Boban neće doći, nije on kreten kao šuker maloumnik.Spektakl kao uvod za okršaj na Marakani: Boban i Šuker u Nišu protiv veterana Srbije
Samo dan uoči velike kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Srbije na Marakani, u Nišu će se na stadionu Čair odigrati humanitarna utakmica između veterana spomenutih selekcija.
Srpski mediji prenose kako će gledatelji imati priliku uživati u majstorijama Zvone Bobana i Davora Šukera s jedne strane te Bate Mirkovića i Save Miloševića s druge. Sav prihod ići će u humanitarne svrhe.
- Predloženo je da organizacija bude u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu ili Nišu, ali bez prevelikog razmišljanja je odabran Niš jer su hrvatski nogometaši ovdje uvijek bili cijenjeni i poštovani - rekao je direktor veteranske reprezentacije Srbije Dragoljub Gajević.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pobjeda je pobjeda! 
Jedino dobro iz ove utakmice je pogodak Rebica, odavno nismo imali napadaca koji je u stanju sam dobiti utakmicu, negdje sam procita da je momak teski profesionalac, nista izlasci, cuga ovo ono, samo trening. Drago mi je također da je Dudu dao 2 komada, bilo bi strasno imat njega u pravoj formi sad kada dođu odlucujuce utakmice.
Steta sta nam je savez takav kakav je, da su barem malo posteni vec sad bi Stimac bio bivsi. Igra Hrvatske u kratko vrijeme se srozala strasno. Jedini nacin da se to popravi je da ovaj amater ode sa klupe.
Steta sta nam je savez takav kakav je, da su barem malo posteni vec sad bi Stimac bio bivsi. Igra Hrvatske u kratko vrijeme se srozala strasno. Jedini nacin da se to popravi je da ovaj amater ode sa klupe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Titova-Juga
- Kontakt:
A jeste na Naneta žugali (čast pojedincima) gdje ste god mogli i stigli, a ovaj jbni amater uništi sve dobro po čemu su Vatreni bili prepoznatljivi. Jbt, igra im se srozala na nivo neke Norveške ili Islanda...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Bilic je pred kraj mandata poceo gubit konce, posvađa se sa par igraca i jednostavno je mora ic. Ljudi su se nadali promjeni na bolje a nama je dosa najgori izbornik u pov reprezentacije. Ona igra koja je krasila ovu momcad je totalno izgubljena a i atmosfera oko reprezentacije je nikakva.
Kaze stimac vratili smo se na pobjednicki kolosjek, pa jbt pobjedio si reprezentaciju koja je uz Andoru najlaksi moguci protivnik i to jedva i on se jos hvali...sramota.
Kaze stimac vratili smo se na pobjednicki kolosjek, pa jbt pobjedio si reprezentaciju koja je uz Andoru najlaksi moguci protivnik i to jedva i on se jos hvali...sramota.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Prema pisanju talijanskih medija, Benitez je odlucio Radosevica gurnut u prvu momcad!
Konacno, ocekujem ga vec protiv Srbije. I iskreno radije on nego Vukojevic
Konacno, ocekujem ga vec protiv Srbije. I iskreno radije on nego Vukojevic
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Tesko da ce igrat u prvoj, Behrami i Inler su ispred njega. Cak mislim da ce na posudbu ove sezone, nedavno sam cita intervju sa njim i prica je da ce mozda ove sezone u Chievo.
Kad smo vec kod te pozicije u repci ja bi priliku prvo pruzio Ademiu. Nevjerojatno kako se momak razvija, i prije je bio odlican ali u zadnjih par mjeseci igra nevjerojatno. Bolji je od Vuka i Badelja trenutno, a i bilo bi strasno glupo da Kovacic opet mora glumit defenzivca dok imamo Ademia.
Kad smo vec kod te pozicije u repci ja bi priliku prvo pruzio Ademiu. Nevjerojatno kako se momak razvija, i prije je bio odlican ali u zadnjih par mjeseci igra nevjerojatno. Bolji je od Vuka i Badelja trenutno, a i bilo bi strasno glupo da Kovacic opet mora glumit defenzivca dok imamo Ademia.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kovacic nece igrat vejrovatno. Ebi ga, ova ozljeda ga dobro zahebaje.Tritolone je napisao/la:Tesko da ce igrat u prvoj, Behrami i Inler su ispred njega. Cak mislim da ce na posudbu ove sezone, nedavno sam cita intervju sa njim i prica je da ce mozda ove sezone u Chievo.
A bez def.veznog ne mozemo igrat. Volio bih i ja Ademija vidjet, ali tesko da ce ga ubacit u prvih 11. Vukojevica se bojim jer covjek napravi kartone kao nitko.
RIP CITY!
Kad je uopce utakmica?
Kova ce vec ovaj vikend bit spreman za igru,ozljeda je iza njega i prije par dana je poceo trenirat punim intezitetom, mozda i dobije koju minutu vec u kupu, ako ne onda ga ocekujem u prvoj momcadi iduci tjedan
Mozda i Rakitic bude igra tu poziciju, vidim da ga je trener povuka defenzivnije u Sevilli.
Kova ce vec ovaj vikend bit spreman za igru,ozljeda je iza njega i prije par dana je poceo trenirat punim intezitetom, mozda i dobije koju minutu vec u kupu, ako ne onda ga ocekujem u prvoj momcadi iduci tjedan
Mozda i Rakitic bude igra tu poziciju, vidim da ga je trener povuka defenzivnije u Sevilli.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Blaszczykowski
- Kontakt:
mislim da napokon možemo reći da bih ima bolju reprezentaciju od hrvatske.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mislim da takvo sto tek trebaju potvrditi plasmanom na neko veliko natjecanje ili u medjusobnom dvoboju.
Bespredmetno je uopce usporedjivati te reprezentacije.
Bespredmetno je uopce usporedjivati te reprezentacije.
...Život za Široki...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bilo bi fino pronaci neki slobodan termin i ugovoriti tekmu hrv-bih negdje na neutralnom terenu..da vidimo "ko je bolji" a i odavno nismo poigrali 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Doći će i do toga, al' poslije kvalifikacija, sada se igra samo sa onima koje možeš pobijediti i gdje ne gubiš bodove, pa tu Hrvati dominiraju sa znanjem, odvratan je HNS al' kada je lova u pitanju izbor protivnika da se drži visoka pozicija je izuzeno kvalitetna. Mislim da je i BiH sada odlučujuća ova saSlovačkom gdje će goriti i biti teško,a zadnja im na Baltiku gdje će Grčka imati ljude, tako da samo ti iz Jablanice sada razmišljaš o tome ko je bolji u susjedstvu, to je neznanje ili...?Papastathopoulos je napisao/la:Bilo bi fino pronaci neki slobodan termin i ugovoriti tekmu hrv-bih negdje na neutralnom terenu..da vidimo "ko je bolji" a i odavno nismo poigrali
Zadnja izmjena: England, dana/u 19 avg 2013, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako mislis da ce hrvatska dobiti bodova za fifa listu jer je dobila lihtenstajn, a plus je bila friendly, varas se..treba igrati sa ekipom koja je bar medju 30-40 najboljih da bi nesto dóbili, a ne sa 120 i nekom repkom..izgubit cete bodova radi tog meca
a ovaj drugi dio posta nisam skontao..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- gloryhunter
- Kontakt:
Lihtenštajn je u Hrvatskoj igrao 2009. i izgubio je 5-0. Tad su se dogovorili da će Hrvatska uzvratit gostovanje nekad u budućnosti, e eto sad je bila prilika..
Ne mozemo!Blaszczykowski je napisao/la:mislim da napokon možemo reći da bih ima bolju reprezentaciju od hrvatske.
BiH je u boljoj formi, ali to nista ne znaci. Logicno kad imaju laksu grupu. I da, imali smo i mi prosle kvale, znam sve to
Nadam se da cemo se sresti u Brazilu pa da vidimo, aBd u finalu
RIP CITY!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
po onome kako izgledaju na terenu, za mene nema dileme da je bih kao momčad trenutno bolja. to što je hrvatska individualno kvalitetnija je druga stvar.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
e to je to. trenutnoBlaszczykowski je napisao/la:po onome kako izgledaju na terenu, za mene nema dileme da je bih kao momčad trenutno bolja. to što je hrvatska individualno kvalitetnija je druga stvar.
RIP CITY!
pa nitko nikad ni ne govori o tome koja ima veće uspjehe , ili koja ima poznatije igrače i sl. govori se o trenutnoj igri i prema tome se najbolje i mogu usporediti dvije različite reprezentacije . nemoj misliti da ovo govorim tebi , već mnogi često krenu u raspravu a ni be razmisle o čemu se raspravljaju. 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.