Primjer za sve u BiHAsharaK je napisao/la:Naš klub još bez kazne od strane NSBiH
Uf kako je ovo dobro
Srce, ruke, glas !!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Primjer za sve u BiHAsharaK je napisao/la:Naš klub još bez kazne od strane NSBiH
Uf kako je ovo dobro
Svih 90 minuta!gio10 je napisao/la:Primjer za sve u BiHAsharaK je napisao/la:Naš klub još bez kazne od strane NSBiH
Uf kako je ovo dobro
Srce, ruke, glas !!
BRAT YANI URDINOV !
Sto meni ovo nece da otvori izbacuje mi 404 greska ?AsharaK je napisao/la:BRAT YANI URDINOV !
FKZ1921 je napisao/la:Kao što vidite, ne pišem često. Kao što sam u prvom postu napisao, cilj mi je da budem konstruktivan, da napisem nesta onda kad mislim da to ima smisla.
Danas je moja tema Muamer Svraka.
Razmisljam u posljednje vrijeme(kao uostalom i vecina Zeljinih navijca), o tom momku i na koji nacin mu mi navijaci mozemo pomoći. Evidentno je da je u velikoj krizi i ne fali mu puno da potone na dno. Ne poznajem momka lično, pa je ovo možda bez veze sto pišem, ali zaista imam iskrene namjere, jer, ako ne mogu protiv Želje, a ne mogu, ne mogu u tom slucaju ni protiv Muamera. Nekako mislim da bi ga naša podrška mogla dići, svi smo od krvi i mesa, svi imamo emociju. Čini mi se da nije kasno da mi kod njega probudimo onu pozitivnu emociju koja će ga motivirati da ide dalje i savlada krizu.
Dakle predlažem, ukoliko bude igrao protiv Radnika, da ga posebno pozdravimo pljeskom i skandiranje njegovog imena, kao i da posebno nagradimo aplauzom svaki njegov potez. U sustini time nista ne mozemo izgubiti, sa m o možemo dobiti.
Molim sve forumase koji mogu uticati na raju, na bilo kpji način, da utiču, da to pokušamo napraviti u subotu. Ne budemo li ga "dozvali", znamo da smo kao zeljovci uradili sta treba.
Ja bih tu dodao i Adila, ne vidim razlog da se Svraki skandira a Adilu ne. Adil je očigledno limitiran u igri nogom, i kao takav najmanje kriv što ne zna, što se za manekena Svraku ne može reći. Zna, ali očigledno mu mrsko...FKZ1921 je napisao/la:Kao što vidite, ne pišem često. Kao što sam u prvom postu napisao, cilj mi je da budem konstruktivan, da napisem nesta onda kad mislim da to ima smisla.
Razmisljam u posljednje vrijeme(kao uostalom i vecina Zeljinih navijca), o tom momku i na koji nacin mu mi navijaci mozemo pomoći. Evidentno je da je u velikoj krizi i ne fali mu puno da potone na dno. Ne poznajem momka lično, pa je ovo možda bez veze sto pišem, ali zaista imam iskrene namjere, jer, ako ne mogu protiv Želje, a ne mogu, ne mogu u tom slucaju ni protiv Muamera. Nekako mislim da bi ga naša podrška mogla dići, svi smo od krvi i mesa, svi imamo emociju. Čini mi se da nije kasno da mi kod njega probudimo onu pozitivnu emociju koja će ga motivirati da ide dalje i savlada krizu.
Dakle predlažem, ukoliko bude igrao protiv Radnika, da ga posebno pozdravimo pljeskom i skandiranje njegovog imena, kao i da posebno nagradimo aplauzom svaki njegov potez. U sustini time nista ne mozemo izgubiti, sa m o možemo dobiti.
Molim sve forumase koji mogu uticati na raju, na bilo kpji način, da utiču, da to pokušamo napraviti u subotu. Ne budemo li ga "dozvali", znamo da smo kao zeljovci uradili sta treba.
Svraka jedan od nas? Ako ovako nastavi moze biti samo jos jedan medzu nama...na tribinama.Mislio sam da smo davno istrpili Svraku i da je vec izgradzen igrac sa izgradzenim karakterom,ali ocigledno nije...Ako nece ili ne moze ili nije u formi,ok,za to postoji klupa i za to postoji drugi mladzi igrac sa vise zelje za dokazivanje...mi jesmo tu da damo podrsku,ali nismo psihijatri da lijecimo njegov kurcevitis...Zeljo na prvom mjestu,a nasa igra trpi zbog njega,tako da...tika-takaAsharaK je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Kao što vidite, ne pišem često. Kao što sam u prvom postu napisao, cilj mi je da budem konstruktivan, da napisem nesta onda kad mislim da to ima smisla.
+1![]()
Svraka i Adilović su jedni od nas !
Apsolutno, apsolutno...exbabilon je napisao/la:Mi smo malo previse kriticni prema nekim igracima, a previse blagonakloni prema nekim drugim.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 23 gosta.