FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Željezničar nije klub realno ni za 5 ekipa a kako osvaja titule to svi znamo. Juče su bili zreli za petardu.
atmosfera juče vrhunska.
atmosfera juče vrhunska.
[youtube][/youtube]
...sa poslednje utakmice na grbavici.
nemojte da se po ko zna koji put pokrecu price o tome ko je kakav, jedni su uzas,zlo,a drugi divni sjajni i bajni... to jednostavno,nije istina.
...sa poslednje utakmice na grbavici.
nemojte da se po ko zna koji put pokrecu price o tome ko je kakav, jedni su uzas,zlo,a drugi divni sjajni i bajni... to jednostavno,nije istina.
-
- Kontakt:
zeljeznicar da je mogao kao sto kazes pokazao je u prvom pol kada ga nigdje nije bilo!!!
da igrac borcu nije iskljucen prica bi bila drugacija.
cinjenica je da je plbh ove godine kvalitetom najlosija do sada.isto tako je cinjenica da bi borac sa ovom ekipom prije par godina vodio borbu za opstanak u ligi.tu ubrajam i zeljeznicar da je igraci prosjek strogi i da bi isto tako prije par godina vodio borbu za 3-4 mjesto na tabeli.to sto su do bl na strani uzimali bodove na autoritet svaka cast ali to ne bi smjela da bude karta na koju ce racunati u buducnosti.
da igrac borcu nije iskljucen prica bi bila drugacija.
cinjenica je da je plbh ove godine kvalitetom najlosija do sada.isto tako je cinjenica da bi borac sa ovom ekipom prije par godina vodio borbu za opstanak u ligi.tu ubrajam i zeljeznicar da je igraci prosjek strogi i da bi isto tako prije par godina vodio borbu za 3-4 mjesto na tabeli.to sto su do bl na strani uzimali bodove na autoritet svaka cast ali to ne bi smjela da bude karta na koju ce racunati u buducnosti.
Dobro na kraju cemo se opet cuti na ovoj temi. Da nebi sad bilo djecijeg prepucavanja. 95% vas vec zna gdje titula ide samo navijacki nemate snage to da izgovorite. Sta tek kad se kompletira igracki kadar sampionu? Ali eto Zeljo nezasluzeno uzima titule 

Nama je cilj opstanak u ligi ove sezone i stabilizacija kluba. Tako da o tim titulama mozes na drugim temama. 

-
- Kontakt:
ja prvi nisam napisao da znam gdje titula ide.sta vise znam gdje ne ide 100% leotar,zvijezda,vitez,borac,travnik ...... 

ko je uopste spominjao titulu od navijaca borca?ako pricamo o tituli,konkurente gledajte u sirokom,mozda zrinjskom i sarajevu.
jeste li svjesni da na pocetku ove sezone,kada je jovic dosao u borac,je receno:ok, u gabuli smo sa parama, imamo mladih igraca poprilican broj i na njih se oslanjamo. jovic je to prihvatio i poceo da pravi ekipu sa par iskusnijih igraca oko sebe. bez imperativa nekakvih titula,osvajanja kupa ili plasmana u evropu. TO JE ISTINA! klinci su rastereceni i lete po terenu iako su pripreme poceli tek 3. jula! isto tako, krenuce i porazi, neminovno ali i kad dodje do toga, niko im ruznu rijec nece reci,upravo iz svih nabrojanih razloga. nije mala stvar za ovakvu ekipu izvuci bodove na bilinom i otoci, i pobijediti zelju! zbog toga se tako euforicno slavi, ne bodovi, vec pristup i igra ovih momaka. oni imaju kvalitet i talenat i sada se od njih ocekuje sazrijevanje u igrackom smislu,tako da kada se klub oporavi,za godinu,dvije,nebitno kad,oni ce da gaze sve prd sobom.
plan je dugorocan,ali po meni jedini ispravan.
jeste li svjesni da na pocetku ove sezone,kada je jovic dosao u borac,je receno:ok, u gabuli smo sa parama, imamo mladih igraca poprilican broj i na njih se oslanjamo. jovic je to prihvatio i poceo da pravi ekipu sa par iskusnijih igraca oko sebe. bez imperativa nekakvih titula,osvajanja kupa ili plasmana u evropu. TO JE ISTINA! klinci su rastereceni i lete po terenu iako su pripreme poceli tek 3. jula! isto tako, krenuce i porazi, neminovno ali i kad dodje do toga, niko im ruznu rijec nece reci,upravo iz svih nabrojanih razloga. nije mala stvar za ovakvu ekipu izvuci bodove na bilinom i otoci, i pobijediti zelju! zbog toga se tako euforicno slavi, ne bodovi, vec pristup i igra ovih momaka. oni imaju kvalitet i talenat i sada se od njih ocekuje sazrijevanje u igrackom smislu,tako da kada se klub oporavi,za godinu,dvije,nebitno kad,oni ce da gaze sve prd sobom.
plan je dugorocan,ali po meni jedini ispravan.
Gledo sam citavu tekmu na tv-u. U prvom poluvremenu ste ih PONIZILI. Drugo pol , sa vase strane puno puno slabije...valjda crveni , sta li...
Ne kontam sto se 700x sampioni bune....nema para nema bodova. Prva jaca prepreka (Borac) i pusalgin....hebo zvijezdu i one nove vitez.
Ne kontam sto se 700x sampioni bune....nema para nema bodova. Prva jaca prepreka (Borac) i pusalgin....hebo zvijezdu i one nove vitez.
- slavko njegus
- Kontakt:
Dobra utakmica dvije od tri najbolje ekipe u BiH. Treca je naravno Siroki... Ostali su svi u pet deka.
-
- Kontakt:
Ne biste nas ponizili jer niste mogli hodati drugih 45 minuta, i onih 6 minuta drugog koje ste odigrali kompletni ste odigrali u svojih 16.playlife je napisao/la:Po veličini, čistoći, zelenilu, parkovima uopsteno po ljepotiA ja stvarno ne znam koju si ti tekmu gledao :/ pa sve sto je svirao zelji, na suprotnoj strani Borcu nije
realno da nismo dobili crveni karton ponizili bi vas do kraja dali bi vam jos 2 gola jer ste katastrofa od ekipa, u svim ovim problemima smo bolji od vas za klasu! Gnjev ne izazivate sigurno rezultatima jer ne znam koje ste vi to rezultate postigli ( stimanje utakmica, kupovanje sudija, navlacenje zelji jesu to mozda rezultati )? Realno uzasni ste na terenu kao i na tribini
![]()
U Banja Luci ekipe nemogu pobjediti u 90 minuta igre, na Grbavici rivali dobiju i aplauz. To su činjenice, a priče o štimanjma i navlačenjima su obična zavist, zloba, kompleksi i ništa drugo. Realno F.K. Borac skupa sa navijačima je mali i iskompleksirani klub. Očekivao sam neke 2009. godine da će te se izdići. Ali niste.
Rade Paprica 9 je napisao/la:
Ne biste nas ponizili jer niste mogli hodati drugih 45 minuta, i onih 6 minuta drugog koje ste odigrali kompletni ste odigrali u svojih 16.
U Banja Luci ekipe nemogu pobjediti u 90 minuta igre, na Grbavici rivali dobiju i aplauz. To su činjenice, a priče o štimanjma i navlačenjima su obična zavist, zloba, kompleksi i ništa drugo. Realno F.K. Borac skupa sa navijačima je mali i iskompleksirani klub. Očekivao sam neke 2009. godine da će te se izdići. Ali niste.
& " ' $," " ' " узео 3 $! $ $ " ? " ? ? у ' % " "!? " сте $ " ??
% о " & ' % " $ "...' & ",$ ' " " - $," ? горе па $.
?, не ' вас & $ $ $ $ са "!
" ? & па ?, $ ? је - $ су " ",?,$ " ",$ ",',?,"...а $ сте ' " ? " "???
" $ $ "!
ne znam da li ima smisla pisati na Vasoj temi pobjeda svaka cast dva prelijepa gola delmica zasluzena pobjeda ali ja nikako nemogu shvatiti da 45 minuta pjevate balije ,sakama, bjezite starno nemogu toliku mrznju toliki primitivizam katastrofa ja prvi sam dva puta iz srca pljeskao na osvojenoj TITULI I KUP.u na Grbavici
-
- Kontakt:
ja ovo nisam cuo da se pjevalo bas 45min iskreno!CARSON je napisao/la:ne znam da li ima smisla pisati na Vasoj temi pobjeda svaka cast dva prelijepa gola delmica zasluzena pobjeda ali ja nikako nemogu shvatiti da 45 minuta pjevate balije ,sakama, bjezite starno nemogu toliku mrznju toliki primitivizam katastrofa ja prvi sam dva puta iz srca pljeskao na osvojenoj TITULI I KUP.u na Grbavici
to sto se pjevalo o sakama bjezanju vjerovatno ima veze sa obracunom navijaca koji se desio pa mi to onda i ne dodje kao spektakularno.
kao sto neko rece ranije,nemojte molim vas moralisati kako je kod vas sve super fer i korektno a da samo drugi smrde,ispada smijesno.
a zasto vas kao sto kazes niko ne voli zapitaj se zasto je to tako......
Ma dobro. Pjevalo se 5 ili 45 minuta, opet je seljasto moramo priznati. Volio bih da ih jednom mlatnemo u BL, a da se ne mogu žaliti ni na šta. Doći će to brzo, samo treba ići Titovim stazama revolucije.worchester je napisao/la:ja ovo nisam cuo da se pjevalo bas 45min iskreno!CARSON je napisao/la:ne znam da li ima smisla pisati na Vasoj temi pobjeda svaka cast dva prelijepa gola delmica zasluzena pobjeda ali ja nikako nemogu shvatiti da 45 minuta pjevate balije ,sakama, bjezite starno nemogu toliku mrznju toliki primitivizam katastrofa ja prvi sam dva puta iz srca pljeskao na osvojenoj TITULI I KUP.u na Grbavici
NAPRIJED NARODE!
Pohvalom za najbolje navijače,Lešinare,zaključujem diskusiju o subotnjoj utakmici.Svaka cast momci,onako se navija za voljeni klub.Kapa do poda,i samo tako nastavite,a momci na terenu će to uzvratiti dobrim partijama.Vidimo se u subotu,na sjeveroistoku Srpske...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bravo decko divno i trezveno razmisljanje. Haj nam sad napisi kako je u 1479oj godini,sta jedete,gdje zivite,sta radite kad vam se se neko razboli,jeste li skontali kako vatru zapalit ono kamen od kamen. Blago ti pameti moj djecaceVAM je napisao/la:Pohvalom za najbolje navijače,Lešinare,zaključujem diskusiju o subotnjoj utakmici.Svaka cast momci,onako se navija za voljeni klub.Kapa do poda,i samo tako nastavite,a momci na terenu će to uzvratiti dobrim partijama.Vidimo se u subotu,na sjeveroistoku Srpske...
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- zeljo4life
- Kontakt:
Pa sasvim je prirodno da nas svi mrzite...vi,sarajevo i ostali.Nema se tu sta razmisljati i ja to svatam,cestitam borcu na zasluzenoj pobjedi,cestitam pticama na jako fer i korektnom navijanju,sve fina raja na tribinama...al dobro,mi smo jako primitivna sredina,neko manje neko vise,sve zavisi od kolicine frustracije u ljudima...sve ja to razumijem...vidimo se na Grbavici gdje je ipak atmosfera opustenija,i gdje se ipak malo vise gleda fudbal nego kod vas ostalih...sto prije svatite to,bice manje frustracije i svatit cete gdje smo mi a gdje ste svi vi manji klubovi.worchester je napisao/la:ja ovo nisam cuo da se pjevalo bas 45min iskreno!CARSON je napisao/la:ne znam da li ima smisla pisati na Vasoj temi pobjeda svaka cast dva prelijepa gola delmica zasluzena pobjeda ali ja nikako nemogu shvatiti da 45 minuta pjevate balije ,sakama, bjezite starno nemogu toliku mrznju toliki primitivizam katastrofa ja prvi sam dva puta iz srca pljeskao na osvojenoj TITULI I KUP.u na Grbavici
to sto se pjevalo o sakama bjezanju vjerovatno ima veze sa obracunom navijaca koji se desio pa mi to onda i ne dodje kao spektakularno.
kao sto neko rece ranije,nemojte molim vas moralisati kako je kod vas sve super fer i korektno a da samo drugi smrde,ispada smijesno.
a zasto vas kao sto kazes niko ne voli zapitaj se zasto je to tako......
Amare hvala ti...
Kako se loze ovi pitari,ko vi realno dajete komentare,uhvatite se onog svog truhlje trenera.Borcu cestitke na prvom poluvremenu,ali ono navijanje više prelazi svaku mjeru,kakvi su to primitivci,za ne povjerovati a pola ih rata očima nije vidjelo.Zgadise mi jedan fin grad stoka.
-
- Kontakt:
sve je to u 5 dekazumba je napisao/la:Kako se loze ovi pitari,ko vi realno dajete komentare,uhvatite se onog svog truhlje trenera.Borcu cestitke na prvom poluvremenu,ali ono navijanje više prelazi svaku mjeru,kakvi su to primitivci,za ne povjerovati a pola ih rata očima nije vidjelo.Zgadise mi jedan fin grad stoka.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qLQYXdcWIU
http://m.mtel.ba/preview_story/230688/" onclick="window.open(this.href);return false;
izvjestaj delegata se moze u izvornom obliku pronaci na internetu i on je prica za sebe! ovo sa monda je "lektorisano" (nazalost), trebalo je da vidite orginal "srecko sojic style" napisan.
da stvar bude jos gora, g-din banda,delegat od subote, je uvazeni profesor doktor na univerzitetu u brckom,aktivan u svijetu politike,ali je racunarski nepismen pa je zbog toga poveo svoga sina,koji je inace "zavrsio" ekonomski fakultet. upravo te silne gramaticke greske su djelo bande jr. !
ovo govorim samo da stvorite sliku kakvi ljudi odlucuju i kolo vode u fudbalu bh. e da, izuzetno dobro su placeni od strane nasih klubova za ovakve smijurije!
da stvar bude jos gora, g-din banda,delegat od subote, je uvazeni profesor doktor na univerzitetu u brckom,aktivan u svijetu politike,ali je racunarski nepismen pa je zbog toga poveo svoga sina,koji je inace "zavrsio" ekonomski fakultet. upravo te silne gramaticke greske su djelo bande jr. !
ovo govorim samo da stvorite sliku kakvi ljudi odlucuju i kolo vode u fudbalu bh. e da, izuzetno dobro su placeni od strane nasih klubova za ovakve smijurije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.