i u prvoj ligi imaš tanke klubove kako na sportskom tako i na ekonomskom planu. npr. eto Troglav se nezna ni da li če početi prvenstvo igrati ikako, pa onda eto Orašje je htjelo odustati od ove lige ali ipak če igrati i da li mogu izdržati ekonomski do kraja sezone itd. itsl. nije jedini Igman u problemima.kraljttbvb je napisao/la:Vjerovatno ljudi trose koliko imaju, ne pokusavaju se razbacivati ni parama ni obecanjima. Mirno igraju, cilj im je sredina tabele i to se tako kotrlja.badblueboylivno je napisao/la:Čini se da iz ove županije mirno živi samo Kamešnica. Ne kukaju, rade, snalaze se, imaju odličnog trenera koji to sve hendla na najbolji mogući način, šalju igrače u velike klubove u Hrvatsku i BiH i tako.
Za razliku od dosta ostalih ekipa, koje pokusavaju uci u Prvu ligu Federacije da tamo budu kanta za nabijanje. Ako nemas nekog jakog privrednika iza sebe, neka te u trecoj ligi, treniraj momke iz svog grada koji hoce da igraju i uzivaj u fudbalu!
Igman nema dovoljno para da plati lokalne igrace, a dovode neka pojacanja sa strane
Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam Igman naveo samo kao primjer, a kako se moze vidjeti vecina je ekipa takva. Svi nesto hoce na silu i preko svojih mogucnosti. Gdje god pogledas, svi u problemima, a niko nece da se osloni na svoju djecu, pa rezultati kakvi god bili.Bistrik je napisao/la:i u prvoj ligi imaš tanke klubove kako na sportskom tako i na ekonomskom planu. npr. eto Troglav se nezna ni da li če početi prvenstvo igrati ikako, pa onda eto Orašje je htjelo odustati od ove lige ali ipak če igrati i da li mogu izdržati ekonomski do kraja sezone itd. itsl. nije jedini Igman u problemima.
Bolje je na pozitivnoj nuli zavrsiti sezonu, ekipi obezbijediti normalan prevoz, rucak/veceru, normalnu opremu za treniranje i biti solidan treceligas, nego praviti dugovanja i jedva (kupujuci bodove) ostati u drugoj ligi.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sloga Ljubuški-Kamešnica --- 1
Iskra-Tomislav --- 1X
Klis-Turbina --- 1
Brotnjo-Višići --- 1
Rama-Stolac --- 1
Posušje-Bigeste --- 1
Grude-Sloga Uskoplje --- 1
čini mi se kao kolo domaćina
neki dan prijateljska :
Zrinjski - HNK Stolac 7:0
izgleda da su samo 3-4 momčadi spremne za prvenstvo... ovo ostalo jad i bijeda...
Iskra-Tomislav --- 1X
Klis-Turbina --- 1
Brotnjo-Višići --- 1
Rama-Stolac --- 1
Posušje-Bigeste --- 1
Grude-Sloga Uskoplje --- 1
čini mi se kao kolo domaćina

neki dan prijateljska :
Zrinjski - HNK Stolac 7:0

izgleda da su samo 3-4 momčadi spremne za prvenstvo... ovo ostalo jad i bijeda...
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Par dobrih igrača Stoca je otišlo put 4. HNL, u Gusar iz Komina. Ovo što je ostalo čujem da se krpe nekako sa juniorima. Zato ovakav poraz od Zrinjskog.
Inače, od 6 pojačanja koja su stigla iz HNK Čapljina ove sezone u Višiće: Gabrijel Zubac, Damir Obad, Filip Barić, Josip Puljić, Adriano Jerković i Marko Karlović, danas najvjerojatnije neće nastupiti niti jedan od navedenih tako da očekujem mučenje s naše strane.
I ovo što nas ima nismo spremni ni za jedno poluvrijeme, a ne za cijelu utakmicu na 35 stupnjeva, nadam se da će Hitna biti odmah uz teren. 
Inače, od 6 pojačanja koja su stigla iz HNK Čapljina ove sezone u Višiće: Gabrijel Zubac, Damir Obad, Filip Barić, Josip Puljić, Adriano Jerković i Marko Karlović, danas najvjerojatnije neće nastupiti niti jedan od navedenih tako da očekujem mučenje s naše strane.

www.facebook.com/hnkvisici
Sloga Ljubuški - Kamešnica 1:1 

HNK Brotnjo - HNK Višići (2:1) 2:3 (A. Menalo, Marić, A. Menalo)
Auu slab start, razocarenje odmah, kako je bilo ?Rdje94 je napisao/la:Sloga Ljubuški - Kamešnica 1:1
Sramota.
Gubimo kući od ekipe koja je realno slabija od većine klubova u ovoj ligi,a "borimo" se za prvo mjesto.

Gubimo kući od ekipe koja je realno slabija od većine klubova u ovoj ligi,a "borimo" se za prvo mjesto.

Dominacija Sloge u prvom poluvremenu i gosti zabiju iz kontre za 0:1 prvo poluvrijeme.zrinjke je napisao/la:Auu slab start, razocarenje odmah, kako je bilo ?Rdje94 je napisao/la:Sloga Ljubuški - Kamešnica 1:1
U drugom opet Sloga jalovo napada, Kamešnica sa čvrstom obranom i kontranapadima mogli su otići i na 0:2.
Delalić zabio za Slogu u 80. minuti i onda se igralo otvoreno. Mogla je Kamešnica dobit jer su pogodili prečku par minuta prije kraja, a Sloga je fulala 3-4 super prilike. Bod ravan porazu, čestitke Kamešnici...

Višići okrenuli 2:0 u 2:3, ne znam... ispada da Brotnjo i Sloga koji su se spremali ne mogu zapeti momčadima koje su krenule u zadnji čas bez nekih pojačanja.hnkvisici je napisao/la:HNK Brotnjo - HNK Višići (2:1) 2:3 (A. Menalo, Marić, A. Menalo)

Nakon prvih 4-5 kola bit će stanje jasnije... al za sada mi se čini da ću slabo pogodit išta rezultata u ovoj ligi

Brotnjo se nažalost nije pojačalo jer nema upravnog obora već drugu sezonu za redom pa su samo juniore priljučili da se skrpi momčad za ligeRdje94 je napisao/la:Višići okrenuli 2:0 u 2:3, ne znam... ispada da Brotnjo i Sloga koji su se spremali ne mogu zapeti momčadima koje su krenule u zadnji čas bez nekih pojačanja.hnkvisici je napisao/la:HNK Brotnjo - HNK Višići (2:1) 2:3 (A. Menalo, Marić, A. Menalo)![]()
Nakon prvih 4-5 kola bit će stanje jasnije... al za sada mi se čini da ću slabo pogodit išta rezultata u ovoj ligi

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Dokaz da u ovoj ligi odlučuju nijanse, (ne)kvaliteta je podjednaka, a prvake odlučuju novci, suci i drugi nenogometni faktori. Isto tako svak svakoga može dobiti u regularnim uvjetima, favorita nema.Rdje94 je napisao/la:Višići okrenuli 2:0 u 2:3, ne znam... ispada da Brotnjo i Sloga koji su se spremali ne mogu zapeti momčadima koje su krenule u zadnji čas bez nekih pojačanja.hnkvisici je napisao/la:HNK Brotnjo - HNK Višići (2:1) 2:3 (A. Menalo, Marić, A. Menalo)![]()
Višići iznenadili Brotnjo na Barama

U prvom kolu Druge lige NS FBiH – skupina „Jug“ na Barama su se jučer sastale momčadi Brotnja i Višića. Pomalo iznenađujuće nogometaši Višića iz Čitluka su odnijeli tri boda, slaveći 3:2 pobjedu.
Nogometaši Brotnja pred malobrojnom domaćom publikom dobro su ušli u utakmicu i već u 10. minuti došli do vodstva. Pogodak za 1:0 postigao je Stipe Bevanda, a sedam minuta nakon Bevande u strijelce se upisao i Kristijan Sušić.
Gosti iz Višića u prvom dijelu utakmice nisu pokazali mnogo, ali su znali iskoristiti grešku obrane Brotnja dvije minute prije kraja prvog poluvremena. Lošu reakciju obrane Brotnja iskoristio je Ante Menalo i u 43. minuti smanjio na 2:1.
Višići su se u utakmicu vratili u 84. minuti pogotkom Denisa Marića, a pogodak za slavlje Višića postigao je Ante Menalo. Menalo je 89. minuti postigao svoj drugi pogodak na utakmici za konačnih Brotnjo – Višići 2:3.
Brotnjo: Barać, Skoko, Sušić (od 85. Ostojić), Šarac, Vučić (od 58. Brajković), Gagro, Miličević, Lukić, Ilić (od 74. Zovko), Bevanda, Soldo.
Višići: Zavitan, Stojak, Đondraš, Kozarić (od 78. Falak), Raguž, Majstorović ( od 70. Jerković), Bule, Marić, P. Menalo, A. Menalo, Zubac.

U prvom kolu Druge lige NS FBiH – skupina „Jug“ na Barama su se jučer sastale momčadi Brotnja i Višića. Pomalo iznenađujuće nogometaši Višića iz Čitluka su odnijeli tri boda, slaveći 3:2 pobjedu.
Nogometaši Brotnja pred malobrojnom domaćom publikom dobro su ušli u utakmicu i već u 10. minuti došli do vodstva. Pogodak za 1:0 postigao je Stipe Bevanda, a sedam minuta nakon Bevande u strijelce se upisao i Kristijan Sušić.
Gosti iz Višića u prvom dijelu utakmice nisu pokazali mnogo, ali su znali iskoristiti grešku obrane Brotnja dvije minute prije kraja prvog poluvremena. Lošu reakciju obrane Brotnja iskoristio je Ante Menalo i u 43. minuti smanjio na 2:1.
Višići su se u utakmicu vratili u 84. minuti pogotkom Denisa Marića, a pogodak za slavlje Višića postigao je Ante Menalo. Menalo je 89. minuti postigao svoj drugi pogodak na utakmici za konačnih Brotnjo – Višići 2:3.
Brotnjo: Barać, Skoko, Sušić (od 85. Ostojić), Šarac, Vučić (od 58. Brajković), Gagro, Miličević, Lukić, Ilić (od 74. Zovko), Bevanda, Soldo.
Višići: Zavitan, Stojak, Đondraš, Kozarić (od 78. Falak), Raguž, Majstorović ( od 70. Jerković), Bule, Marić, P. Menalo, A. Menalo, Zubac.
-
- Kontakt:
Brotnjo će sljedece utakmice uci jaci za 2-3 igraca koja uprava ( novi sponzor park shop kojeg drzi amerikanac ) dovesti.Cilj ostaje isti a to je napad na 1 ligu
A jucer nam je falilo 6 igraca i jbg nismo mi barcelona da mozemo to nadoknaditi
ps.čestitke visicima na pobjedi ali likovi previse psuju ,a to nije dobro 

1950 <3
Rezultati:
Sloga (Lj) - Kamešnica 1:1
Iskra (S) - Tomislav 0:0
Klis - Turbina 0:0
Brotnjo - Višići 2:3
Rama - Stolac odg.
Posušje - Bigeste 3:4
Grude - Sloga (U) 0:0
Kupres slobodan
Kolo domaćina kako su ga neki nazivali je završilo bez ijedne domaćinske pobjede.
P.S. Hoće li ovdje na portalu sportsport.ba opet biti tablica i rezultati, još stoji ona od prošle godine...
Sloga (Lj) - Kamešnica 1:1
Iskra (S) - Tomislav 0:0
Klis - Turbina 0:0
Brotnjo - Višići 2:3
Rama - Stolac odg.
Posušje - Bigeste 3:4
Grude - Sloga (U) 0:0
Kupres slobodan
Kolo domaćina kako su ga neki nazivali je završilo bez ijedne domaćinske pobjede.

P.S. Hoće li ovdje na portalu sportsport.ba opet biti tablica i rezultati, još stoji ona od prošle godine...
koliko si ih nahvalio ja sam mislio da cete unistavati ove sezone, sve neka pojacanja ovo ono a ustvari nigdje nista :pRdje94 je napisao/la:Sloga Ljubuški - Kamešnica 1:1
Opet ce biti 1.Klisho je napisao/la:koliko si ih nahvalio ja sam mislio da cete unistavati ove sezone, sve neka pojacanja ovo ono a ustvari nigdje nista :pRdje94 je napisao/la:Sloga Ljubuški - Kamešnica 1:1
Sloga je otjerala domaće igrače koji su barem znali pobijediti na domaćem terenu a dovedena su očito loša pojačanja i neće tu biti nikakvog šetanja ligom kao što su u upravi Sloge zamislili
.

Ma dajte ljudi ,kakva pojacanja za ovu ligu ?? Sve je to isto,divlja liga bez favorita , mozda par ekipa odskace al sve su to male nijanse ..
- Cautinho
- Kontakt:
ima li ovdje itko da je za Bigeste?
jel bio itko na mokrom docu u nedelju?
jel bio itko na mokrom docu u nedelju?
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.