Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Lehmann golman dobio tri utakmice kazne zbog mokrenja
jadan čovijek kaznio ga savez 
Hertha "ocekivano" prosla dalje, ali sta ovo Werder radi Bibaou
Jos i nisu u nekoj formi, bravo za Bremen.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako to rade Svabe.....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pošto vidim da baratate nekim statistikama,pa bih vas zamolio da mi postavite što novije podatke o prosjeku gledanosti u ligama petice(ako moze sezona 08-09)...Treba mi ljudi,a ne mogu naći...Molim vas... 
@ bayer 04
Evo ti podatke koje si trazio. Ja sam ovdje sve klubove uracunao za jednu sezonu.
Bundesliga - 6.993.998
Ligue 1 - 3.219.827
Serie A - 3.791.865
La Liga - 4.057.824
Premiership - 5.525.456
Ovo se odnosi na proslu sezonu. Jedino Premiership donekle moze pratiti Bundesligu, ali i tu je opet razlika oko 1.500.000 gledaoca.
Evo ti podatke koje si trazio. Ja sam ovdje sve klubove uracunao za jednu sezonu.
Bundesliga - 6.993.998
Ligue 1 - 3.219.827
Serie A - 3.791.865
La Liga - 4.057.824
Premiership - 5.525.456
Ovo se odnosi na proslu sezonu. Jedino Premiership donekle moze pratiti Bundesligu, ali i tu je opet razlika oko 1.500.000 gledaoca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Demonstracija sile,ukljucio sam se kod 0-1,ali Bilbao centra presao nije,kapa dole,onako ofanzivno igrati,presing na 35 metara od gola Bilbao-a,vrhunski!geronimo je napisao/la:Hertha "ocekivano" prosla dalje, ali sta ovo Werder radi BibaouJos i nisu u nekoj formi, bravo za Bremen.
Skupljaju se bodovi za Bundesligu,gledao sam i Herthu - patnja od utakmice al' zabi ga Gojko...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sta si ti zgrjesio pa da moras gledati Herthu. Mora da si uradio neku krupnu stvar.bistrikboy je napisao/la:Demonstracija sile,ukljucio sam se kod 0-1,ali Bilbao centra presao nije,kapa dole,onako ofanzivno igrati,presing na 35 metara od gola Bilbao-a,vrhunski!geronimo je napisao/la:Hertha "ocekivano" prosla dalje, ali sta ovo Werder radi BibaouJos i nisu u nekoj formi, bravo za Bremen.
Skupljaju se bodovi za Bundesligu,gledao sam i Herthu - patnja od utakmice al' zabi ga Gojko...
Ma nek skupljaju sto vise bodova, no sada nastaje problem kod DFL-a, jer ima cetiri ekipe koje ce igrati Cetvrtkom i niko nece od njih htjeti igrati subotom. Mozda nadju kompromis pa da se Nedjeljom igraju cetiri utakmice, pa zatim naredni vikend ni jedna. Posto kod potpisivanja ugovora o TV pravima je receno da su max. dozvoljene tri utakmice Nedjeljom s tim da se naredni vikend igra samo jedna. Ne znam kako ce ovo rjesiti, nadam se da nece ni jedna ekipa morati ispastati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hvala...Uostalom znao sam da je otprilike takvo stanje,međutim svađao sam se sa prijateljima koji su govorili da je više gledatelja na engleskim stadionima...Sad imam i na papiru...amerosm je napisao/la:@ bayer 04
Bundesliga - 6.993.998
Ligue 1 - 3.219.827
Serie A - 3.791.865
La Liga - 4.057.824
Premiership - 5.525.456
Hvala...
normalno da ce imati kad imaju najbolje stadione na svijetu i koji primaju po 60-tak 000 dok u engleskoj su navijaci bolji sigurno ali stadioni primaju po 40-tak 000bayer 04 je napisao/la:Hvala...Uostalom znao sam da je otprilike takvo stanje,međutim svađao sam se sa prijateljima koji su govorili da je više gledatelja na engleskim stadionima...Sad imam i na papiru...amerosm je napisao/la:@ bayer 04
Bundesliga - 6.993.998
Ligue 1 - 3.219.827
Serie A - 3.791.865
La Liga - 4.057.824
Premiership - 5.525.456
Ovo se odnosi na proslu sezonu. Jedino Premiership donekle moze pratiti Bundesligu, ali i tu je opet razlika oko 1.500.000 gledaoca.![]()
Hvala...
FK Pjetlovi
- majestic24
- Kontakt:
Samo United (75 000) i Arsenal (oko 62000) imaju vece stadione,dok svi ostali imaju oko 40 000 hiljada i manje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Ultra Schalke
- Kontakt:
Na bundesliga je najbolja sto se tice posjete ba
Dobra stvar za bundesligu je danasnje izvlacenje u ligi prvaka...svi talijani ce ispasti a Bayern ce u cetvrtfinale a i u Europa ligi su brojniji svabenzi
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Bolja je bundesliga od Talijanske, mislim da u italiju samo 4-5 dobri timova ima,ali samo se trojica bore za titul, u bundesligi ima ih 8-9 koji se mogu borit za titul!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Dobra stvar za bundesligu je danasnje izvlacenje u ligi prvaka...svi talijani ce ispasti a Bayern ce u cetvrtfinale a i u Europa ligi su brojniji svabenzi
nije fiorentina juventus pa da se igraju sa njima
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Dijelim tvoje misljenje. To je i meni prvo na pamet palo, ali iskreno, bice dobrih utakmica izmedju Engleza i Italijana.adnan24 je napisao/la:Dobra stvar za bundesligu je danasnje izvlacenje u ligi prvaka...svi talijani ce ispasti a Bayern ce u cetvrtfinale a i u Europa ligi su brojniji svabenzi
Ovaj Inter bas nema srece sa zrijebom, dok u duelu Milana i Man Utd moze biti svega, ne bih rekao bas da su Fergusonovi izabranici veliki favoriti.
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Onako na papiru su svi Talijani autsajderi!geronimo je napisao/la:Dijelim tvoje misljenje. To je i meni prvo na pamet palo, ali iskreno, bice dobrih utakmica izmedju Engleza i Italijana.adnan24 je napisao/la:Dobra stvar za bundesligu je danasnje izvlacenje u ligi prvaka...svi talijani ce ispasti a Bayern ce u cetvrtfinale a i u Europa ligi su brojniji svabenzi
Ovaj Inter bas nema srece sa zrijebom, dok u duelu Milana i Man Utd moze biti svega, ne bih rekao bas da su Fergusonovi izabranici veliki favoriti.
Bayern je imao bas srece kao i u timovi u euroligi,osim mozda vukova,ali u dvije tekme sigurno da ce ih Villareal tesko izbaciti,HSV i Bremen su favoriti,Herthi se nikad ne zna al' tesko ce to ici protiv Benfice,elem idealna pozicija za Bundesligu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Stutgart je bas imao srecebistrikboy je napisao/la:Onako na papiru su svi Talijani autsajderi!geronimo je napisao/la:Dijelim tvoje misljenje. To je i meni prvo na pamet palo, ali iskreno, bice dobrih utakmica izmedju Engleza i Italijana.adnan24 je napisao/la:Dobra stvar za bundesligu je danasnje izvlacenje u ligi prvaka...svi talijani ce ispasti a Bayern ce u cetvrtfinale a i u Europa ligi su brojniji svabenzi
Bayern je imao bas srece kao i u timovi u euroligi,osim mozda vukova,ali u dvije tekme sigurno da ce ih Villareal tesko izbaciti,HSV i Bremen su favoriti,Herthi se nikad ne zna al' tesko ce to ici protiv Benfice,elem idealna pozicija za Bundesligu
Ako bude Veh ostao Vukovi nemaju sanse ni protiv Vladavicevog Salzburga a kamoli zute podmornice.
Ako promjene pritku Veha i dovedu dva normalna defanzivca.Mogao bi Dzeko ili Miske da zainteresira i Spansko trziste.
Italijani ce proci kao bosi po trnju,tako da ostaje velika sansa BLigasa da konacno prestignu italijane i dobiju 4 tima u LS.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
vječna priča o prestizanju talijana od strane švaba. nešto mi previše sliči na reprezentaciju bih i vječnom neuspjehu plasiranja na veliko takmičenje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja sam Stuttgart i zaboravio,ali nemaju naravno sanse,ali generalno povoljan zrijeb za Bundesligu...
Realno, Stuttgart bi bio autsajder, koga god da je dobio u 1/16 finala. U ligi sampiona ocekujem prolaz Bayerna. Sto se tice talijanskih klubova, vrlo je moguce da nijedan ne prodje dalje, sto ce se iskreno se nadam i desiti.bistrikboy je napisao/la:Ja sam Stuttgart i zaboravio,ali nemaju naravno sanse,ali generalno povoljan zrijeb za Bundesligu...
U euroligi, vjerujem u HSV i Werder, Vukovi imaju dobre sanse, ali ne bih smio sa sigurnoscu reci da ce proci, ne nakon ove burne jesenje polusezone. Ko zna sta ce se jos desiti u Vfl-u, klimavo je.
Hertu otpisujem. Imaju oni pametnijeg posla nego ganjat se po euroligi
Sto se tice talijanskih timova u euroligi, Juventusa i Rome, oba prolaze ovaj krug. Bice gusto (mislim na Bundesliga vs Serie A)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.