Tako kazu medijiDANTES je napisao/la:ti to mene zaje.bavas?????
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Tadic se sprda u Holandiji...
Twente dobio 6-0 Utrecht, a Tadija ubiljezio gol i 2 asistencije
Lik u 2 kola ima ucinak od 3 gola i 4 asistencije!
Twente dobio 6-0 Utrecht, a Tadija ubiljezio gol i 2 asistencije
Lik u 2 kola ima ucinak od 3 gola i 4 asistencije!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ovo je definitivno vrhunac Sinišine gluposti. Zamislite sad scenario da protiv Hrvata, njih dvojica, odgledaju čitav meč sa klupe. Tada bi nadmašio sam sebe.
Ipak, ako se već želio posuti pepelom, bolje što je to učinio pred meč sa Hrvatima, nego Makedoncima.
Evo gledam i ja Tadića, momak se šali sa protivničkim odbranama. Šta tek uradi onom Kolumbijcu, ko onomad Piksi Martinu Vaskezu. Alal mu vjera.
Evo gledam i ja Tadića, momak se šali sa protivničkim odbranama. Šta tek uradi onom Kolumbijcu, ko onomad Piksi Martinu Vaskezu. Alal mu vjera.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ti se zezaj ,a to je vrlo mogucealan_kardec je napisao/la:. Zamislite sad scenario da protiv Hrvata, njih dvojica, odgledaju čitav meč sa klupe. Tada bi nadmašio sam sebe.![]()
p.s. Jel gledamo Benfiku u 15 do 7 ?
- alan_kardec
- Kontakt:
Uuu ja i zaboravio. Jel ima prenos na SK?
Sad sam u velikoj dilemi dal da gledam srpsku Benfiku
ili da odem oprati auto.
Šalim se, naravno da ću gledati ove naše poletarce, ako negdje naletim na prenos.
Sad sam u velikoj dilemi dal da gledam srpsku Benfiku
Šalim se, naravno da ću gledati ove naše poletarce, ako negdje naletim na prenos.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
2 nasa najbolja ofanzivna veznjaka ne igraju za reprezentaciju! Jedan (Tadic) sjedi na klupi, a drugi se uopste ne poziva (Ljajic)...To samo Miha moze!alan_kardec je napisao/la:Ovo je definitivno vrhunac Sinišine gluposti. Zamislite sad scenario da protiv Hrvata, njih dvojica, odgledaju čitav meč sa klupe. Tada bi nadmašio sam sebe.Ipak, ako se već želio posuti pepelom, bolje što je to učinio pred meč sa Hrvatima, nego Makedoncima.
Jos kad njima dodamo Matica, Djuricica, Markovica...Pa mi bi trebali da se sprdamo sa vecinom protivnika...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
@ Alane buraz nema prenos
ovi sa SK-a se odlucili za Porto ,malo kasnije
a prenose Barsu na prime-u i trke iz Indianapolisa na ovom regularnom .
http://www.firstrow.org/soccer" onclick="window.open(this.href);return false; imas ovde stream za Benfiku
http://www.firstrow.org/soccer" onclick="window.open(this.href);return false; imas ovde stream za Benfiku
- alan_kardec
- Kontakt:
yebali ih messi i neymar. hvala.
navikni se, biće ti lakše.
marconato je napisao/la: 2 nasa najbolja ofanzivna veznjaka ne igraju za reprezentaciju! Jedan (Tadic) sjedi na klupi, a drugi se uopste ne poziva (Ljajic)...To samo Miha moze!![]()
![]()
navikni se, biće ti lakše.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Skinuli stream za Benfiku
Od nasih na terenu su Djuricic i Matic, Sulejmani je na klupi.
Od nasih na terenu su Djuricic i Matic, Sulejmani je na klupi.
- alan_kardec
- Kontakt:
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Markovic povredjen?!
http://bhsupersport.com/za-srbiju-vise- ... o-pjevaci/" onclick="window.open(this.href);return false;
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Izgleda su napokon Matić i Ljajić odlučili da se uozbilje,uzmu kajdanku,časove muzičkog i da se napokon spreme da daju pu doprinos za reprezentaciju 
Mens sana in corpore sano.
Jeste mislili, pa Miha drzi do obecanja
Hvala mu jos jednom
Hvala mu jos jednom
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Miha kaze ostaje pri svojim stavovima i prinicpima...
Ko zna zasto je ovo dobro...Ako bi izgubili, okrivio bi njih 2, a ako bi dobili, kenjao bi o tome kako tim sazrijeva, kako su svi u sluzbi reprezentacije bla bla...
Nek on istraje u svom, pa taman i primili 5 komada...Samo da mu zajedno sa Toletom vidimo ledja do kraja godine!!!
Ko zna zasto je ovo dobro...Ako bi izgubili, okrivio bi njih 2, a ako bi dobili, kenjao bi o tome kako tim sazrijeva, kako su svi u sluzbi reprezentacije bla bla...
Nek on istraje u svom, pa taman i primili 5 komada...Samo da mu zajedno sa Toletom vidimo ledja do kraja godine!!!
[youtube][/youtube]
Zanimljiv intervju bivšeg srpskog reprezentativca Ivana Ergića za riječki Novi list.
http://www.novilist.hr/Kultura/Ivan-Erg ... or-mladima" onclick="window.open(this.href);return false;
Raritet među nogometašima.
http://www.novilist.hr/Kultura/Ivan-Erg ... or-mladima" onclick="window.open(this.href);return false;
Raritet među nogometašima.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Decko je totalno atipican,sto kazes pravi raritet u fudbalu.
Nije mu strana ni umetnost,pisanje pesama i ostalo,jako skroman momak i obrazovan.
Imao sam prilike biti u njegovom drustvu i zaista je sjajan lik. Cak sam ga vidjao kako u centru grada izlazi iz Jugica starog 20 i kusur godina. Nigde kompleksa koji po obicaju vuku uspesni fudbaleri,opusten,normalan momak.
Primer kakav treba biti covek uopsteno u zivotu,a ne samo kakav treba biti jedan fudbaler.
Nije mu strana ni umetnost,pisanje pesama i ostalo,jako skroman momak i obrazovan.
Imao sam prilike biti u njegovom drustvu i zaista je sjajan lik. Cak sam ga vidjao kako u centru grada izlazi iz Jugica starog 20 i kusur godina. Nigde kompleksa koji po obicaju vuku uspesni fudbaleri,opusten,normalan momak.
Primer kakav treba biti covek uopsteno u zivotu,a ne samo kakav treba biti jedan fudbaler.
Konacno startuje i Serie A, gdje imamo cijelu jednu malu reprezentaciju, tacnije 13 igraca:
- Kuzmanovic (Inter)
- Ljajic i Tomovic (Fiorentina)
- Basta i Brkic (Udinese)
- Avramov (Cagliari)
- Krsticic (Sampdoria)
- Filip Jankovic i Petkovic (Parma)
- Radakovic (Bologna)
- Maksimovic (Torino)
- Bosko Jankovic (Verona)
- Radovanovic (Chievo)
- Kuzmanovic (Inter)
- Ljajic i Tomovic (Fiorentina)
- Basta i Brkic (Udinese)
- Avramov (Cagliari)
- Krsticic (Sampdoria)
- Filip Jankovic i Petkovic (Parma)
- Radakovic (Bologna)
- Maksimovic (Torino)
- Bosko Jankovic (Verona)
- Radovanovic (Chievo)
Fejsa potpisao za Benfiku i bice 8-mi Srbin tamo... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.