspjeh. :(
1946

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 18 avg 2013, 10:36

slika

Nije provokacija.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 avg 2013, 11:36

digla se buka oko wengera ko da je on razbio oko gibsu, ko da je on potrgo ligamente oxu, ko da je on naveo rosickog na promašaj dvaput, ko da je on sudio pa nam izbio 3 boda iz džepa. Generalno gledano ono juče je jedna od najgorih utakmica koje sam gledao i što se tiče suđenja i što se tiče načina igre prije svega mislim na viline mesare.

kakve sad ovo sve ima veze sa Wengerom da mi je znati. Mislim sad je već evidentno da nam trebaju pojačanja jer ako sagna bude povrijeđen mi nemamo štopera , a i gibs ako bude povrijeđen nemamo livejog beka.

još ako ox bude povrijeđen onako moraćemo gledat mrtvog podolskog :? .

Bože sačuvaj koje posljedice od yebene utakmice, yebem im mater nenormalnu

edit: oj kad bi ovo bila istina za falkaa koji bi to ulet bio kad bi ga doveli :oops: . lijepo je maštat :mrgreen:
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 avg 2013, 11:49

Juče se učinio genocid nad nama, poklali su nas, krvnickom igrom i jednostavno imam osjećaj kao da su nas ubili, ili napravili invalidima..

Zamislite da je Arsenal jedan covjek, debeli..
To salo je Wenger riješio ali zato su drugi dijelovi tijela stradali, sta sada? Kako? Na Fulham idemo sa 14 igrača, mladog Oxa mi žao,Sagna i Gibbs stvarno loše, Koss.. Treba uložiti žalbu jer ono nije za crvenog..

Ko nam ostaje?

Theo, Lukas, Olivier, Jack, Aaron, Tomas, Carl, Per, Santi, Gnabry, Zelalem, Akpom, Eisfeld, Park, Bendtner, Sagna i možda Gibbs, ko će biti stoper? Sagna i Mert... Bekovi? Bellerin, Gibbs..
Vezni bi volio Santi, Tomas, Jack, napad Gnabry, Olivier, Theo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2013, 11:50

Ma Falcao je sigurica. 8-) :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 18 avg 2013, 11:55

Monolog je napisao/la:Ma Falcao je sigurica. 8-) :mrgreen:
Baš sad čitam i kontam kako bi nam ga Wengo svima zaćero s tim potezom.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 avg 2013, 12:00

Sagna neće biti ni na Fulham, Gibbs upitan za Fener, sta sad ? Mora se neko dovesti a to neće biti napadač, ovo je najgori mogući start, poraz, povrede, nepravda, slaba ekipa..

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 avg 2013, 12:08

Chapman je napisao/la:
Gdje to pise?

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 18 avg 2013, 12:11

Chuckie je napisao/la:
Chapman je napisao/la:
Gdje to pise?
Ma ne pise nista o tome, moja masta. Vec po sportsportu pisu da hoce da ide, porez će ga dohvatiti, a ne igra mu se za male pare. Kakav Falkao i Arsenal.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 18 avg 2013, 12:14

on why money hasn't been spent…
I can return your question. Could we have won the game with the players that were on the pitch today? That's for me the real question. And I say yes. After that, if we do not spend the money, it's because we do not find the players. I'm not the only one to work on that. We are a team who work on that. We are ready to buy the players if we find that the players are good enough for us. That's all we can tell you.

Odgovor Wengera poslije utakmice. Kao da priča da provocira navijače. Svaka njegova riječ djeluje kao da podyebaje.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 avg 2013, 12:42

Londonarsenal je napisao/la:on why money hasn't been spent…
I can return your question. Could we have won the game with the players that were on the pitch today? That's for me the real question. And I say yes. After that, if we do not spend the money, it's because we do not find the players. I'm not the only one to work on that. We are a team who work on that. We are ready to buy the players if we find that the players are good enough for us. That's all we can tell you.

Odgovor Wengera poslije utakmice. Kao da priča da provocira navijače. Svaka njegova riječ djeluje kao da podyebaje.
Cigane jedan, skoro svaki igrac je za Arsenal pojacanje, na to si sveo ovu ekipu i pricas gluposti i dalje. Godinama se Arsenal ismijava (sa razlogom) a ti to fol ne vidis. Pored toga unistavate igrace, ono nije normalno kako lahko se povrijedi igrac Arsenala. Definitivno ih lomite na treninzima. Znam da ce Wengerovci reci da je medicinski tim kriv sto se neki igrac povrijedi. :roll:

Ja sam ga inekako trpio dok Unitedu ne prodade najboljeg igraca i kapitena i zabi glogov kolac Arsenalu. Cijelom svijetu dade do zananja da je Arsenal i definitivno prestao biti TOP klub i da nema nikakve ambicije. Samo naivni i glupi su poslije toga ocekivali titule. Meni nije jasno sta vise navijaci i sponzori cekaju. Ova smijesna ekipa ne moze biti najskuplja za gledati. To je otimacina i prevara i navijaca i sponzora.

Davno sam ja rekao, gospodin je otisao (Robin) a cigan je ostao (Wenger) i to je zaista tako. Momak je htio sve najbolje sa Arsenalom, dao uslov ljudima u klubu da dovedu pojacanja i budu konkurentni. Ovi doveli polovnjake i gospodin ode.
Nikad im se oprostiti ne moze sto ga onako lahko prodadose. Cigani mislili da su zaj*bali SAFa i uzeli ogromne pare za potrosenog igraca. :lol: Nisu ni svjesni koliko su izgubili i koliko ce jos izgubiti zbog toga. To je u mojim ocima isto kao kad neko unovci samoubistvo i hvali se kako je zaradio. A to sto ce ga taj potez ubiti je manje bitno. Debili.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 avg 2013, 12:46

Cazorla i Giroud ne mogu biti polovnjaci da ga yebeš, podolski jeste, ali svi su dovedeni prije njegovog odlaska ako se dobro sjećam. Neću da sudim o giroudu nakon jedne utakmice al evo i čitave pripreme je extra odradio finišing mnogo bolji, a o cazorli ne treba trošiti riječi. Da je rvp tad ostao bila bi druga priča ;) . Jednostavno je htio da ode da je ne znam ti koga doveo arsene.

i taj tvoj gospodin je mogao otići u milion drugih klubova i osvajati titule i ne bi ga ovako blatili, al jok izabrao je ono najgore.

ne razumijem kako možeš reć gospodin van persi a kažeš da simpatišeš arsenal.

slika
i ovo isto nije bio prekršaj :(
Vođa zna.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 18 avg 2013, 13:27

Sta ti brate treba Messi, Ronaldo, Drobga, Falcao, Iniesta i Pirlo da pobijedis Aston VIllu na svom terenu. Dobro je Wenger rekao ovdje, ekipa koja je izasla na teren trebala je i morala pobijediti polovnu Aston Villu.
Ja kad sam vidio sastave predvidio sam im borbu za opstanak mozda i ispadanje iz lige.
Slazem se da pojacanja treba dovesti, ali treba mozda malo promjeniti i taktiku, formaciju, pristup igri ili nesto trece.

BTW Sta je sa Sagnom tek jutros sam vidio onaj gif sto kruzi po netu, je li povrijedjen i koliko pauzira?
Glory Glory Man United!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 18 avg 2013, 13:35

Nisam vas imao priliku gledati pa me zanima realno jesu li bili penali i crveni karton ?

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 avg 2013, 13:48

1L8F9C2 je napisao/la:Nisam vas imao priliku gledati pa me zanima realno jesu li bili penali i crveni karton ?
Eh ovako,prvi penal je ko kuca,al je smijesno da sudija pusti prednost,u kojoj igrac Ville fuli prazan gol i on onda svira penal,ne moze brate i jedno i drugo,drugi penal cist start na loptu,Koss dobije zuti karton,i poslije 5 minuta pravi faul dobiva drugi zuti,znaci da nije bilo greske kod drugog penala,ne bi bio ni penal ni crveni ! (jer je prvi zuti karton nezasluzen)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []