Vecerasnji sudija saban pravi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Danas ce Siroki 'ladno da uzme 3 boda i lagano ide na 10 i naravno 1. mjesto. Bice to nezgodan udarac za Manijake.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evo mlade stigla da kaze svoj sud.uschtipak je napisao/la:Danas ce Siroki 'ladno da uzme 3 boda i lagano ide na 10 i naravno 1. mjesto. Bice to nezgodan udarac za Manijake.![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nema od tog ništauschtipak je napisao/la:Danas ce Siroki 'ladno da uzme 3 boda i lagano ide na 10 i naravno 1. mjesto. Bice to nezgodan udarac za Manijake.![]()
Ma ništa ne brinite Manijaci, mi smo protiv Željinih protivnika uvijek ginuli, a pred Željom gaće skidali. 1:1 na Pecari i Plavi sa Grbavice od prvog do zadnjeg kola prvenstva na prvom mjestu.
Izgleda da pojedinim klubovima kad nemaju opravdanje u "losem" sudjenju su počeli kao opravdanje služiti povici s tribina , e svašta Bog te vidio .
Mi bi onda na Kosevu svaku izgubili sa 5-0 .
Valjda bi trebao biti dodatni motiv ako te psuju i ponižavaju da stisnes tvrdje jače i da ih ponizis kao što mi to radimo na Kosevu .
Nisam gledao tekmu ali što mogu pročitati je za smijeh .
Mi bi onda na Kosevu svaku izgubili sa 5-0 .
Valjda bi trebao biti dodatni motiv ako te psuju i ponižavaju da stisnes tvrdje jače i da ih ponizis kao što mi to radimo na Kosevu .
Nisam gledao tekmu ali što mogu pročitati je za smijeh .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Re: $: Premijer liga BiH - opcenito
Pa boli ih zato sto smo ih razmontirali ovakvi kakvi smo u problemima, sa 20 dana priprema i 14 igraca koji su nas napustili.
Hajde ne serite bezveze, ono sto Zelju doceka u Banja Luci, nema nigdje ni priblizno. Itekako nije opravdanje za poraz od ekipe kakva je Borac, ali isto tako treba stati u kraj vise onom orgijanju po tribinama.
Kada gledas duel Borca i Zelje iz BanjaLuke, automatski se vratis na pocetak devedesetih
Ps. i da ne zaboravim @RedBlue da imas imalo obraza na ovu pricu se nebi javljao
Kada gledas duel Borca i Zelje iz BanjaLuke, automatski se vratis na pocetak devedesetih
Ps. i da ne zaboravim @RedBlue da imas imalo obraza na ovu pricu se nebi javljao
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
blago vama. hocel bit proslava kod vjecne ?uschtipak je napisao/la:Danas ce Siroki 'ladno da uzme 3 boda i lagano ide na 10 i naravno 1. mjesto. Bice to nezgodan udarac za Manijake.![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
http://trebinjelive.info/2013/08/17/na- ... rmije-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo jaši.
Samo jaši.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne mogu da vjerujem kako ima glupih novinara da ne mogu da razlikuju zastavu Bosne i Hercegovine koja je priznata i zastavu Armije RBIH.

Razlika je ocita.
1946
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Zar vi niste tvrdili da je lakse igrati u Banja Luci nego Zenici?propuh je napisao/la:Hajde ne serite bezveze, ono sto Zelju doceka u Banja Luci, nema nigdje ni priblizno. Itekako nije opravdanje za poraz od ekipe kakva je Borac, ali isto tako treba stati u kraj vise onom orgijanju po tribinama.
Kada gledas duel Borca i Zelje iz BanjaLuke, automatski se vratis na pocetak devedesetih![]()
![]()
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Takozvani portal (ali i mnoge takozvane televizije u takozvanom manjem entitetu), kao što je već @Head naveo, ne zna da pravi razliku između zastave RBiH i zastave ARBiH, što ni ne čudi obzirom kakav je otpad i polusvijet osmislio i vodio tu takozvanu tvorevinu.
Da se razumimo ja bi volio da nema nikakvih napetosti na tribinama ,da se pjevaju pjesme koje velicaju svoj klub a ne omalovažavaju protivnici itd.ali to ne postoji ni u BL ni u MO ni u Sb ni u SA ....znači to vise nije stvar zq cudjenje nego stvarnost i realnost .propuh je napisao/la:Hajde ne serite bezveze, ono sto Zelju doceka u Banja Luci, nema nigdje ni priblizno. Itekako nije opravdanje za poraz od ekipe kakva je Borac, ali isto tako treba stati u kraj vise onom orgijanju po tribinama.
Kada gledas duel Borca i Zelje iz BanjaLuke, automatski se vratis na pocetak devedesetih![]()
![]()
Stvarno misliš da igrače boli neka stvar šta ko govori s tribina ,sigurnost igrača na terenu u zadnjih par godina je na visokom nivou i svi to znaju tako da povici ubo zakolji i slično su samo odraz nečije kulture ili nekulture a nikako nešto što utječe na krajnji rezultat .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Novinari sa kupljenom diplomom,novinari koji pišu kako šef kaže,blijedi beskičmenjaci.Head je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako ima glupih novinara da ne mogu da razlikuju zastavu Bosne i Hercegovine koja je priznata i zastavu Armije RBIH.
Razlika je ocita.
Ratardiran i netačan naslov i kao takav možda i nije vrijedan pomena.
Ali eto...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Baš takovivaILchelik je napisao/la:Zar vi niste tvrdili da je lakse igrati u Banja Luci nego Zenici?propuh je napisao/la:Hajde ne serite bezveze, ono sto Zelju doceka u Banja Luci, nema nigdje ni priblizno. Itekako nije opravdanje za poraz od ekipe kakva je Borac, ali isto tako treba stati u kraj vise onom orgijanju po tribinama.
![]()
U novi boj ...
hoce i vozdra sampioni 700 XZZtop10 je napisao/la:blago vama. hocel bit proslava kod vjecne ?uschtipak je napisao/la:Danas ce Siroki 'ladno da uzme 3 boda i lagano ide na 10 i naravno 1. mjesto. Bice to nezgodan udarac za Manijake.![]()
a jbm ti siroki,on mi osto za pare samo 
Aj Prijedore, Halida ti drzi se
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nudi mi premijer otkup za 35 KM...a cekam samo jos realharis10 je napisao/la:a jbm ti siroki,on mi osto za pare samo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a bice ova sezona zanimljiva pravo 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
mulumbu1921
- Kontakt:
nezgodan udarac pravouschtipak je napisao/la:Danas ce Siroki 'ladno da uzme 3 boda i lagano ide na 10 i naravno 1. mjesto. Bice to nezgodan udarac za Manijake.![]()
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.