Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil

Tribalian
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2013, 19:41

braoolyo je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:U koliko je sati utakmica sa Kolumbijom i jel obezbedjen prenos ?
Koga briga? :D
:lol:
Aj ne zezaj ,znas da uvek dobijamo prijateljske :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 avg 2013, 20:03

Jedino to... U srijedu u 20h, koliko vidim još niko nije najavio prenos, vjerovanto će RTS pošto oni uvijek čekaju zadnji trenutak za objavu kako su "ogromnim naporima i višesatnim pregovorima uspjeli dogovoriti prenos".

RedBlue
Kontakt:

Re: $: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la RedBlue » 13 avg 2013, 12:57

Željko Buvač je izabaran za selektora reprezentacije Republike Srpske!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2013, 22:31

Joj cirkusa, nece niko da igra... Posle Bisevca i Kolarova, zbog "povrede" otpao i Markovic za sutrasnji mec sa Kolumbijom...

Sreca nasa pa su Scepovic i Radovanovic u fulu... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 avg 2013, 09:59

Trening za danasnju utakmicu u Barceloni :mrgreen:

slika]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 avg 2013, 13:38

Tribalian je napisao/la:U koliko je sati utakmica sa Kolumbijom i jel obezbedjen prenos ?
Prenos je na nasem eurosportu 2. u 20:00 h.

Prema novinarima, postava bi trebala izgledati ovako:

....................Kahriman......................

..Ivanovic....Subotic...Rajkovic...Tomovic...

.............Milivojevic...Fejsa..................

.......Basta.......Djuricic.......Tadic............

.....................Mitrovic.........................

Zbog povreda izostaju: Brkic, Nastasic, Bisevac, Kolarov i Markovic.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 avg 2013, 18:03

U21 u Gornjem Milanovcu igra prijateljsku sa Makedoncima u sledecem sastavu:

Peric - Pantic, Spajic, Vitas, Petkovic - Mijailovic, Brasanac, Jojic, Milunovic - Djurdjevic, Despotovic.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 avg 2013, 20:20

Rutinska pobjeda U21 4-1, strijelci Djurdjevic, Jojic, Stoiljkovic i Mrkela.

Poceli su i starci, a Miha slijepac ladno opet stavio mrtvog Radovanovica u prvu i Rajkovica na stopera, pored zivog Ivanovica...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 avg 2013, 21:26

Da imamo IOLE normalnog selektora, ladno bi se mogli nositi sa bilo kojom reprezentacijom na svijetu!

Lik drzi Tadica na klupi, a djecko uz Ljajica nas najbolji ofanzivni igrac... :x

Igraju mu mrtvaci Fejsa i Radovanovic, izvodi Djuricica, a ubacuje Krsticica na njegovu poziciju (koji u Sampdoriji inace igra zadnjeg veznog)... :roll:

To je sve nebitno, tu je Scepakadabra mocni... :evil:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 avg 2013, 22:02

Ponela te atmosfera @marconato, pa pises oksimorone. :lol:

Kad je to Srbija u fudbalu imala normalnog selektora (pod tim terminom podrazumevam onoga sto igra moderan i kvalitetan fudbal) :?: Toga nije bilo od 1995e do danas. :roll:

Komentator na ESu kuka o sreci i nesreci, zasluzenoj/nezasluzenoj pobedi i sl., ali se ne pita zasto je tim takav kakav je i zasto nema 1 krstene akcije. ;)

Zao mi je samo sto nije bio Falcaoa da nas kvalitetno oduci od fudbala i pokaze svu diletantnost 1 Slinise Mihajlovica, prostaka iz Borova i Ramadanijevog uposlenika.

Jbte, koliki degen treba da budes da bi video kako su ti Scepovic, Radovanovic i Fejsa zalutali u ovaj nivo fudbala :?:
Koliki budak od trenera treba neko da bude pa da Matica (koji drzi sredinu u Benfici) subordinira 1om Radovanovicu ili Fejsi ili Raci :?:
Koliko djubre od coveka treba neko da bude pa da se svadja sa najboljim igracima, odstranjuje igrace zbog nepevanja himne, vezba disciplinu na Suboticu itd... :?:

Covek to nije sposoban ili ne zeli jednostavno da proba da se preispita. A niko od novinara da napise nesto. Da skupi muda i da postavi pitanje na presici. Niko da organizuje narod i tu glupu amorfnu masu zaludjenu radikalsko-socijalistickom demagogijom i da se napravi ostar front protiv FSS mafije.

Oj Srbijo medju sljivama.... :(

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 avg 2013, 22:20

Ne znam kakvi ste vi, ali gori od nas ne mozete bit :lol:

Igor protiv Sinise, sta se to nad nas navuklo :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 avg 2013, 23:26

Damian je napisao/la:Ne znam kakvi ste vi, ali gori od nas ne mozete bit :lol:

Igor protiv Sinise, sta se to nad nas navuklo :mrgreen:
ali vi makar imate rutinu pobjede, i mentalitet pobjednika koji ste gradili zadnjih 17 godina.... mi smo ga za to vrijeme sistemski uništavali.... razlika između igre U21 i seniora ne očita... Ćurčić nije neki trener ali zna bar šta hoće ima koncepciju i zna ostvariti rezultat.... seniore neću da komentarišem.... uglavnom ubijaš im i ono malo samopouzdanja što imaju... glupo je komentarisati mihine poteze...šta ce Tadić na klupi, koji više k.urac i radovanović, zašto izvodi sasvim dobrog Mitrović koji iako sam u napadu uspije primiti, odigrati, izboriti faul, stalna je opasnost, a uvodi jednog mentAlno zaostalog tatinog sina.... ja mislim da Siniša pošto je uvijek bio poremećen u mozak odlučio da i nas onako malo zahebava dok ne ode, ako ode....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 avg 2013, 01:59

@ Bio je jedan sa modernim i kvalitenim fudbalom, ali, naravno, on nije dugo potrajao - Miroslav Djukic... ;)

Ovo je vise postalo mazohizam pratiti A tim! Covjek se bukvalno izd.kava sa reprezentacijom i kao da namjerno iz utakmice u utakmicu trazi sto goru postavu i resenja od kojih prosjecan navijac Srbije moze dobiti samo secer u krvi... :x

Znaci, da pitas bilo kojeg klinca ili penzionera da sasatavi najboljih 11, uradio bi to mnooogo bolje od naseg Sinise!

Lik je toliko ljiga i smece od covjeka da mi se prosto gadi kad ga neko i spomene! Cak ne moram ni gledati njegovo "zacakleno" seljacko lice i namazane cipelice ...

Treba doci 50 000 ljudi protiv Hrvatske i samo urlati protiv njega, Toleta i co, belosvetskih lopova i klosara... :evil:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 avg 2013, 10:07

marconato je napisao/la:
Treba doci 50 000 ljudi protiv Hrvatske i samo urlati protiv njega, Toleta i co, belosvetskih lopova i klosara... :evil:
Da se dopusti ulaz i našim navijačima, sad na Marakani, mislim da bi zajedno u isti glas skandirali protiv lešinara :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 avg 2013, 10:25

slika

Kao u dobra stara vremena. :lol:

Ali, ovoga puta bi ih ujedinio odijum prema fudbalskim/nogometnim vlastodrscima.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 avg 2013, 14:01

Brkic (Udinese), Ivanovic (Chelsea), Nastasic i Koalarov (City), Subotic (Dortmund), Tomovic (Fiorentina), Bisevac (Lyon), Rodic (Zenit), Rukavina (Valladolid), Kuzmanovic (Inter), Matic (Benfica), Ignjovski (Verder), Krsticic (Sampdoria), Milivojevic (Anderlecht), Gudelj (AZ), Basta (Udinese), Tadic (Twente), Tosic (CSKA), Djuricic (Benfica), Ljajic (Fiorentina), Sulejmani (Benfica), Markovic (Benfica), Mitrovic (Anderlecht), Djordjevic (Nantes)...

alooo rodjace :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 avg 2013, 21:08

Kakva igracina ovom mentolu sjedi na klupi :evil:

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 avg 2013, 16:34

Ovaj vikend startuju Premiership, Primera i nama posebno ineteresantna Primeira liga... :)

U Premiershipu cemo vec po navici pratiti stubove odbrana engleskih velikana - 4 nasa igraca:

- Vidic (United)
- Ivanovic (Chelsea)
- Nastasic i Kolarov (City)

U spanskoj Primeri se ne mozemo bas pohvaliti sa velikim brojem igraca, tacnije, imamo samo njih 2:

- Pantic (Villareal)
- Rukavina (Valladolid)

Ove sezone ce se itekako pratiti portugalski sampionat, gdje nastupa cak 9 nasih igraca:

- Mitrovic, Nemanja i Uros Matic, Djuricic, Sulejmani i Markovic (Benfica)
- Miljkovic (Braga)
- Stefanovic i Kovacevic (Arouca)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 avg 2013, 12:18

Mihajlović za Hrvate zove Ljajića i Matića!

Selektor "orlova" odlučio je da za kvalifikacioni duel za SP, 6. septembra u Beogradu, pozove igrače Fiorentine i Benfike, koji su prethodnih meseci bili van spiska.

Mnogo se prašine diglo pre nekoliko meseci kada je Siniša Mihajlović odlučio da zbog svog "čvrstog" stava u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. nastupa bez Adema Ljajića i Nemanje Matića.

Ljajić je odstranjen iz nacionalnog tima još u maju 2012. godine, jer nije pevao himnu, za koju selektor tvrdi da je obavezna i odluku da on ne nastupa za Srbiju nije još promenio.

Sa druge strane Nemanja matić je redovno dobijao poziv Mihajlovića i odazivao se, ali je presedeo pet mečeva na klupi "orlova", pa je u novembru prošle godine, uoči prijateljskog meča sa Čileom, rešio da se povuče. Rekao je da to ne znači da ne želi da igra za nacionalni tim, već da ne želi da "greje" klupu, pa je poručio da ga selektor pozove kada odluči da mu pruži priliku.

Budući da su se Ljajić i Matić dobrim partijama u svojim klubovima, Fiorentini i Benfiki, nametnuli kao igrači koji bi mogli da pomognu Srbiji, kojoj baš i ne ide, Mihajlović je rešio da popusti.

"Sportski žurnal" prenosi da je selektor Srbije odlučio da dvojicu igrača pozove za meč sa Hrvatskom, koji je na programu 6. septembra u Beogradu, kao i za duel protiv Velsa, koji je zakazan tri dana kasnije.

FSS će u ponedeljak, između ostalih, obavestiti i klubove Matića i Ljajića da su njihovi fudbaleri na reprezentativnom spisku za predstojeće utakmice Srbije u kvalifikacijama za SP u Brazilu 2014. godine.
http://www.****/a607145/Sport/Fudba ... atica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam koliko ima istine, ali kako god, ispao je najveci licemer! Zove ih kod smo vec izgubili sve sanse...Neka Miha, zovi ti do kraja svog raspalog Radovanovica, Stevanovica, Scepovica, a onda put pod noge zajedno sa Toletom... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2013, 17:32

ti to mene zaje.bavas?????
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.