Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Bico je tu protiv Borusije... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
al hajd...nije samo centarsut vec i maestralna asistencija za prvi gol koji je postigao dzeko...a takvu asistenciju moze samo miske poslati, i pjanic...naravno i medo, ali ga zeza to sto ja dalje od gola...viKK je napisao/la:napisao sam već u jednoj drugoj temi , miske je beskoristan ako igraš protiv jake trkačke reprezentacije .. može on igrati fenomenalno protiv sporih i statičnih reprezentacija kakva je grčka , ali protiv brzih reprezentacija je rizično staviti ga u igru , jer onda se praktično samo oslanjamo na sreću , da se potrefi neka situacija da on može poslati dobar centaršut i da bude gol (kao što je to bilo protiv SAD-a) .
ne znam zašto pričamo o misketu na temi bičakčića , al hajd ..
izvini druze ali nisi u pravu...ne trce ni pirlo ni xavi vise od misketa, pa se njihove repke ne mogu zamisliti bez njih na terenu...kad je ozbiljnija tekma i miske vise trci...trci u odnosu na protivnika protiv kojeg igra...on i ne treba da trci..nek trci lulic, ciji svaki pas je kriminalan, zato i trci puno, kako bi ispravio svoju gresku...a miske ne grijesi maltene nikako...
svi veznjaci zajedno se ne mogu porediti s misketom i njegovom magijom...ako nista drugo covjek ima iskustvo na svojoj strani...i sigurno je da ga niko minimalno jos dvije godine ne moze izbaciti iz prve postave...tako da se i ti i tebi slicni dzaba zamarate pisanjem...
klasa je klasa...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
naziv teme je?
uh jesi ih milioneri stisli. Evo Biči prilike da nam se opet dokaze
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eintracht , stoke city bundes lige
Bica odlican za sad ...
A jedini direktan sut na gol imali BiciniBosniacum Lilium je napisao/la:naziv teme je?![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Do sad Bico prvo ime, imao je minimum 10 intervencija uspijesnih naravno...Mora da mu je Spaha par stvari objasnioBosniacum Lilium je napisao/la:naziv teme je?![]()
Evo jedne...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Oslobodio se Eintracht, ajmo momci, ajmo 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mater im usranu , ovo je penal
Mahn'o si za makar 6-7.gringobih je napisao/la:Do sad Bico prvo ime, imao je minimum 10 intervencija uspijesnih naravno...Mora da mu je Spaha par stvari objasnioBosniacum Lilium je napisao/la:naziv teme je?![]()
uh jesi ih milioneri stisli. Evo Biči prilike da nam se opet dokaze![]()
Evo jedne...
Zasad fino igra, djeluje sigurno, a posebno mi se svidja njegova skok igra.
Evo, upravo je Levu dobro zaustavio.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Braunschweig sto je sada pokazao protiv Werdera i Dortmunda je vise nego odlicno. Bice ovo dobra sredina za razvijanej igraca 
Bičo do sada vise nego odlican. Da ih hoce iznenaditi Braunschweig
neugodni su pravo, dobro bi im dosao jedan centarfor 
Bičo do sada vise nego odlican. Da ih hoce iznenaditi Braunschweig
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
koliko njima bodova otprilike treba za opstanak ?
Ma kakvi mahno imao je bruku intervencija...kobe24 je napisao/la:Mahn'o si za makar 6-7.gringobih je napisao/la:Do sad Bico prvo ime, imao je minimum 10 intervencija uspijesnih naravno...Mora da mu je Spaha par stvari objasnioBosniacum Lilium je napisao/la:naziv teme je?![]()
uh jesi ih milioneri stisli. Evo Biči prilike da nam se opet dokaze![]()
Evo jedne...
Zasad fino igra, djeluje sigurno, a posebno mi se svidja njegova skok igra.
Evo, upravo je Levu dobro zaustavio.
Ovaj napadac im isti onaj iz filma "Percy Jackson" jos im i prezime isto
Nije loše za sada. U obrani su dobri, u napadu očajni. Vidjeti ćemo hoće li do kraja tekme uspjeti zadržati " nulu ".
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
najmanje 40 poena, ali znaju nekad i 30-35 poena biti dosta.MrShadow je napisao/la:koliko njima bodova otprilike treba za opstanak ?
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
to se bas i ne zna...MrShadow je napisao/la:koliko njima bodova otprilike treba za opstanak ?
edit: zadnje dvije sezone za baraz je bio dovoljan 31 bod...
da ga hoce sad Bica zabit iz kornera za pobjedu..ovaj komentator na eurosport igrao na borussiu kecu ko kucu pomalo jarane..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Erminator igra za 10ke.
Jučer Spaha danas on, kakav stoperski par imamo
Jučer Spaha danas on, kakav stoperski par imamo
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sekunda falilo da izbije loptu koja je isla u gol. Steta al Dortmund je ipak jak, mogi su do sad dati 3 gola u drugom poluvremenu samo da Braunschweig nema jaku odbranu. Sto neko rece maloprije, oni su izgleda Stoke City njemacke BL. I komentator govori a i vidi se da nazalost nemaju napada nista.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
stvarno stetazbog primljenog gola,,,,Ermin fantastican do sada,,jos da je uspio dokučit ovo iz gola bio bi buum,,,,ogroman broj dobrih intervencija imao,,ipak Dortmund je ovo,,,,,,,,mislim da ce zacementirat mjesto stopera u repci,,uz Spahu naravno,,,,,djeluje prije svega nevjerovatno pouzdan
Trenutno korisnika/ca: General505 i 19 gostiju.